- Konuyu başlatan
Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
telefon yine yeniden elimde 

Valla etkileyici. Pil ömrü nasıl? İyice bir kurcala da haber et
pil ömrü çok iyi sayılmaz... bu nedenle yanında şarj kiti ve bir batarya daha veriliyorama şunu söylemek lazım ki o lens ve kamera özellikleri olunca pil durumunun böyle olması çok ama çok doğal...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
teknik özellikleri 1. sayfadaen iyi öyle anlatabilirim galiba... fiyatı 1250 TL ön taraf S4 Mini gibi işlemci ve grafik işlemcisi farklı olsada çok yakınlar birbirlerine...
Desene 3000lik bir pil iyi giderdi buna.
@25 PARS 1907
800-900 baremine ne zaman iner..
Cihaz gerçekten hoş duruyor.
10X optik zoomda oldukça tatmin edici.
Aklım karıştı gene yav.![]()
900 olsa şahane olur aslında hakkaten
senin aklın daha çoook karışacak benden demesi :devil:
Yok yok bu cihaz epey karıştırdı aklımı..
Abim geçen dedi "al benim kartla istediğin cihazı ödersin taksitle işte diye.."
Şimdi Note II , Xperia Z, S4 bakmaya başladım..
Ama gönlüm hala GM Discoveryde..![]()
alacağın zaman bakarız abi![]()
Başka şansın yok zaten..
Esir edicem seni![]()
beni mi korkutuyorsun abisiz var bitmek
![]()
Dur bakalım bi borç var Eylülde son taksidini bitirip kurtuluyorum.
Ondan sonra bakıcaz bakalım hayırlısıyla..
Bitir bizi reyiz.![]()
Ne alaka ozaman 41 mp oluncada tuğla kadar mı olucak adamlar 1020yi hem ince hem hafif hemde estetik açıdan mükemmel yapmışlar ayrıca 6xoptik zoom var 3 degl adamlarda bılıyor 10x yapmayı ama telefon sonucta fotoğraf makinesi değilki samsungun gibi büyük objektif koysalardı emin ol 20x de optik zoom yaparlardı ama ozaman senin aldığın telefon görünümlü fotoğtam makinesi oluyor :Syine tutacaksizde göreceksiniz ... 10X Optik zoom varsa bu kalınlık da olmalı... 1020 bu kadar kalın değil... neden? 3X zoom ile 10X optik zoom arasında çok fark var...
o nasıl olduböyle dedin ezdin beni![]()
Verdiğim videoyu özellikle seçip koymadım örnek teşkil etsin aradaki farkları daha net görmeniz için koydum ve taraflı olduğunuda düşünmüyorum çoğu videoda 3 aşşağı beş yukarı aynı sonucu veriyor.@CHeTHiN verdiğin video taraflı çekilmiş bir videodur...
optik zoom yok lumia 1020de
videoda kayıpsız 4x digital zoom var
tam olarak incelediğinizi sanmıyorum. en basitinden bu adreste var bir bakın isterseniz http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_1020-5506.php
samsung lens kullanılmış 10x zoom var kısacası kalınlığın sebebi optik zoom ve lensten dolayı megapikselden değil... nokia hem o lensi hem 10x optik zoomu daha ince yapsın ilk ben alırım zaten...
lumia 1020 kötü mü kesinlikle hayır ama bana hitap etmiyor isteklerimi karşılamıyor...
Şimdi tekrar baktım 4x dijital kayıpsız zoom ve videoda 6x zoom yapıyor ayrıca ön kamera 720p çekim yapabiliyor ve diğer saydığım özelliklerin hiç biri zoomda mevcut değil Görülüyor ki inceliğiyle övünen Samsung bu kez sınıfta kalmış. Kamerası gerçekten iyi olabilir. Ama aradaki fark bence şu: Samsung, fotoğraf makinesine Android işletim sistemini yüklemiş, Nokia ise Telefona tam bir fotoğraf makinesi takmış.
![]()
gece 11 de çekmiş abim![]()
Sınav bitti mi?