Kadir Sekme
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Buyur Kardeşim ?
Ben rom yükleyemiyorum kardeşim
Buyur Kardeşim ?
Ne Rom'u Teamviewer'den gireyim istiyorsanBen rom yükleyemiyorum kardeşim
Ne Rom'u Teamviewer'den gireyim istiyorsan
Odin'den bir tek orijinal Rom'ları yükleyebilirsin Custom Rom dersen telefonuna atıp oradan yükleyeceksinOnu da yapalım bir ara Bak ne istiyorum biliyormusun? Hiç bir şey ile uğraşmayayım sadece rom u indirip odinden flashlayim extra bir şey çıkmasın yeter
Odin'den bir tek orijinal Rom'ları yükleyebilirsin Custom Rom dersen telefonuna atıp oradan yükleyeceksin
OlurTamam o zaman direkt telefona atim direkt telefondan yükleyeyim başka hiç bir şey ile uğraşmayayım olur mu
O olay eskidendi ben yapmadım herhangi bi sorunda olmadıtelefon bana 2 hafta sonra gelecek ve ben hâlâ " ilk sarj" olayını anlamadım . açıklayabilir misin ?
Kardeşim telefon geldiğinde şarjını sonuna kadar bitir. Pek önemli değil bu yıllarda ama yinede en sağlıklısı ve en iyisi bu. Geldiğinde bitir sonuna kadar telefon kapansın. Telefon kapalıyken şarja tak 12 saat şarj olsun çıkar kullan. 2. 3. 4. ve sonraki şarjlarında telefonunu şarja takarken şarjı en çok %5 olsun. Telefonu şarja takarken açık/kapalı olması fark etmez. Ama ilk seferinde kapalıyken tak. Pilin ömrünü bu şekilde dahada uzatabilirsin. Çok mecbur kalmadıkça %30 %40 gibi seviyelerde takma.telefon bana 2 hafta sonra gelecek ve ben hâlâ " ilk sarj" olayını anlamadım . açıklayabilir misin ?
Allah Allah. Lanet etmeni tavsiye etmiyorum birazcık ağır. Lanet etmek acayip derecede kötü bir şey biraz araştır. Bende sorun yok Allah'a şükür hiç sorun yaşamıyorum.S3 e lanet ediyorum artik dun gece taktım sarja sabaha yuzde 40 di hala zaten vodafone kullandigim halde evde 3g çekmiyor telefondan kaynakli mi bilmiyorum iyice sinir olmaya başladım hoparlorden gelen cızırtı da cabası
Lanet ettiğin şeyi kullanmak iyi değil.@lordarcual kardeşim kisilere değil telefona lanet ediyorum bişey olmaz herhalde
Ben yeni sızdırılan 4.2.2'ye geçeceğim. S IV kamerasının özelliklerini istiyorum o app'i istiyorum. Bir link var mı CWM'den flashlıyabiliceğimiz veya bir şekilde yükleyebileceğimizRomda istediğim değişiklikleri de yaptım, 10 numara oldu.
Bunu romsuz yükleyebiliyomuyuz ?Valla ben duymadım. Şuna bi bak bakmadıysan.
http://galaxys3root.com/galaxy-s3-tutorials/how-to-install-galaxy-s4-camera-on-galaxy-s3/
Rootsuz*Bunu romsuz yükleyebiliyomuyuz ?
Bunu rootsuz yükleyebiliyomuyuz ?
@lordarcual @__kadıköyRAP__
Beyler öncedende belirtmiştim.Telefonum yurtdışı üründü.Imei kayıtlıydı aldıgımda.3 kez kayıttan düştü.Sonunda gittim eski telefonumun imei ini klonlattım.Şimdiki en büyük sorunum GÜNCELLEME ! IMEI klonlu S3 ü güncelledin mi şebeke gidiyormuş.Arıza adlı bi patch var ancak 4.2 sürümünde çalışıp çalışmadığı belli değil.Bu işin başka bir yolu var mı? Siz S3'ün hafızlarısınız artık.Hayırlı cumalar...
Büyük ihtimal çalışır arıza patch. 4.2.2 yükle çalışmazsa dönersin 4.1.2 sürümlerine.
Baba yeni sürüm için elbet çıkarır. Ama 4.2.2 içinde çalışıyor diye duydum ben.Çalışmadığı taktirde sonsuza dek 4.1.2 sürümüne mi muhtaç kalıcam.?
Çalışmadığı taktirde sonsuza dek 4.1.2 sürümüne mi muhtaç kalıcam.?
ya benim s3 buaralar baya sapıttı günde 3 4kez yeniden başlatıyor kendisini, bir firki olan var mı napmalıyım ?