Son cikan turkiye surumu NB6 degil mi 14 martta cikan
Eskiden bu uygulamalari tümü listesinden kaldirma vardi simdi yok mu
Var ama zaten şuan sende yuklu olan bir uygulamaya tiklarsan cikmaz. Yukleyip kaldirdigin bir uyg. varsa onu listeden kaldirabilirsin
Güncel...Selamun Aleyküm arkadaşlar. Yurt dışından getirdiğim cihazımı yaklaşık 10 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum taaki yurtdışıdan gelen android sürüm yükseltme güncellemesi gelene kadar. Güncellemeyi bir heyecanla yaptım telefonun arayüzü felan herşeyi değişti ancak , telefonun bazı özellikleri kullanılamaz hale geldi. Gps bağlanmıyor , telefonu yan çevirdiğimde yatay konuma geçmiyor. Fabrika ayarlarına geri çektim , tekrardan kies ile güncel sürümü indirip kurdum ama ne yaptıysam nafile.. Faturasını kaybetmeseydim yurtdışına garantiye gönderecektim ama malesef. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim... Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.. Saygılar
Vallahi hocam gercekten yardimci olabilirseniz sevirim inanin biktim bu telefondan. Detayli anlatimi yazabilirmisiniz rica etsem ?
Kurulumu yaptım telefonun çehresi tamamen değişti hızlandı ancak halen GPS sabitlenmiyor ve bazı içerikleri yatay konuma getiremiyorum yani bu telefonda farklı bir sorun var kafayı yiyeceğim yokmu bu derde bir çare ?
GPS simgesine uzun basın açılan menüde ;
Mod seçme kısmından yüksek doğruluğu seçerseniz düzelecektir.
Ekran döndürme Ayarlar>Ekran>Ekran döndürme.
Kurulumu yaptım telefonun çehresi tamamen değişti hızlandı ancak halen GPS sabitlenmiyor ve bazı içerikleri yatay konuma getiremiyorum yani bu telefonda farklı bir sorun var kafayı yiyeceğim yokmu bu derde bir çare ?
Stock 4.3 rom u 900 mb bu cm11 kitkat 200 mb telefonun kasması şişmesi bu yüzden samsung un yayınlayacağı güncellemede pek bir şey değişmeyecek diye düşünüyorumKitkatin s3 e gelecegini duyunca vazgectik bakalim hayırlısı insallah s5 arayuzu de gelir
Antutu da kac aliyor cihaz cm 11 ile ?
Stock 4.3 rom u 900 mb bu cm11 kitkat 200 mb telefonun kasması şişmesi bu yüzden samsung un yayınlayacağı güncellemede pek bir şey değişmeyecek diye düşünüyorum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Yurt dışından getirdiğim cihazımı yaklaşık 10 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum taaki yurtdışıdan gelen android sürüm yükseltme güncellemesi gelene kadar. Güncellemeyi bir heyecanla yaptım telefonun arayüzü felan herşeyi değişti ancak , telefonun bazı özellikleri kullanılamaz hale geldi. Gps bağlanmıyor , telefonu yan çevirdiğimde yatay konuma geçmiyor. Fabrika ayarlarına geri çektim , tekrardan kies ile güncel sürümü indirip kurdum ama ne yaptıysam nafile.. Faturasını kaybetmeseydim yurtdışına garantiye gönderecektim ama malesef. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim... Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.. Saygılar
S3 için en iyi rom hangisidir onerebileceginiz varmi ? Xda da birsürü varda hangisini kurayim denemiste memnun olan.. ?
Cm11 kurdumda bi kac eksikleri var. Nasil cm11den iyimidi
Teekkur ederim yorumun icin. 4.3 guncellemesi alinca telefon sapitti cok kasti stock rom yukluydu ztnde dun cm kurdum anca oh dedirtti hizlida sizin onerdiginizi kuracagim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu sayfada simple droid hakkında kurulum varmı nasıl kuracağım hakkında ? Suan indiriyorum romu nasil kuracagim hakkında bilgim yok cm ile direk flashlıyormuyuz ?
Sarj konusunda nasil basarilimi?