kaptancello
Öğrenci
şuan ios kullanıcısıyım iphone 6s var elimde daha önce s3 kullandım androidden soğuttu tekrar andoride dönüş yapmak istiyorum s7 edge eski android sorunları yoktur düşünüyorum geçmemi önerirmisiniz.
edge ekranı kullanan varmı?ne işe yarıyor?
Kral mi ? S8 4400 TL S8 Edge 5000 TL.Bu fiyatla kral biraz zor olur.Dolar sagolsunTelefonlarımız an itibariyle kral değil
Yeni kralımız S8 çok yaşa!
Yurtdışında 2500 tl olan ülkeler var. Burada git gide zam geliyor.Kral mi ? S8 4400 TL S8 Edge 5000 TL.Bu fiyatla kral biraz zor olur.Dolar sagolsun
Tadını çıkar kardeşim tabiki bas rootu gitsin stabil de bi Rom bul keyfine bakArkadaşlar s7 turkiye garantili cihazıma sanfirm programı ile sammobileden orjinal rom indirdim ve odin ile telefona yeniden yükledim fakat cav kodu UAE olarak görünüyordu. Düzeltmek için bir sürü yöntem denedim en son facebook s7 grubunda csc kodu ile alakalı paylaşılan şeyi denedim ve knox sayacı 0×1 oldu. Garantili cihazı garantisi gitti. Şimdi önerdiğiniz rom varmı. Custom rom. Root önerir misiniz. Güvenlik acısından sıkıntı oluşturur mu. Rootlasam mı diye düşünüyorum garanti zaten sayaçdan dolayı gitti.
Öneri bir rom tavsiyeniz var mı. Çok sevinirim bir de root nasıl yapacam.Tadını çıkar kardeşim tabiki bas rootu gitsin stabil de bi Rom bul keyfine bak
Samsungun kendi mağazasından ya da play store'dan indireceğiniz ihtiyaca göre işlevsel birçok farklı özellik sunar.
Bu cümle de ne demek istediğinizi pek anlamadım?
ben genelde sık kulandığım programları direk ulaşmak arayüze ekliyordum.fakat sayıları az olunca pek güzel gözükmüyordu.bu seferde ıphone arayüzleri gibi baştan aşağıya doldurdum.bu seferde pek kullanmadığım programlar ile doldu.arayüzü komple boşaltıp sadece edge paneliyle ulaşmayı düşünüyorum
birde telefonumun ekran kilidini her açtığımda karşıma telefonun tuşları çıkıyor üstte kayıt ve kişiler bölümü var.ekran kilidini açtığımda direk karşıma arayüzün çıkmasını istiyorum.bunu yapabilirmiyiz?
Kesin gelir hatta o ya bile bırakmazlar bir sonraki tabi olursa 7.1.1 guncellemesi ile getirirlerYeni sanal asistan Bixby ve yeni arayüz android O ile s7 edge'e gelirmi ?
Nasıl bu kadar eminsiniz iki özelliğinde kesinlikle s7 edgeye geleceğine ?? Yani inşallah ama bence zor ???Kesin gelir hatta o ya bile bırakmazlar bir sonraki tabi olursa 7.1.1 guncellemesi ile getirirler
telefonda ekran görüntüsü almayı beceremedim.nasıl alınıyordu?Hocam açıkçası son anlattığınızı pek anlayamadım eğer ekran kilidini açtığınızda anasayfa yerine arama ekranı geliyorsa siz ekranı o uygulamada bıraktığınız içindir. Uygulamada işiniz bitince ana ekran tuşuna basıp sonra da güç tuşuyla ekranı kapattığınızda tekrar açtığınızda öyle olmaması lazım.
Tabiki sık kullandığınız uygulamaları edge ekrana yerleştirip pratik şekilde kullanabilirisiniz. Samsung sanal mağazadan ya da play store'dan da edge ekrana özel uygulamalar indirebilirsiniz, misal ben bir takvim uygulaması indirdim edge ekran için (iş için sık sık takvime ihtiyacım oluyor) şimdi edge ekranı çeker çekmez aylık takvim geliyor arkasından sık arananlar, onun arkasından da sık kullanılan uygulamalarım geliyor.
