İphone 7+ mı yoksa samsung s8+ hangisini almalıyım?

İphone 7 plus vs Samsung s8 plus

• Kullanılan toplam oy
    54
M

Murat Burç

SDN Okuru
sE 7+la aynı hızda s8 plus performans olarak bunların altında bi cihaz murat sende bi bitmedin gittin samsung kendını bukadar övmedi attıgın videoya baak 1 sene önceki videoları yukluyon buraya benm attgm vıdeo daha 1 gunluk okadar kişi diyor samsunga guvenılmez performans olarakda iphonela kıyaslanamaz dye neyın itirazını edıyon sen okadar çok bılıyorsan git sat kendi s7ni s8 plus al adamlara tavsiye etmeden önce :D
Benim elimde gayet iyi çalışan bir cihaz varken ben niye S8 Plus alayım ? Benim için gayet yeterli bir cihaz. İsraftan başka birşey değil. Zaten bir daha telefon alırsam Note serisi telefon alıcam S değil.
Ayrıca niye atmamayım dümdüz eziyor S8 plus bataryada :D

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Benim elimde gayet iyi çalışan bir cihaz varken ben niye S8 Plus alayım ? Benim için gayet yeterli bir cihaz. İsraftan başka birşey değil. Zaten bir daha telefon alırsam Note serisi telefon alıcam S değil.
Ayrıca niye atmamayım dümdüz eziyor S8 plus bataryada :D
sen şimdi bataryayı bırak kenara çok şeyde eziliyor neticede onu boşverde s7i satıp s8 plus alsana valla ben bukadar övseydım s8i havadan kapmıştım millete övüyon ama kendın kaçıon çünnkü sebebi şu samsungun en az sorunu olan markası S7 diğerlerinin hepsi çöp s7yi sat s8 plus al bas bakayım yaş tahtaya önce sonra millete tavsiye et :D:D:D:D:D

M

Murat Burç

SDN Okuru
sen şimdi bataryayı bırak kenara çok şeyde eziliyor neticede onu boşverde s7i satıp s8 plus alsana valla ben bukadar övseydım s8i havadan kapmıştım millete övüyon ama kendın kaçıon çünnkü sebebi şu samsungun en az sorunu olan markası S7 diğerlerinin hepsi çöp s7yi sat s8 plus al bas bakayım yaş tahtaya önce sonra millete tavsiye et :D:D:D:D:D
Sende sorun falan mı var ? Elimde gayet iyi çalışan cihaz varken niye S8 Plus alayım ? 8 aylık cihazı niye değiştireyim ? Ayrıca note serisi alacağım diyorum okuduğunu anlayamıyor musun ? Bizim ülke şartlarımız ne zamandan beri 8 ayda bir telefon değiştirmeye müsaait oldu da gidip ben yeni telefon alıyorum.

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Sende sorun falan mı var ? Elimde gayet iyi çalışan cihaz varken niye S8 Plus alayım ? 8 aylık cihazı niye değiştireyim ? Ayrıca note serisi alacağım diyorum okuduğunu anlayamıyor musun ? Bizim ülke şartlarımız ne zamandan beri 8 ayda bir telefon değiştirmeye müsaait oldu da gidip ben yeni telefon alıyorum.
bak kendin söyluyon bizim ülke şartlarımız dıye bu adamlar hangi ülkede yaşıyorda sen onlara hemen pat dıye git samsung s8 plus al diyorsun üstelık rezalet bi garantisi varken

bilal50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
samsung seni 4 sene götürmez nereye götüyor telefonculara sermaye dökersen anca öyle götürür her ay sorunu çıkar garantide sana hatalı kullanım hadi güle güle der iphonela kıyaslanacak bi aletmi o samsung :D hız testlerınde 5si geçemıyor nasıl işlemciyse artık adı var kendısı yok

helal sana kardeşim bu güzel yorumun için en doğrularını yazmışsın ama ben kendi düşüncemide söyleyeyim o saydıklarının içinde samsung 4 4lük bile olsa o garanti rezaleti olduğu için benim için samsung çöptür nedemek 3 4 bine satıp telefonun arkasında durmamak hep kullanıcı hatası zaten hiç bizim yoğurdumuz ekşi demezler LG samsung al birini vur ötekine iphone kalitesi ile kıyaslanamaz:D

