M3rTR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Bixby kolay birşey rom ile kolaylikla portlayabilirler
tuş kolaylik olsun diye gelmezsede gelmez yapacak bisey yokBence gelmeyecek cunku s8 de bixby icin ozel bir tus vardi.
Sen lensin golüne yorum attınmı anlamadım diye videonun sahibi benim bu arada buda yeni video bi destek çıkarsanız iyi olurtelefonum bu sefer kapandı daha açılmıyor.odin ile yazılım yüklesem garanti dışı kalır mı?
Bixby eski nesil telefonlarda çalıştırıldı! - ShiftDelete.Net
Bu haberdeki apk dosyasindan s7 ye bixby kurmayi denedim ama paket, aynı ada sahip başka bir pketle cakisiyor hatasi aldim
Peket ayristirilma hayasi verdiydr hicbir turlu kurulmazEkli dosyayı görüntüle 20348
Önce launcher indirmek lazım.
ben lens falan kullanmıyorum.gerek yokSen lensin golüne yorum attınmı anlamadım diye videonun sahibi benim bu arada buda yeni video bi destek çıkarsanız iyi olur
Nasıl kurdunuz ?? Bendede aynı şekilde paket ayrıştırılma hatası veriyor üstteki arkadaşında dediği gibiBen kurdum. Sesli olarak dil desteklemediği için çalışmıyor ama genel olarak çok güzel.
Açıklamada yazanları tek tek uyguladıgınız taktirde kesinlikle çalışacaktır. Yönlendirmeleri takip edin..Nasıl kurdunuz ?? Bendede aynı şekilde paket ayrıştırılma hatası veriyor üstteki arkadaşında dediği gibi
Samsung servis merkeziyle görüşüp bilgi al belki cihazda sorun vardır bilemessin..telefonum bu sefer kapandı daha açılmıyor.odin ile yazılım yüklesem garanti dışı kalır mı?
İlk önce launcher indirmek lazım. Link orada mevcut. Sonra bixby indirirseniz çalışıyor.Nasıl kurdunuz ?? Bendede aynı şekilde paket ayrıştırılma hatası veriyor üstteki arkadaşında dediği gibi
Dostum launcher ı indirmeye çalistigimdada ayni hatayi aliyorumİlk önce launcher indirmek lazım. Link orada mevcut. Sonra bixby indirirseniz çalışıyor.
servise götürünüztelefonum bu sefer kapandı daha açılmıyor.odin ile yazılım yüklesem garanti dışı kalır mı?
Türkiye romu mu?Dostum launcher ı indirmeye çalistigimdada ayni hatayi aliyorum
servisin de ,samsungun da Allah belasını versinservise götürünüz
Neden ne olduservisin de ,samsungun da Allah belasını versin![]()
4 defa servise götürdüm.belirtilen sorun gözlenmedi diyerek her defasında geri yolladılar.sadece ilk başta ekran batarya değişmişlerdi.mahkemeye verdim sonucu bekliyorum.bu samsunga 1 tl daha vermemNeden ne oldu
Sorun ne peki?4 defa servise götürdüm.belirtilen sorun gözlenmedi diyerek her defasında geri yolladılar.sadece ilk başta ekran batarya değişmişlerdi.mahkemeye verdim sonucu bekliyorum.bu samsunga 1 tl daha vermem
kullanırken donuyor sonra kapanıp açılıyor.dün hiç açılmadı.bugün download moduyla açtım batarya olmuş sıfır.bu konuyu nette araştırdım birçok kişinin yaşadığını gördüm.google ye s7 edge kapanıp açılıyor yazınca şikayetleri okudum.diğer modellerde de yaşanıyormuşSorun ne peki?
Değerler bence iyi gibi görünüyor sizce nasıl ?
Bende araniza yeni katildim arkadaslar s7 edge alarak. Bir kac gune elimde olacak insallah. Buradaki sorunlara bakilirsa guncelleme yapmamam lazim.
Hocam burada okuduğunuz yorumlar genel olarak sorun odaklı olacaktır zira insanlar sorunlarına çözüm arıyor. Güncelleme sonrası sorun yaşayanlar var doğrudur ama ben hiçbir sorun yaşamadım.
Ben de telefonu yeni aldım bir aya yaklaştı, kutudan çıkar çıkmaz açtığımda nougat geldi hiçbir foruma da henüz bakmamıştım yükledim ve bugüne kadar bir sorunla karşılaşmadım.