M
Murat Burç
SDN Okuru
Zaman varsa Note 8
Yoksa S8 Plus
Yoksa S8 Plus
Sana katılıyorum i7 plus s8 in yanına bile yaklaşamaz diyiyorlar s8 i tasarım dışında bu kadar üstün yapan özellik ne acaba hızlı şarjmı edge ekranmı (bana sorcak olursanız 3d touch daha kullanışlı o ayrı mesele ) anlamadım bir türlüShiftdelete YouTube videoları izliyorum sürekli s8 süper iyi kesinlikle s8 diyorlar o tasarım i7 plusda olsaydı kesinlikle i7 falan diceklerdi tasarımına bakıp telefon alınmaz yazılımıda önemli
--- Gönderi Güncellendi ---
Her yayında i7 plus s8 rakibi olamaz diyorlar teknolojiden anlamıyorlarmı diye düşünüyorum
Testlerde i7 daha iyi s8 den
3d touch avantajları olsun istediği kadar Android bildirim penceresinin tüm özelliklerini karşılayabiliyor mu ?Ben 2 si arasında kalıp 7 plus aldım eğer çerçeve dert ise ekran hafif eğimli olduğu için kullanımda o kadar hissedilmiyor ayrıca kamera konusunda s8 den çok daha iyi bir kere portre modu ve optik zoom çok işe yarıyor ön kameraya bir şey diyemem benim alma nedenlerimden bir tanesi macbook pro sahibi olmam ki iphonela beraber kullanmanın çok avantajı var bence tasarım ile ekranı fazla dert etmiyorsan hızlı şarj dışında kullanıcı deneyimi ve uzun süre kullanım açısından i7 plus daha iyi
Sana katılıyorum i7 plus s8 in yanına bile yaklaşamaz diyiyorlar s8 i tasarım dışında bu kadar üstün yapan özellik ne acaba hızlı şarjmı edge ekranmı (bana sorcak olursanız 3d touch daha kullanışlı o ayrı mesele ) anlamadım bir türlü
hocam ön kamera nasıl? açı kalite olarak bilgi verirmisiniz?Ben 2 si arasında kalıp 7 plus aldım eğer çerçeve dert ise ekran hafif eğimli olduğu için kullanımda o kadar hissedilmiyor ayrıca kamera konusunda s8 den çok daha iyi bir kere portre modu ve optik zoom çok işe yarıyor ön kameraya bir şey diyemem benim alma nedenlerimden bir tanesi macbook pro sahibi olmam ki iphonela beraber kullanmanın çok avantajı var bence tasarım ile ekranı fazla dert etmiyorsan hızlı şarj dışında kullanıcı deneyimi ve uzun süre kullanım açısından i7 plus daha iyi
Sana katılıyorum i7 plus s8 in yanına bile yaklaşamaz diyiyorlar s8 i tasarım dışında bu kadar üstün yapan özellik ne acaba hızlı şarjmı edge ekranmı (bana sorcak olursanız 3d touch daha kullanışlı o ayrı mesele ) anlamadım bir türlü
Sana katılıyorum i7 plus s8 in yanına bile yaklaşamaz diyiyorlar s8 i tasarım dışında bu kadar üstün yapan özellik ne acaba hızlı şarjmı edge ekranmı (bana sorcak olursanız 3d touch daha kullanışlı o ayrı mesele ) biShiftdelete YouTube videoları izliyorum sürekli s8 süper iyi kesinlikle s8 diyorlar o tasarım i7 plusda olsaydı kesinlikle i7 falan diceklerdi tasarımına bakıp telefon alınmaz yazılımıda önemli
Her yayında i7 plus s8 rakibi olamaz diyorlar teknolojiden anlamıyorlarmı diye düşünüyorum
Testlerde i7 daha iyi s8 den
Bir kere bildirim paneli ile 3d touch karşılaştırman çok saçma ben size edge ekranı fazla övüyorlar ama 3d touch daha kullanışlı bir "ekran özelliği" dedim.3d touch avantajları olsun istediği kadar Android bildirim penceresinin tüm özelliklerini karşılayabiliyor mu ?
Konu sahibine ben gönül rahatlığı içinde S8 Plus öneriyorum. Girip Note 4 kullanıcıları kulübüne stabilite durumunu sorabilirsiniz androidin bir stabilite sorunu yok
Şöyle bende test bırakayım şuraya
Açı dar bir kere onu söyleyim ama kalite olarak tabikide iyihocam ön kamera nasıl? açı kalite olarak bilgi verirmisiniz?
