arkadaşlar sizce bu ürün android 4.3 ve 4.4 güncellemesi alırmı ? ben bu ürünü almayı düşünüyorum fakat bana güncelleme almaz gibi geliyor çünkü kamera yazılı çok önemli bu cihazda yeni sürümlere portlamazlar gibi
s3 mini mesela s3 ün adını taşıyor ama adam gibi güncelleme bile almadı endişe duyuyor insan![]()
güncelleme takıntısı değil ama güncellense iyi olmaz mı mesela android 5 çıkınca 5 ile kullanmak daha iyi olur. takıntılı biri değilim hem kamera ihtiyacım var hemde telefonumu yenilemem lazım ve bu cihaz tam bana göre ve fiyatıda uygun.s3 mini ile aynı kefeye koymadım bu s4 altında satılan bi cihaz o da s3 adı altında satıldı ve gereksiz rezalet bi üründü s3 mini bence max 500 tl eder benim gözümde. ilerde s3 mini gibi rezalet olmasını istemiyorum sonuçta s3 mini çıktıgında çok ilgi gördü. s4 kamera rezalet değil bundan eminim tek eksi güncelleme olucak gibiayın 15 den sonra alıcam insallah bide kasko yaptımmı tamamdır biraz sert kullanırım cihazları
. fotoğraflar başarılı cihazın kamerasına lafım yok kalın olmuş ama sonuçta kaliteli ve 10x zoom lu lensi var. gülü seven dikenine katlanır hesabı
size bazı sorularım olucak cihazla oyun oynadınız mı oynadıysanız performansı nasıl ? samsungun ses kalitesi biraz kötü diğer markalara göre genelde bu cihazın sesi nasıl tatmin edicimi ?
bu arada kusuruma bakma biraz fazla soru sordum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Birde hangi siteden almamı önerirsiniz bazıları paralel ithalat satıyorlar
bulundugum yere en yakın samsung yetkili satıcı 200 km uzaklıkta ortalama oyun sürekli oynanmaz bu cihazda zaten arada sırada oynarım can sıkıntısından onlarıda kaldırır gibime geliyor sağol verdiğiniz bilgiler için
@android3
http://500px.com/photo/47086358?fb_action_ids=338666459612821&fb_action_types=five_hundred_pixels%3Aupload&fb_source=og_timeline_photo_robotext
buraya eklemiştim sabah en azından çözünürlük olarak iyi görünüyor
diğer fotoğraflarıma da oradan ulaşılabilinecek artık![]()
pek hoşnut olamadım resimlerdenabartılacak kadar değil yani
![]()
çünkü düşük çözünürlük ile oraya atılmış... onlar orjinal değiller
@android3 kullanmadan coşturduğunuz cihazları da görecez![]()
![]()
ilk defa haklısın bak![]()
![]()
O değil de yakımda galaxy camera nın 2.si tanıtılacak![]()
Acaba bu yanında verilen extra batarya kitini birlikte satan bir yer varmı. Yani hepsi burada teknosa bimeks satürn gibi....Merhaba Arkadaşlar;
Bu konumuzda Samsung'un yeni ve farklı bir modelini sizlere tanıtmaya çalışacağım... Hedef Samsung Galaxy S4 Zoom kod adı SM-C101.
Samsung Galaxy Camera isimli cihazı ile başlattığı akımın olumlu gelişmesiyle birlikte gereken adımı attı ve eksikliği tamamlayarak yüksek kaliteli bir fotoğraf makinesi ile telefonu birleştirdi. İlerleyen zamanlarda farklı eleştirilerle karşılaşabilecek olan cihazımızı tanıtmaya başlayalım ...
Öncelikle fotoğraf makinesi tarafına değinmek istiyorum;
![]()
Samsung fotoğraf makineleri üzerine de çalıştığı için bu cihazda da Samsung lens kullanılmış, lensten bahsetmişken hemen ön kısmına cepte kullanıma ve darbelere karşı dayanıklı olması açısından cam koyulmuş bu şekilde lens koruma altına alınmış... 16 MP bir kamera ile 10X Optik zoom yapma imkanı veren Galaxy S4 Zoom arka aydınlatmalı CMOS sensör kullanmakta, arka aydınlatmalı CMOS sensör yüksek hızlı işlem performansı için daha verimli ışık almasını sağlar. CMOS sensör tarafından sunulan görüntü bindirme ve gelişmiş gürültü azaltma teknolojisi, loş ışık altında, gece manzaraları ve iç mekan çekimlerinde kamera duyarlılık ve obtüratör hızını ayarlamanızı sağlayabilmekte...
