Samsung Galaxy S5 Isınma Sorunu Hakkında

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Arkadaşlar telefonum eski biraz ısınma sorunu var.
1.Alan doludur dediler
2.Normaldir yahu telefon işte dediler
1.si telefonu formatladım yani sıfırlamadım tuşlarla fln olan yaptım kusursuz bi şekilde formatladım (telefonun ekranına çok vuran biriyim :D) neyse sonra ısındı tabi soğuk yere koydum sonra kapattım biraz dinlensin çok uğraştım diye elime aldığımda soğuktu yani sıcaklık felan yoktu. Tuşuna basılı tutup açarken ısınmaya başlıyor ısınan tarafta yani bataryanın yanındaki yere elimi koyduğumda hemen ısınıyor . Normal bir ısınma değil bu açarken hiçbir telefon böyle ısınmaz biliyorum telefonun normal ısınması olsa ekranın sadece sağ tarafı ısınmaz. Ordaki parçada bozukluk var bunu biliyorum uzun süre kullanınca sol taraf 30 derece ise sağ taraf 39 (öylesine dedim kesin sıcaklık değil) işte demek istediğim ordaki parçanın değişmesi. Ordaki parça ne acaba ekranın sağı ve bataryanın solu işlemci olabilir çünkü oyunlarda eski performansı alamıyorum. İşlemci olduğunu düşünüyorum ve artık bu model eskidi işlemcisi değişebilir mi? ?

Son düzenleyen moderatör:

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bataryadan kaynaklı bir ısınmada olabilir zamanla yıpranan bir parça işlemcinin ısınmasına sebep olabilir diğer yandan işlemcide sorun varsa anakart bulman gerekecek..

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Bataryadan kaynaklı bir ısınmada olabilir zamanla yıpranan bir parça işlemcinin ısınmasına sebep olabilir diğer yandan işlemcide sorun varsa anakart bulman gerekecek..
Kanki batarya değil ben eminim şu an baktımbi parça halinde bişey onu orjinal servise yollasam değişim ve kendi parça parası kaça patlar

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bilemem fiyat olarak ne kadar olur servis yüksek fiyat çeker..

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Hangi parçasında sorun varsa kesin eminsen internetten getirte bilirsin ama telefon eski olduğu sıfır parça bulabilirmisin bilemem..

Kerem KÖYLÜ

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bence artık bütçen uygunsa yeni telefona geçebilirsin