Samsung Galaxy S8 mi yoksa iPhone 7 32 gb mı

ip7 vs s8

• iPhone 7 32 GB

• Galaxy S8

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
manyak mısın tabi ki HTC u11 :smirk: :tonguewink:

asslaaa o çerçeveleri çaydanlık altlığı olarak kullanırım ben
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam ben de yorumumu yapayım öyle gidin tam okumadım da S8 öneririm fakat benim gibi sonradan abi bir telefona 4000 verdim 4000 o parayla neler yapardım demeyin kendi kendinize lütfen :D ( S7 edge alıp 3000 tl gömmüştüm de )

bende şuan düşünmeye başladım yurtdışından vazgeçtim trden almak için para biriktiriyorum az fark kaldı ama s7 de düşünmüyor değilim yani

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154

bende şuan düşünmeye başladım yurtdışından vazgeçtim trden almak için para biriktiriyorum az fark kaldı ama s7 de düşünmüyor değilim yani
Hocam şimdi size nasıl taktik versem bilmiyorum fakat mesela ben PC'de çok vakit geçirdiğim için telefona bakmıyorum o yüzden pişman oldum gerçi xiaomi mi6 bile görür fazlasıyla yani tabi S7 alırsınız size bayağı bir miktar para kalır fakat S8 aldıktan sonra benim gibi pişman olmanızı istemem yani S8 harika mükemmel ötesi bir telefon fakat şu devirde 1 telefon için 3000'den yüksek fiyatları uygun olarak görüyoruz çoğumuz ama aldıktan sonra ne yaptım ben oluyor :D

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45

ah ah çayın kıymetini bilmiyorlar ki altlığını bilsinler :D
ikisini de eline al içinden ne geçiyorsa onu al yoksa karar verilemiyor

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Samsung çözdü güncelleme işini artık. S6 hala almaya devam ediyor. S5 bile güvenlik alıyor:)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Haklısınız hocam rom atması da var bu işin :D hocam ben size 2 soru sormak istiyorum aslında sizce S7 ve S7 edge'nin kullanım ömrü nedir bir de sizce Mi6 mı daha iyidir S7 ya da S7 edge mi
Kullanım ömrü 4 yıl. 1'i gitti kaldı 3 yıl.
Ben mi6'nın s7'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Aynı performansa sahipler bence. Ama f/p olarak daha önde tabi:)

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sürekli yeni çıkan cihazı alacaksan eğer iPhone al alırkende satarkende zarar ettirmiyor adama ama yok ben samsung alıp uzun süre kullanıcam diyosan biraz bekle samsung 4'e çıkıyor 2 ay sonra 3e düşüyor fiyatı :) klasik samsung piyasasını bilmeyen yoktur.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4294763)

Son düzenleme:

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4294774)

Son düzenleme:

Tawheed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hizli sarj+Super amoled ekran+Sarj suresi+tasarim+özgürlük= Samsung s8

Diger bazi gereksiz ozellikleerde ip7 onde.
Ablan yurt disinda ise kontrol edip faturasi ile alir faturasi ablanda kalir telefonu alırsın diyelimki arizalandi. Gonder ablana garantiden yaptirip yollasin sana.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4294839)

Son düzenleme:

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4294843)

Son düzenleme:

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
mesaj yazmanıza gerek yoktu profil fotoğrafınıza da bakabilir kullanıcı zaten. zamzungcular ne zaman bitecek acaba :)
Hocam neden böyle insanlara direk girişiyorsunuz ben de S8 öneririm şahsen zamzung felan demeniz bir hata bence ip kullanmadım fakat şu özellikleri daha iyi diye biliyorum garantisi bir de uzun kullanım ve stabilite ama kullandığım S7 edge ye bakarsam kamera batarya hızlı şarj kablosuz şarj ekran
( çözünürlük ve ben amoledi daha çok seven bir insanım o yüzden amoled diyeceğim ) bu konularda daha başarılı bir cihaz ip 7 ye göre haksızsam düzgün bir şekilde belirtirseniz sevinirim

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4294875)

Son düzenleme:

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
iphone kötü demek. kesinlikle zamzung almalıyım!!
Orada İphone kötü diye bir şey yazmıyor. Hayır nerenle okuyorsunuz anlamıyorum ki ? İphone'nun tek avantajı İOS işletim sistemi ki onunda eskisi gibi olayı kalmadı. Android'de gayet iyi çalışıyor. Bunu kullanan biri olarak söylüyorum. Benim demek istediğim İphone 7 kötü değil, S8 çok daha iyi. İlla uzun uzun yazmak lazım. Küçük beyninle küçük küçük şaka oyunları oynuyorsun devam et. Ama burası sirk değil, teknoloji forum sayfası.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4294891)

Son düzenleme:

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Sirk oyunuymuş demek. İstersem ciddi de yazabilirim. iPhone kullanmadığınız için Apple'ı kötüleme hakkınız yok. Ben Samsung'u kötülüyorum, eleştiriyorum... 2 senede bir anlamı kalmıyor yeni telefonun. Zaten siz anca ciddi olun. Noktaya, virgüle dikkat edin ve bizi kötüleyin. Buyurun. O kötü dediğiniz iPhone...

Android'den İos'a geçiş.Ne kazandım? Ne kaybettim?
Hâlâ Apple'ı kötülemekten bahsediyorsun. Rüya falan görüyorsun herhalde ? Daha demin neyi açıkladım ben sana ? Apple'ı kötüleyen bir şey söylemedim. İphone 7 yerine S8'i önermem senin için İphone'u kötülemek anlamına geliyor herhalde ? Buraya açılan konuda İOS mu ? Android mi ? Ya da Apple mı ? Samsung mu ? tartışması yapmıyoruz. Açılan konu İphone 7 mi ? Galaxy S8 mi ? Her iki cihazda pahalı ve platformuna göre en iyi cihazlar. Ama asıl olay şu; daha iyisi varken insan niye iyisiyle yetinsin ? S8'in avantajları; kamera daha iyi, microSD kart girişi var, hızlı şarj var, ekran-kasa oranı, tasarımı daha iyi ( tabi bu kişisel tercih ), ekranı daha iyi, bataryası daha iyi, ayırca kullanmak isterse VR kullanabilecek, iris tarayıcı, yüz tarama gibi güvenlik sistemleri ve alacağı İphone 7 32GB versiyonuymuş S8 direk 64GB. Daha ne olsun ?

theverdant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle iphone sana şöyle söyliyim ben çoğu android telefonu kullandım en son iphone a geçtim çağ atlamış gibi bişey oluyor bazıları demişte yok androidde şu özellik var yok iphone 10 androidde 100 özellik var sorsan o 100 özelliğin 95 ini kullanmıyor ha diyorsan ben apk felan indirmek istiyorum o apk indirme olayıda şöyle ios ta olup androidte olmayan programları adamlar apk indiriyorlar Sarj biraz sıkıntı çok oyun oynarsan ama kesinlik 3 yıl kullansan o 3 yıl sonunda samsung çöp olur ama iphone ilk günkü gibi hızını korur ve iphone un 3 yıl sonraki fiyatı çok nadir düşer ama samsung 1000 tl felan olur heralde...
Ben android kullanıp iosa geçtim ama iphone kötüleyen yok şöyle yok böyle diyen çoğu kişi iphone kullanmamış bire ona göre al hatta iphonecular böyle tartışmalara girmeye gerek bile duymaz ben sadece seni aydınlatayım dedim