marancı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
sınav bitti idare eder durumdaydı... abim yolun ortasından giderken fişlemiş arkadaşı![]()
İnşallah sonucu güzel olur.
sınav bitti idare eder durumdaydı... abim yolun ortasından giderken fişlemiş arkadaşı![]()
Xperia Z ye NFC destekli G lens eklenebiliyorken veya Sony Xperia Z One ( Honami ) 20.7 mp Xenon flashlı + Optik G lens kullanılacakken ve bu telefondan daha kibar ve kullanışlı iken bunu aynı fiyatlara almak oldukça saçma geliyor bana ayrıca malzemesi olan plastiğede dikkat çekmek isterim.
almazsınız olur biter... asıl saçma olan belkide hiç kullanmadığınız cihazları müptelası gibi körü körüne savunmanız... ve hala anlatamadığım nokta şu ki S4 zoom hariç hiç bir telefonda dikkatinizi çekiyorum telefonda 10x optik zoom yok! o kalınlığın sebebi 10x optik zoomdur... samsung bilmiyo mu o kadar ince yapmayı tabiki de yapar ama maksat farklı ve özellikli bir cihaz olması... honami ortada yok savunuluyor 1020 henüz Türkiye'de yok savunuluyor ama ben buraya kendimce çektiğim resimleri atmışım onlara bakılmadan körü körüne yazıyorsunuz...
iki modelde Türkiye'ye gelir kullanırsınız sonra yazarsınız... ayrıca onların kalitesine de laf etsem çarpılırım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
Kızdırmayın hemşerimi uleyn
beni benden ediyorlar abi ya
Çok arabesk bir cümle olmuş bu![]()
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] note 2 yi satıp bundan mı alsak?
Valla ben uzun bir müddet telefon almayacağım. 1 seneye yakın oldu note 2 yi alalı ondan önce gene 1 seneye yakın s2 kullandım. Belki note 4 veya 5te yaparım değişiklik. Kaba bir hesap yaptım da çok veriyoruz telefonlara. Geçen samsung 9 serisi ultrabook 1800 filandı kampanyalı ama alamadım. Halbuki note 2 ye 1900 ve note 8e 1299 verdim. Bilgisayarımı değiştirme daha makul geliyor şimdilik telefon değişmektense. Gerçi bilgisayarı da 1 seneye anca değişeceğim gibi.
Doğru diyorsun, telefonlara çok paralar veriliyor. Bende şaka yapıyorum zaten![]()
Samsung d900'den sonra ilk dokunmatik telefonum tek çekirdekli huawei'ye geçtim,
Huawei'den sonra ise 4 çekirdekli note 2'ye.
Bundan sonra ise en az 8 çekirdekli, 4 gb ram'lı telefonlar çıkmadan, daha doğrusu 3 4 yıl telefon değiştirmem sanırım.
Ne s3'üm elimdeyken s4, ne de Iphone 5'im elimdeyken 5s alacak kadar zengin değilim [MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION]![]()
Note 2 var şu anda bende, ister note3 ister note 4 çıksın, telefon pert olmadan değiştirmeyi düşünmüyorum...
Aman Maşallah deyin nazar değmesin![]()
Ne s3'üm elimdeyken s4, ne de Iphone 5'im elimdeyken 5s alacak kadar zengin değilim @25 PARS 1907![]()
Note 2 var şu anda bende, ister note3 ister note 4 çıksın, telefon pert olmadan değiştirmeyi düşünmüyorum...
Aman Maşallah deyin nazar değmesin![]()
Hem telefona hem düşünceye maşallah![]()
Geçen gün teknosada inceledim telefondan ziyade fotograf makinesi gibi duruyor. İlginç bir ürün gören herkesin ilgisini çekiyor olsa da bir çok kişiye hitap etmiyor. Yinede meraklıları çok @25 PARS 1907
işte beklediğim bakış açısı ...gerçekten teşekkür ederim. baktığın siyah mı yoksa beyaz mıydı?
Benim baktığım beyazdı![]()
eğer şansınız olursa siyahını görmenizi isterimalmak için değil ... gerçekten etkileyici
yine yeni fotoğraflar çektim ... şarjım bitmeseydi Erzurum'u dağdan çekecektim çok iyi bir fotoğraf olurdu![]()