Kardeş burdan anlıyorum ki apple a karşı bir gıcıklığın var yada ben yalnış anlamışım allah aşkına s8 in kamerası "her türlü" nasıl daha iyi ?kamerada iyi diyenler s8'in kamerasını görmüşler mi acaba? gece çekimleri vs. hertürlü s8 önde arkadaşlar bunu tartışmakta saçma o kadar teknolojı kanalları var videolara bakabilirsiniz. Ama genel olarak ney istediğinize bağlı bu. Bazısı ios kullanamaz özgür olmak ister android kullanır. Bazısı sarjım uzun gitsin yarı yolda bırakmasın der vs. vs. kişiye göre çok değişir bunlar ama şunuda söyleyeyim kulaklık girişini kaldırıp yenilik yaptığını zanneden bir firma bilemiyorum..
Sadece S8in değil S7nin de kamerası her türlü daha iyiSana katılıyorum i7 plus s8 in yanına bile yaklaşamaz diyiyorlar s8 i tasarım dışında bu kadar üstün yapan özellik ne acaba hızlı şarjmı edge ekranmı (bana sorcak olursanız 3d touch daha kullanışlı o ayrı mesele ) bi
Bir kere bildirim paneli ile 3d touch karşılaştırman çok saçma ben size edge ekranı fazla övüyorlar ama 3d touch daha kullanışlı bir "ekran özelliği" dedim.
Stabilite diyiyorsanda ben yaşadığım olayı anlatim arkadaşta s6 var arada kasıyordu sıfırladık 1 hafta güzelce kullandı sonra tekrar aynı sıkıntıları yaşadı . Eniştem s7 kullanıyor arada elime alıyorum telefonu bazen bişiler oluyor donuyor sonra tekrar devam
Açı dar bir kere onu söyleyim ama kalite olarak tabikide iyi
Kardeş burdan anlıyorum ki apple a karşı bir gıcıklığın var yada ben yalnış anlamışım allah aşkına s8 in kamerası "her türlü" nasıl daha iyi ?
Kardeş burdan anlıyorum ki apple a karşı bir gıcıklığın var yada ben yalnış anlamışım allah aşkına s8 in kamerası "her türlü" nasıl daha iyi ?kamerada iyi diyenler s8'in kamerasını görmüşler mi acaba? gece çekimleri vs. hertürlü s8 önde arkadaşlar bunu tartışmakta saçma o kadar teknolojı kanalları var videolara bakabilirsiniz. Ama genel olarak ney istediğinize bağlı bu. Bazısı ios kullanamaz özgür olmak ister android kullanır. Bazısı sarjım uzun gitsin yarı yolda bırakmasın der vs. vs. kişiye göre çok değişir bunlar ama şunuda söyleyeyim kulaklık girişini kaldırıp yenilik yaptığını zanneden bir firma bilemiyorum..
kamerada sana iyi geliyorsa o senin görüşün ama bence 7+ın kamerası daha iyi ve kullanışlı (ön kameradan bahsetmiyorum ) 3d touch bir ekran özelliğidir buna göre kıyaslaman lazım bence bir kaç özelliği bildirim panelinin görevini görüyor diye bu bildirim paneli ile kıyaslancak anlamına gelmezSadece S8in değil S7nin de kamerası her türlü daha iyi
Ben bildirim çubuğunu rakip olarak görüyorum ben 3d touhca Edge screen değil çünkü 3d touch bir nevi bildiririm çubuğu dezavtajini kapatmak ve başka avantajlar kazandırmak konuldu mesela bildirim çubuğunda hücresel yok 3d touch +ayarlarda var
Gün ışığında adam gibi ışıkta note 4 bile adam gibi fotoğraf çekiyor .Kardeş burdan anlıyorum ki apple a karşı bir gıcıklığın var yada ben yalnış anlamışım allah aşkına s8 in kamerası "her türlü" nasıl daha iyi ?
