İPhone 7 Plus mi, Samsung S8 Plus mi?

Tugay27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bu iki telefon arasinda kaldim, telefonda en cok aradığım özellik kesinlikle batarya, cok sık telefon kullanırım, oyun oynamıyorum lakin sosyal medyadan çıkmıyorum.Hizli şarj ve kulaklik girişi önemli ama Apple in tasarımı cok hoşuma gidiyor.Ikinci olarak donmamasi yani işletim sistemi önemli, uc te kamera vs vs.Haziran da almayı düşünüyorum, fiyatları daha düşer mi? Bu arada Huawei mate 10 pro var ama 4300 civarı olduğu için onu alamıyorum, 2 aya oda 3500 seviyelerine iner mi? Aklımdaki bir diğer cihaz ise Asus Zenfone 5z.Dusuncelerinizi cok merak ediyorum, İPhone 7 Plus/samsung s8 plus kullananlar pil durumlarını söyleyebilir mi? Bir şikayetiniz var mi? Memnun musunuz? Teşekkürler.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Arkadaşlar bu iki telefon arasinda kaldim, telefonda en cok aradığım özellik kesinlikle batarya, cok sık telefon kullanırım, oyun oynamıyorum lakin sosyal medyadan çıkmıyorum.Hizli şarj ve kulaklik girişi önemli ama Apple in tasarımı cok hoşuma gidiyor.Ikinci olarak donmamasi yani işletim sistemi önemli, uc te kamera vs vs.Haziran da almayı düşünüyorum, fiyatları daha düşer mi? Bu arada Huawei mate 10 pro var ama 4300 civarı olduğu için onu alamıyorum, 2 aya oda 3500 seviyelerine iner mi? Aklımdaki bir diğer cihaz ise Asus Zenfone 5z.Dusuncelerinizi cok merak ediyorum, İPhone 7 Plus/samsung s8 plus kullananlar pil durumlarını söyleyebilir mi? Bir şikayetiniz var mi? Memnun musunuz? Teşekkürler.
Haziran ayı itibaren çıkması bekleniyor Zenfone 5z'nin ama geç çıkacak ve fiyatı minimum 3500TL olucaktır.
Sorduğun iki telefondan arasından Galaxy S8+ tamda sana göre. 3500 mAh pil ile yoğun kullanımda üzmeyecek deneyimler sunacaktır. Kamera konusunda çok daha başarılı. Özellikle gece çekimlerinde ve videolarda Optik Görüntü İmaj sabitleme performansının üstünlüğü büyük bir artı kazandırıyor. Zaten hiçbir iphone modelinde hızlı şarj destekleyen adaptör ve kabloda yok.

#eighteen

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Hocam 5z çok sağlam geliyor ancak fiyatı merak konusu 3500+ tahmin ediyorum ben
Mate 10 pro hb de zaten 3500 civarlarında ve gayet mantıklı bir seçenek şahsen ben s8 ile mate 10 pro arasında kalırdım ve mate 10 proyu seçerdim (parmak izi okuyucunun yerinden dolayı)

Fener34

Asistan
Reaksiyon puanı
17
s9 ithalatci 3500 tl idi galiba onuda dusunebilirsin