Teknik özelliklere değinecek olursak;
Cihazımız 63,5 x 125,5 x 15,4 mm boyutları ve 208 gram ağırlığındaki fiziki özelliklere sahip. S4 Zoom'un ekranında Corning Gorilla Glass 3 camı kullanılmış ve bu ekran 4.3'' boyutunda qHD sAMOLED olup 540 x 960 pixel çözünürlüğü kullanıcılarına sunmakta... S4 Zoom'un pixel per inch değeri ise 256ppi ...
Hafıza değerlerine baktığımızda 1.5 GB ram kullanan S4 Zoom'un 8 GB dahili hafızası bulunuyor, kullanıcıya ise 5 GB dolaylarında yer kalmakta. Bu hafıza değerleri kesinlikle az bulunacaktır, cihaz 64 GBa kadar microSD kart ile yükseltmeyi destekliyor...
Veri bağlantısına önem verenler için kısaca değinecek olursak cihaz 3G ile en fazla 21.1 Mbps hızı desteklemekte... Wi-Fi 802.11 a/b/g/n hizmetini kullanıcısına sunan S4 Zoom'da bluetooth 4.0 kullanılmış.
Android 4.2 sürümü ilen gelen cihazda chipset olarak Pega-Dual +XMM6262 cpu ise Dual-core 1.5 GHz Cortex-A9 kullanılmış... Grafik işlemcisi olarak Mali 400 entegre edilmiş durumda.
Merak edilen konulardan biriside batarya durumu; Li-Ion 2330 mAh bataryası bulunan cihazın bekleme süresi kullanıma göre değişmekte, dikkatli bir kullanıcıysanız 1 günü rahatlıkla çıkarabilirsiniz fakat bu cihazı alıp sürekli cebinizde taşıyacağınızı pek sanmıyorum ... Bu durumda fotoğraf çekim sayınız şarjınızın ne kadar gideceğine fazlasıyla etki edecektir... Cihazla birlikte extra battery kit verilmesinin aşikar sebebi bekleme süresinin yetersiz kalabileceği düşüncesidir ... 2330 mAh lik bir batarya normal telefonlar için oldukça iyi bir değere sahip olabilir fakat fotoğraf makinesi+telefon için ancak ortalama bir değer sayılabilir... ilerleyen zamanlarda şarj nedeni ile eleştiri alacak olsa da hem kompakt fotoğraf makinesi hem S4 Zoom deneyimine sahip olarak şarj durumunu yeterli bulmaktayım...
Samsung Galaxy S4 Zoom Unboxing Videomuz;
[video=youtube;3GdARafmT2o]http://www.youtube.com/watch?v=3GdARafmT2o[/video]
İç mekanda çekmiş olduğum birkaç resim;
![]()
![]()
güzel yüz moduyla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ilerleyen günlerde gündüz/gece dış mekan fotoğraf/video deneyimleri ve video inceleme eklenecektir.
ayrıca isteyenler için fotoğrafların yüksek çözünürlükteki halleri BURAYA eklenmiştir... incelemeler için sorunuz veya isteğiniz olursa belirtirseniz sevinirim.
İlginiz İçin Teşekkür Ederim... Her zamanki gibi abime de teşekkür ederim![]()
Onları bilmem ama biz birlikte sattık hep...Acaba bu yanında verilen extra batarya kitini birlikte satan bir yer varmı. Yani hepsi burada teknosa bimeks satürn gibi....
Ben hepsiburadada gördüm pil + pil şarj cihazı diye. Dedim herhalde kutu içinde vardır diye ama meğer şimdi sizde öğrendim böyle olduğunu.Onları bilmem ama biz birlikte sattık hep...