Aynen kardeşim şuan s8 istiyorum fakat servis rezalati iğrenç kullancı hatası diyip gonderırler.ALMAYIN ALDIRTMAYIN.!Iphone kotu olsa bile ıphone 8 çok güzel olcak... Alın paranız hakkını veren tek APPLE.
--- Gönderi Güncellendi ---
Alttaki videoyu izleyin 7 plus bariz üstün diyebilecek misiniz? :D
7 Plus Multi tasking namına hiç bir şey vaat etmediği için Color switch Subway surfers oyununu fark ederseniz durdurmuş iosun çalışma mantığını biliyorsunuz zaten 7 plus açmak için 3 saniye 4 saniye beklerken s8 plus direk ramdan çağırdığı gibi oyunu devam ettiriyor :D
Ayrıca çok gerçekçi oooo iPhone ekranı denilen ekranın beyazlarda ki sarılığına da dikkat edin :D:D S8 plusun verdiği beyaza bakın :D

Kardeşim şuan samsung s7 kullanmazsam hak vercem ama o kadar insanı kandırma..S7 kamerası müthis 1 sene sonra çok kötü çekiyor bozuluyor..2.si ekranımda sarılık mevcut bembeyeaz iken :) Hani kullanmadığınız için yorrum yapmayın ıphone 7 de kullandım s7 de s8 i ise demosunu kullandım.Çok iyi olmuş ama 5 para etmez budan sonra ne alın nede aldırın.Aldıktan sonra 1 sene sonra bpişman oluyorsun ama iş işten gçiyor malesef.Samsung fanıyım bu arada hiç kimseyi övmüyorum.Apple kullanmalısın denemelisin..Vede samsung tek çekirdekte çok ama çok geride ıphone cok fark atıyor..ÇOKLU CEKIRDEKTE AZ BİŞEY SAMSUNG ÖNDE AMA ÖNEMLİ OLAN TEK ÇEKİRDEK..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aynen kardeşim şuan s8 istiyorum fakat servis rezalati iğrenç kullancı hatası diyip gonderırler.ALMAYIN ALDIRTMAYIN.!Iphone kotu olsa bile ıphone 8 çok güzel olcak... Alın paranız hakkını veren tek APPLE.

Kardeşim şuan samsung s7 kullanmazsam hak vercem ama o kadar insanı kandırma..S7 kamerası müthis 1 sene sonra çok kötü çekiyor bozuluyor..2.si ekranımda sarılık mevcut bembeyeaz iken :) Hani kullanmadığınız için yorrum yapmayın ıphone 7 de kullandım s7 de s8 i ise demosunu kullandım.Çok iyi olmuş ama 5 para etmez budan sonra ne alın nede aldırın.Aldıktan sonra 1 sene sonra bpişman oluyorsun ama iş işten gçiyor malesef.Samsung fanıyım bu arada hiç kimseyi övmüyorum.Apple kullanmalısın denemelisin..Vede samsung tek çekirdekte çok ama çok geride ıphone cok fark atıyor..ÇOKLU CEKIRDEKTE AZ BİŞEY SAMSUNG ÖNDE AMA ÖNEMLİ OLAN TEK ÇEKİRDEK..
Sen geekbenche inanıyor musun ya ?:D:D Geekbench 3de S7nin 2300 tekli çekirdek skoru vardı 6Sin 2550ydi geekbench 4e geçişte S7nin 1800 6Sin 2400 tekli çekirdek skoru var arada ki fark neyden oluşuyor ? Siz o programın doğru sonuç verdiğine inanıyor musunuz ?:D:D Bana inanmıyorsanız S7 ve 6s geekbench 3 yazın sonra S7 ve 6S geekbench 4 ekleyerek yazın skorları görün
Ayrıca ben 8 aydır S7 kullanıyorum kamerada bir bozulma yok
geekbench-galaxy-s7-edge-exynos-840x495.jpg
s77.PNG

S7 edgenin geekbench 3ü S8 ile yarışıyor
6s8.PNG

Bu kadar fark nerde oluştu bana açıklayın hadi
6s geekbench 3
indir.png
çoklu.PNG
6ss.PNG

Biri kaç düşmüş öbürü kaç düşmüş hesaplayın
Ve siz hala bu programın güvenilirliğine inanıyorsunuz :D:D Snapdragon 820de durum daha vahim orayı daha beter katlettiler

TunaDrsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
IMG_0019.JPG
Apple'ın oled ekranlı cihazı çıkacak ve 6dan 6s e geçiş yaparkenki gibi 7 den üst modele geçerken devrim yapcak, bekleyin bence.
+Doğrulanmış:
Apple samsungtan oled tedarik edecek !
-Söylenti:
Aynı zamanda kablosuz şarj gelecek diyorlar

Yenilikler konusunda bir tık fark atacak gibi.
Sizde benim gibi S8 de arkaya konumlandırılmış parmak izi okuyucu hoşunuza gitmemişse note 8 i de bekleyebilirsiniz. Acelen varsa iyi ekran, daha uzun giden pil, iris tarayıcı istiyorsan s8 yoksa az daha hızlı cihaz ve güvenlik önemliyse ip7 İphone 7 son ios 10.3.1 batarya testinde hızlı şarj bitiyor, kamera konusunda akşamları s8 daha aydınlık, ip 7 gündüzleri canlı resim çekiyor. S8 modeli testlerde az ısınıyor.

Not- ı phone 6 kullanıyorum, pek oyun oynamıyorum, yüksek grafikte ufak kasmalar yaşayabiliyorum, pil hızlı bitsede arayüzü çok şık geliyor doğrusu-4 ay önce aldım... ve Sosyal medya facebook uygulaması son sürümü 230 mb ulaştı ve yedekten eski sürümünü kullanıyorum.. ios 10.3 te kalmak mantıklı ve bazen ufak açıklarla karşılaşabiliyorum.

Mesela-
İos 11 de yeni bildirim paneli bu şekilde olmasını istemezmisiniz sanki ?

-edit- kendim rastladım
Ciddiden ios 11 de apple şaşırtıcı hamle yapabilir!.
-Apple işşallah yeni güncellemelerle bildirim panelini özelleştirilebilir.

Tab s ile amoled ekranıda deneyimledim, garantisi bitince remix os ve cm, linage os gibi romlarda ciddiden performans konusunda tatmin oldum diyebilirim, samsung kavisli ekranlar bazen kolay darbe alıp çatlak oluşabiliyor, cam kılıfta takılmıyor.

Tavsiye-

Note 8 veya iphone 8 i beklemelisiniz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
upload_2017-4-30_19-38-36.png
en sağdaki üçlü sırasıyla S6 Edge plus(exynos 7420) (s7 edge Snapdragon 820) S8 Plus(exynos 8895) Geekbenchdeki farka bak Exynos 7420 ile 820 arasında ki birde antutuda bak
Birde antutuda bak
upload_2017-4-30_19-41-26.png

Şimdi ben geekbenche mi güveniyorsun sen :D

Ekli dosyalar

• upload_2017-4-30_19-40-20.png
    upload_2017-4-30_19-40-20.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 468

caga3344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ne olursa olsun iPhone stabilliğini hiç bir cihazda göremedim.Samsung s4 ilk çıktığı zaman almıştım Kutudan çıkardığım gün 5sn de açılan uygulama 2 ay sonra 15-20Sn de zor açılıyor(Samsung ve android için geçerli)
iphonedan şaşma ben iPhone 7+ aldım istersen fotoda atabilirim ama düşünerek zaman harcama iPhone al.

ersoymstf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
9 sene android kullandım ancak elime bir kez bile Samsung almadım Sony htc lg arasında tüm modelleri denedim. Hala gördüğümde içim gider Sony ve htc markasına zaafımdan dolayı. Ocak Ayında İPhone 6s plusa geçtim lg v10 ile takas edip. Ve işte o zaman farkı gerçeği anladım. Kesinlikle iOS olayın çok çok dışında bir sistem kimse kafa tutamaz. Yukarda bir arkadaş zaten yazmış ekran mi alıyorsunuz yoksa telefon mu diye. Zaten edge ekran olduğu için Samsung da yan taraf kaybınız oluyor. /100 kullanamıyorsunuz ekranı ki tuş takımı bile 1cm kadar içerde sağ ve soldan. sadece video falan izlerken. Ama android en fazla bir buçuk iki sene güncel kalıyor. İphone bile 5 lere Yeni kesti güncellemeyi 5 sene sonra yani. Eğer telefon kullanırken çok hızlı davranırım dersen iOS ama zevk yapacam dersen bırak Samsung u xperia premium bekle 3 -5 ay sabredip.