Kısacası kullanırsanız ve alışkanlık haline getirirseniz edge ekran bayağı pratik birşey.
telefonda ekran görüntüsü almayı beceremedim.nasıl alınıyordu?
Internette okudugum 1 makaled3 Bixby bu yil sonuna dogru Turkce olarak asistan destegi verecek ve bununla birlikte s7 ve edge ayrica da note 5 serisine geleceg8 yaziyor. Suanda gelistirme aşamasında. Siri ile ayni mantalitede ilerliyor pazarlama stratejileri.Nasıl bu kadar eminsiniz iki özelliğinde kesinlikle s7 edgeye geleceğine ?? Yani inşallah ama bence zor ???
Bir once ki arkadasa da yazmistim. S7,S7Edge ve Note5 serilerine bu yıl sonu Turkce asistan destegi de saglandiktan sonra verilecegini bildirmişler. Bixby şuanda bir kaç dilde destek veriyor. Bu yıl sonuda turkce destegi verilecegi yaziyor.Samsung Pay gelecek ama Bixby nin gelecegini sanmiyorum cunku bir kere Bixby icin S8 de ozel tus yapmislar.Buyuk ihtimal Bixby sadece S8 ve sonraki urunlerde bulunur.
Serçe parmağin ile masada ki kırıntıları topluyormuş gibi ekranın uzerinde de ayni hareketi yapAynı anda ana ekran tuşu (ekranın hemen altındaki) + güç tuşu (sağ taraftaki)
Serçe parmağin ile masada ki kırıntıları topluyormuş gibi ekranın uzerinde de ayni hareketi yap![]()
O okuduğunuz makalenin linkini atabilirmisiniz ??Internette okudugum 1 makaled3 Bixby bu yil sonuna dogru Turkce olarak asistan destegi verecek ve bununla birlikte s7 ve edge ayrica da note 5 serisine geleceg8 yaziyor. Suanda gelistirme aşamasında. Siri ile ayni mantalitede ilerliyor pazarlama stratejileri.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir once ki arkadasa da yazmistim. S7,S7Edge ve Note5 serilerine bu yıl sonu Turkce asistan destegi de saglandiktan sonra verilecegini bildirmişler. Bixby şuanda bir kaç dilde destek veriyor. Bu yıl sonuda turkce destegi verilecegi yaziyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Serçe parmağin ile masada ki kırıntıları topluyormuş gibi ekranın uzerinde de ayni hareketi yap![]()
Beyler telefonum yeni suan sarji %20 simdiye kadae toplam 3 saat ekran süresi almısım![]()
Normal s7. Yeni dedigim oldu 1 aya yaklasikEdge mi düz mü? Edge ise az ama yeni olduğu için belki toparlar yavaş yavaş.
Düz s7 ise diğer arkadaşlar yardımcı olsun...
Normal s7. Yeni dedigim oldu 1 aya yaklasik
ekran kilidini sağa kaydırdığımda çıkan ekran resimdeki gibi.en son kullandığım bölüm değilAynı anda ana ekran tuşu (ekranın hemen altındaki) + güç tuşu (sağ taraftaki)
ekran kilidini sağa kaydırdığımda çıkan ekran resimdeki gibi.en son kullandığım bölüm değil
Arkadaşlar hala çözüm bulamadım, mobil veri açıkken indirme yapamıyorum. Veri tasarrufuda kapalı
Çok zor. Gelmez.Yeni sanal asistan Bixby ve yeni arayüz android O ile s7 edge'e gelirmi ?
gelir bence yazilimsal bisey ancak gelmeyedebilir.Çok zor. Gelmez.
Bence gelmeyecek cunku s8 de bixby icin ozel bir tus vardi.gelir bence yazilimsal bisey ancak gelmeyedebilir.android O kesin gelir.