manyak mısın tabi ki HTC u11![]()
![]()
Hocam ben de yorumumu yapayım öyle gidin tam okumadım da S8 öneririm fakat benim gibi sonradan abi bir telefona 4000 verdim 4000 o parayla neler yapardım demeyin kendi kendinize lütfen( S7 edge alıp 3000 tl gömmüştüm de )
Hocam şimdi size nasıl taktik versem bilmiyorum fakat mesela ben PC'de çok vakit geçirdiğim için telefona bakmıyorum o yüzden pişman oldum gerçi xiaomi mi6 bile görür fazlasıyla yani tabi S7 alırsınız size bayağı bir miktar para kalır fakat S8 aldıktan sonra benim gibi pişman olmanızı istemem yani S8 harika mükemmel ötesi bir telefon fakat şu devirde 1 telefon için 3000'den yüksek fiyatları uygun olarak görüyoruz çoğumuz ama aldıktan sonra ne yaptım ben oluyorasslaaa o çerçeveleri çaydanlık altlığı olarak kullanırım ben
--- Gönderi Güncellendi ---
bende şuan düşünmeye başladım yurtdışından vazgeçtim trden almak için para biriktiriyorum az fark kaldı ama s7 de düşünmüyor değilim yani
asslaaa o çerçeveleri çaydanlık altlığı olarak kullanırım ben
--- Gönderi Güncellendi ---
bende şuan düşünmeye başladım yurtdışından vazgeçtim trden almak için para biriktiriyorum az fark kaldı ama s7 de düşünmüyor değilim yani
Hocam sizce s7 edge kaç yıl alır mesela en son sürüm olarak ne alırSamsung çözdü güncelleme işini artık. S6 hala almaya devam ediyor. S5 bile güvenlik alıyor![]()
9.0'ı alır. 2019 son güncellemeHocam sizce s7 edge kaç yıl alır mesela en son sürüm olarak ne alırgerçekten seneye almayacak diye korkuyorum birde siz ne kullanıyorsunuz telefon olarak ?
ooo o zaman gerçekten iyi be android 8.0 da kalır diye korkmuştum ben teşekkürler hocam rahatladım bildiğiniz9.0'ı alır. 2019 son güncelleme
Ben düz s7 kullanıyorum.
8.0 s6 alacak. Oda onun sonu olacak bence.ooo o zaman gerçekten iyi be android 8.0 da kalır diye korkmuştum ben teşekkürler hocam rahatladım bildiğiniz![]()
Haklısınız hocam rom atması da var bu işin8.0 s6 alacak. Oda onun sonu olacak bence.
Olmadı rom atarız pek sıkıntı olmaz![]()
Kullanım ömrü 4 yıl. 1'i gitti kaldı 3 yıl.Haklısınız hocam rom atması da var bu işinhocam ben size 2 soru sormak istiyorum aslında sizce S7 ve S7 edge'nin kullanım ömrü nedir bir de sizce Mi6 mı daha iyidir S7 ya da S7 edge mi
Anladım hocam merak ettiğim bir konuda yardımcı oldunuz teşekkür ederim gerçektenKullanım ömrü 4 yıl. 1'i gitti kaldı 3 yıl.
Ben mi6'nın s7'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Aynı performansa sahipler bence. Ama f/p olarak daha önde tabi![]()
Rica ederim her zaman bir sıkıntın olduğu zaman buradayımAnladım hocam merak ettiğim bir konuda yardımcı oldunuz teşekkür ederim gerçekten![]()
''bana göre ''Android telefon önde mi?![]()
Ben iOS daha kötü diyorum direk diyorum adam bana göre demiş tartışmaya açık bir konu değil orasısiz bizim görüşümüze karışıyorsunuzben de karışırım böyle..
Hocam neden böyle insanlara direk girişiyorsunuz ben de S8 öneririm şahsen zamzung felan demeniz bir hata bence ip kullanmadım fakat şu özellikleri daha iyi diye biliyorum garantisi bir de uzun kullanım ve stabilite ama kullandığım S7 edge ye bakarsam kamera batarya hızlı şarj kablosuz şarj ekranmesaj yazmanıza gerek yoktu profil fotoğrafınıza da bakabilir kullanıcı zaten. zamzungcular ne zaman bitecek acaba![]()
Aklı olan S8 varken İphone 7'ye bulaşmaz.mesaj yazmanıza gerek yoktu profil fotoğrafınıza da bakabilir kullanıcı zaten. zamzungcular ne zaman bitecek acaba![]()
Orada İphone kötü diye bir şey yazmıyor. Hayır nerenle okuyorsunuz anlamıyorum ki ? İphone'nun tek avantajı İOS işletim sistemi ki onunda eskisi gibi olayı kalmadı. Android'de gayet iyi çalışıyor. Bunu kullanan biri olarak söylüyorum. Benim demek istediğim İphone 7 kötü değil, S8 çok daha iyi. İlla uzun uzun yazmak lazım. Küçük beyninle küçük küçük şaka oyunları oynuyorsun devam et. Ama burası sirk değil, teknoloji forum sayfası.iphone kötü demek. kesinlikle zamzung almalıyım!!
Hâlâ Apple'ı kötülemekten bahsediyorsun. Rüya falan görüyorsun herhalde ? Daha demin neyi açıkladım ben sana ? Apple'ı kötüleyen bir şey söylemedim. İphone 7 yerine S8'i önermem senin için İphone'u kötülemek anlamına geliyor herhalde ? Buraya açılan konuda İOS mu ? Android mi ? Ya da Apple mı ? Samsung mu ? tartışması yapmıyoruz. Açılan konu İphone 7 mi ? Galaxy S8 mi ? Her iki cihazda pahalı ve platformuna göre en iyi cihazlar. Ama asıl olay şu; daha iyisi varken insan niye iyisiyle yetinsin ? S8'in avantajları; kamera daha iyi, microSD kart girişi var, hızlı şarj var, ekran-kasa oranı, tasarımı daha iyi ( tabi bu kişisel tercih ), ekranı daha iyi, bataryası daha iyi, ayırca kullanmak isterse VR kullanabilecek, iris tarayıcı, yüz tarama gibi güvenlik sistemleri ve alacağı İphone 7 32GB versiyonuymuş S8 direk 64GB. Daha ne olsun ?Sirk oyunuymuş demek. İstersem ciddi de yazabilirim. iPhone kullanmadığınız için Apple'ı kötüleme hakkınız yok. Ben Samsung'u kötülüyorum, eleştiriyorum... 2 senede bir anlamı kalmıyor yeni telefonun. Zaten siz anca ciddi olun. Noktaya, virgüle dikkat edin ve bizi kötüleyin. Buyurun. O kötü dediğiniz iPhone...
Android'den İos'a geçiş.Ne kazandım? Ne kaybettim?