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
9 sene android kullandım ancak elime bir kez bile Samsung almadım Sony htc lg arasında tüm modelleri denedim. Hala gördüğümde içim gider Sony ve htc markasına zaafımdan dolayı. Ocak Ayında İPhone 6s plusa geçtim lg v10 ile takas edip. Ve işte o zaman farkı gerçeği anladım. Kesinlikle iOS olayın çok çok dışında bir sistem kimse kafa tutamaz. Yukarda bir arkadaş zaten yazmış ekran mi alıyorsunuz yoksa telefon mu diye. Zaten edge ekran olduğu için Samsung da yan taraf kaybınız oluyor. /100 kullanamıyorsunuz ekranı ki tuş takımı bile 1cm kadar içerde sağ ve soldan. sadece video falan izlerken. Ama android en fazla bir buçuk iki sene güncel kalıyor. İphone bile 5 lere Yeni kesti güncellemeyi 5 sene sonra yani. Eğer telefon kullanırken çok hızlı davranırım dersen iOS ama zevk yapacam dersen bırak Samsung u xperia xz ultra bekle 3 -5 ay sabredip.
Xz ultra diye telefon mu varmış :D
Premium olmasın o

M

Murat Burç

SDN Okuru
Düzelttim el alışkanlığı yazmışım xa ultra dan kalmış aklımda :) bilinç altı.
Birde hocam bir gün fırsatıniz olursa Samsung amiral gemisi kullanıp Samsung hakkında görüşlerinizi bir daha belirtin isterseniz
Lg v10 gibi bir kronik sorun ısınma yanan işlemci olarak kötü bir cihazdan 6s plus gibi işlemci tarafinda yüklü bir cihaza geçip kıyaslamaniz da olmuyor ben size söyleyeyim :D

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar,
S3'den sonra Android de stabilite sorunları düzeltildi.
teknik özellik, tasarım, aslında her bakımda S8 Plus 7 Plus'dan üstün.
özgürlük pek önemli değil diyorsanız 7Plus alın derim.

Zekx10561

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar suan da s7 edge kullanmaktayim telefonu mu ekran kirildi diye satmayi dusunuyorum s8+ mi yoksa 7plus mi alsam.

doormatchests

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Arkadaslar suan da s7 edge kullanmaktayim telefonu mu ekran kirildi diye satmayi dusunuyorum s8+ mi yoksa 7plus mi alsam.

Edindiğiniz alışkanlığa göre değişir, ben bi iPhone kullanıcısı olarak ikisi arasında 7Plus'a geçerdim. Fakat siz Samsung kullanmışsınız, sizin için S8+'a geçmeniz daha mantıklı bir seçim olacaktır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone 7 Plus ne kadar iyi olursa olsun hantal(ağırlık) , ekran kasa oranı kötü (S8 Plus çok iyi olduğu için değil 7 plus amiral gemisi standartlarının altında )ön kamerası dar açılı hızlı şarj olmayan, bataryası S8 Plusdan daha kötü bir telefon

doormatchests

Profesör
Reaksiyon puanı
320
iPhone 7 Plus ne kadar iyi olursa olsun hantal(ağırlık) , ekran kasa oranı kötü (S8 Plus çok iyi olduğu için değil 7 plus amiral gemisi standartlarının altında )ön kamerası dar açılı hızlı şarj olmayan, bataryası S8 Plusdan daha kötü bir telefon

iPhone7Plus'ın S8+'tan daha stabil çalışmasına ne diyeceksiniz?

M

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone7Plus'ın S8+'tan daha stabil çalışmasına ne diyeceksiniz?
Çok daha stabil :D:D Hiç sanmıyorum. Şunları izle sonra tekrar cevap ver bana günlük kullanımda hiçbir fark yok hatta uygulama tarafında S8 Plus oyun tarafında 7 plus önde stabillik falan yalan:D:D Benim elimde 2-3 saatlik 6s kamerada 4 defa dondu her sistemin tıkandığı saçmalığı yer oluyor. Çok daha stabil geçin o işleri:D şu

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
7plus a goremi stabil dedi anlamadim konu s7 iphone 6 olsa neresini savunacak..

doormatchests

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Evet iOS tabanlı cihazlar android tabanlı cihazlara göre daha stabil. Her yerde araştırabilirsiniz. SDN'in karşılaştırma videolarına da bakabilirsiniz.

dlsmahabwksn00000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
note 5 aldım güncellemedir vs. pişmanım keşke iphone alsaydım dedim kesinlikle 7+ al