kamerada sana iyi geliyorsa o senin görüşün ama bence 7+ın kamerası daha iyi ve kullanışlı (ön kameradan bahsetmiyorum ) 3d touch bir ekran özelliğidir buna göre kıyaslaman lazım bence bir kaç özelliği bildirim panelinin görevini görüyor diye bu bildirim paneli ile kıyaslancak anlamına gelmez
Düşük ışık diyiyorsun ama optik zoom ile portre modu günlük hayatta daha kullanışlı ben çok kullanıyorum gece zaten fazla fotoğraf çekmiyorum ki 7plus ın gece çekimide iyi bide bildiğiniz gibi ikisinin kamerası farklı renkler olsun ayrıntı olsun iphone bana daha gerçekçi daha fazla ayrıntı alıyor gibi geliyor yani daha çok hoşuma gidiyor ama teknoloji mağzasına gittiğimde kıyaslicam yinede bide note 4 bile gündüz iyi fotoğraf çekiyor demişsiniz şu anki amiral gemileri ile arasında çok fark olduğunu hatırlatırımGün ışığında adam gibi ışıkta note 4 bile adam gibi fotoğraf çekiyor .
Düşük ışıkta S7 ve s8 bariz üstün fırsatıniz olursa karşılaştırma izi tavsiye ederim her anlamda
Veya YouTube a girip karşılaştırmaları izleyebilirsiniz 7 plusun üstün olduğu nokta ois ,
focus ve düşük ışıkta özellikle S7 ve s8 her türlü üstün
Renkler noktasında katılabilirim herkesin sevdiği renk karakteri farklıdır. Ayrıntı konusunda katılmıyorum. Ayrıca gece çekimini sizin kullanmıyor oluşunuz herkesin kullanmadığı anlamına gelmez ben düşük ışık çekimini çok önemsiyorum.Düşük ışık diyiyorsun ama optik zoom ile portre modu günlük hayatta daha kullanışlı ben çok kullanıyorum gece zaten fazla fotoğraf çekmiyorum ki 7plus ın gece çekimide iyi bide bildiğiniz gibi ikisinin kamerası farklı renkler olsun ayrıntı olsun iphone bana daha gerçekçi daha fazla ayrıntı alıyor gibi geliyor yani daha çok hoşuma gidiyor ama teknoloji mağzasına gittiğimde kıyaslicam yinede bide note 4 bile gündüz iyi fotoğraf çekiyor demişsiniz şu anki amiral gemileri ile arasında çok fark olduğunu hatırlatırım
Şu anda dediğiniz gibi sizin içinde benim içinde farklı aslında kimine s8 in kamerası iyi gelir kimine i7plus tamamen kullanım ve zevke bağlı sonuçta 2 kameranın karaktreziliği aynı değil ama s7 edge testlerdede olsun kendi izlenimimde olsun daha kötü i7 plustanRenkler noktasında katılabilirim herkesin sevdiği renk karakteri farklıdır. Ayrıntı konusunda katılmıyorum. Ayrıca gece çekimini sizin kullanmıyor oluşunuz herkesin kullanmadığı anlamına gelmez ben düşük ışık çekimini çok önemsiyorum.
Katılmıyorum açık konuşayım S7 Edgenin kamerası daha iyiŞu anda dediğiniz gibi sizin içinde benim içinde farklı aslında kimine s8 in kamerası iyi gelir kimine i7plus tamamen kullanım ve zevke bağlı sonuçta 2 kameranın karaktreziliği aynı değil ama s7 edge testlerdede olsun kendi izlenimimde olsun daha kötü i7 plustan
helal sana kardeşim bu güzel yorumun için en doğrularını yazmışsın ama ben kendi düşüncemide söyleyeyim o saydıklarının içinde samsung 4 4lük bile olsa o garanti rezaleti olduğu için benim için samsung çöptür nedemek 3 4 bine satıp telefonun arkasında durmamak hep kullanıcı hatası zaten hiç bizim yoğurdumuz ekşi demezler LG samsung al birini vur ötekine iphone kalitesi ile kıyaslanamazBeyler ve Bayanlar ;
Öncelikle bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler.Çok güzel bir konu olmuş.
7 plus ve s7 edge 2 sinide kullandığım için sizlere bilgi aktarmak ve görüşlerimi aktarmak istedim..
İphone artıları:İos,arka kamera gece çekimleri güzel fena deil ,Şarj aşırı derecede kullandım 1 gün götürdü normal şekilde 1.5 az kullanırsanız 2 gün götürüyor çok sevdim vede aşırı oynamama rağmen ısınmayan bir telefon..parmak izi okuyucusu çok hızlı ve net çalışıyordu.1 ayda güncelleme alır.Vede servis garantisi çok güzel
Eksileri: Hızlı şarj olmaması yaklaşık 3 saatte oluyor,Ekran kailtesi ppi değeri ve çözünürlüğü düşük,ön kamerası berbat,
Samsung artılar:Ekran çözünürlüğü ppi değerleri yüksek,Hızlı şarj,Arka ve ön çok ama çok güzel çekimleri var vede gece çekimleri harika..
