Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C101)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
maalesef bendeki kameranın çekimi o kadar iyi değil tripod olsa dediğin gibi çok çok iyi olur da maalesef yok :( o kadar inceleme izliyorum ki, yeni bir inceleme izlerken annem yeni aşkın bu mu diyor :D note 8 incelemesini batırmıştım ama bunda ne olur bilemiyorum... yoksa sadece yazılı incelemede mi kalsam?
İnceleme videosunda buraya yazdığın yazılı incelemeyi okusan bile yeter :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abilerim kızıp duruyor zaten çok ilgilendiğim için teknolojiyle :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İnceleme videosunda buraya yazdığın yazılı incelemeyi okusan bile yeter :D

Abilerim kızıp duruyor zaten çok ilgilendiğim için teknolojiyle :D

yok bana kızmıyorlar çünkü bu şekilde kafa dağıtıyorum :) farklı şekilde sonuçlar iyi olmuyor... okumak içinde tripod gerekli ama yok bakalım ne yapacağız :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yok bana kızmıyorlar çünkü bu şekilde kafa dağıtıyorum :) farklı şekilde sonuçlar iyi olmuyor... okumak içinde tripod gerekli ama yok bakalım ne yapacağız :)
İki kişi yapamaz mısınız ? Biri kamerayı tutsa sende incelemeyi yapsan :) Mantıklı değil mi :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İki kişi yapamaz mısınız ? Biri kamerayı tutsa sende incelemeyi yapsan :) Mantıklı değil mi :D

note 8 i öyle yapmıştık zaten :) şu an başka bir şansım yok gibi görünüyor ... videoyu uzun tutmucam parça parça yapmayı düşünüyorum :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
:D oyun, performans testleri ve genel inceleme olarak 3 parça iyi midir?
Tek el olmadığı sürece iyidir :D Sizinde yüksek yerlerde tanıdığınız var mı ? Burada espri yaptığım herkesin yüksek yerlerde tanıdığı oluyorda banlanmayayım sonra ? Ne desem "Yükseklerde tanıdıklarım var benim" oluyor benimde var gayet yüksekte 16. katta oturuyor şuan.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Tek el olmadığı sürece iyidir :D Sizinde yüksek yerlerde tanıdığınız var mı ? Burada espri yaptığım herkesin yüksek yerlerde tanıdığı oluyorda banlanmayayım sonra ? Ne desem "Yükseklerde tanıdıklarım var benim" oluyor benimde var gayet yüksekte 16. katta oturuyor şuan.

kendi işimi kendim hallederim... tek lazım olan Volkan :D evden aldırdım mı tamamdır ... benimde ustam var [MENTION=130683]android3[/MENTION] dimi ustaa? :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kendi işimi kendim hallederim... tek lazım olan Volkan :D evden aldırdım mı tamamdır ... benimde ustam var @android3 dimi ustaa? :P
Yok o değil ben kimseyi tanımıyorum burada sanki. Adamı hasta ediyorlar yaf sinirim bozuldu. Espri yapamaz olucam yakında. Süper Moderatör'lerle ne kadar konuştum ne espriler yaptım bana bir kere böyle bir şey yapmadılar. Üyeler insanı delirtir bunlar yüzünden soğuyorum buradan. Yükseklikten heralde rüzgar filan oluyor. Çekirge :D Bir çekirge niye usta der onuda anlamadım ki :D Çekirgeler konuşabiliyor muydu ki ? :P

kendi işimi kendim hallederim... tek lazım olan Volkan :D evden aldırdım mı tamamdır ... benimde ustam var @android3 dimi ustaa? :P
Cezasını ben keserim diyorsun :D

Ben yatıyorum Hocam :) Oruç tutunca uyku düzeni mahvoldu :) Saat 14:00'den beri ayaktayım uykum geldi iyice. Yükseklerde bir yerlere yatayım gidimde.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yok o değil ben kimseyi tanımıyorum burada sanki. Adamı hasta ediyorlar yaf sinirim bozuldu. Espri yapamaz olucam yakında. Süper Moderatör'lerle ne kadar konuştum ne espriler yaptım bana bir kere böyle bir şey yapmadılar. Üyeler insanı delirtir bunlar yüzünden soğuyorum buradan. Yükseklikten heralde rüzgar filan oluyor. Çekirge :D Bir çekirge niye usta der onuda anlamadım ki :D Çekirgeler konuşabiliyor muydu ki ? :P

Cezasını ben keserim diyorsun :D

ben konuşan türden çekirgeyim :D üyelerdeki hava kimsede olamaz olmamalı oldurmayız :P maviler sende ne gördüyse artık dokunmuyorlar ... ama beni caydırman zor olacak hocam :D benden kurtulamayanlar listesine senide eklerim demedi deme :devil:

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben konuşan türden çekirgeyim :D üyelerdeki hava kimsede olamaz olmamalı oldurmayız :P maviler sende ne gördüyse artık dokunmuyorlar ... ama beni caydırman zor olacak hocam :D benden kurtulamayanlar listesine senide eklerim demedi deme :devil:
Beklerim bir gün iftara veya oturmaya :D O sırada kurtulamayanlardan olurum :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben yatıyorum Hocam :) Oruç tutunca uyku düzeni mahvoldu :) Saat 14:00'den beri ayaktayım uykum geldi iyice. Yükseklerde bir yerlere yatayım gidimde.
iyi uykular hocam ... ben çözdüm olayı :) maviler seni çok fazla uçurup geri getirince yükseklik sevdasına tutuldun sen :D neyse uçaktan inince yazarım yine :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
25 PARS 1907'nin muhabbetinden kurtulamadı yazarsınız mezar taşıma :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İletirik :D Sizin adreste gerekmiyor mu ? Bırakma işlemleri için :P

Kefen param var :D S III'de var Lumia bide yıkama ücreti filan onlar elinden öper :D

:D desene işi bedavaya vurduk :P ben imam olcam zati tecrübem var her türlü hallederim o işi :D senin S III leri satar 1020'yi alırız ... inceleme videosunu 50 kuruşluk cizilmeyen CD ye atar baş ucuna bırakırım :D

volkan üstat bizi tanır hocam adrese ne hacet :P

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
eline sağlık güzel bir açıklama olmuş :) bu arada videodaki abin değil mi? :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
abim telefonu satmış maalesef yakın tarihte geri dönmesini umuyorum :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Hem uygun olacak, hemde en iyi olacak..
Olduu.. :P

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Samsung Galaxy Tap 7" cihazların fiyatı 399 tl ye düşmüş özellikleri iş görür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihazı daha bu gün aldım biraz kurcaladım iyi bişey inanın uzak mesafe fotolarında da yakındaki kadar başarılı çok amaçlı bi cihaz olmuş başarılı

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Nokia 1020 ile S4 zoom karşılaştırmasını görmek isteyenler buraya bakabilir... belki bende bu konuda bir araştırma yaparım :)