Eksileri:Çok kullanırsan aşırı ısınıyor.Parmak izi hızlı ama ıphone göre biraz geç.Güncelleme veriyor her 1-2 ayda guncelleme gelıyor vede 2 sene filan yalan S6 kullanıcı arkadasım bile naugat geldi ve dahada verilcek..Çok hafif bi tık uygulamalar olsun vs ıphone bıraz daha hızlı ve stabil.Servis rezaleti.Şuan bende ekran yanığı mevcut kullanıcı hatası diyip messengerdan hata buldular mahkemeye vermiş bulunmaktayım bu sizin başınıza gelse sizede böyle yapcaklar bunu göz ardı ederek alın derim.s8 in arkada parmak izi okuyucusu olması kötü olmuş..
Şuan s8+ alınır fakat ekimde ıphone 8 tanıtılcak vede ön kamera olsun ekran çözünürlüğü ppi ve tasarım olsun,hızlı şarj bunlar olcak ıos zaten seri ekimi bekleyip bence ıphone 8 plus derim..
Karar sizin ben burda fanboyluk filan yapmadım.Artı veya eksilerini konuştum.Hangisi ağır basarsa onu alın derim..
Saygılar..
30 saniye mi?samsung iphonela kıyaslanamaz samsung önce gitsin o s7 edgenin pembe ekran sorunlarını çözsün mesaj yazıyorsun yazdıkların 30 saniye sonra işliyor çöp çöp s8 plusında stabilitesi çöp iphone 4s kadar hızı var![]()
zamanın varsa ip8 bekle yada bekleme bile s8plusu 5e katlar ip7 s8 plusun hız performansı daha iphone 5si bile geçemiyor
samsung seni 4 sene götürmez nereye götüyor telefonculara sermaye dökersen anca öyle götürür her ay sorunu çıkar garantide sana hatalı kullanım hadi güle güle der iphonela kıyaslanacak bi aletmi o samsunghız testlerınde 5si geçemıyor nasıl işlemciyse artık adı var kendısı yok
bana ezber yabma s6da s7de yaşadıgımız sıkıntıları sayarım sana şurada bidaha foruma girmek bile istemezsin boşunamı bilgilendiriyoruz burada videomu atıyon bide sen bana dur ben sana videonun kralını atayım s8 plus neymiş gör30 saniye mi?eline alıp kullandın mı s7? hadi bırak s7'yi s6 al eline sonra konuşalım..
İlk önce karşındaki kişilerle adam gibi konuş. 1.Sen değilmisin iphone 5s s7'den hızlı diyen? Sonrada iphone se s7 videosu koyuyorsun kıvırma... ve 2. iphone 4s s8 plusla aynı performasnı verir diyorsun sen zaten bu sözünle rezil olmuşssun beni nasıl rezil etcen?bana ezber yabma s6da s7de yaşadıgımız sıkıntıları sayarım sana şurada bidaha foruma girmek bile istemezsin lale boşunamı bilgilendiriyoruz burada videomu atıyon bide sen bana dur ben sana videonun kralını atayım s8 plus neymiş gör
4500 tllik samsung telefon 1900 tllik iphonun yanında hantal kalıyor daha konusuyonmu sen o samsungun rakibi sadece ip 5s ve 4s olur oyun açılışı uygulama açılışı hızlarında yıne 4s 5s kadar hızda kalıyor Ama SE tokatlıyor bu rezilliği görüpde harbiden samsung rezılmış demıyonda 600 tllık telefonla s8 plusu karşşılaştrma vıdeolaınamı bakıyonİlk önce karşındaki kişilerle adam gibi konuş.. 1.Sen değilmisin iphone 5s s7'den hızlı diyen? Sonrada iphone se s7 videosu koyuyorsun kıvırma... ve 2. iphone 4s s8 plusla aynı performasnı verir diyorsun sen zaten bu sözünle rezil olmuşssun beni nasıl rezil etcen?![]()
Güzel rüya görmüşsün tabirine bakmak lazım7+ ı biz S7 Edge ile kıyaslıyorduk bi araS8+ çok daha üstün bir cihaz. S8+'ın rakibi ancak iPhone 8+ olabilir.