- Reaksiyon puanı
- 344
[MENTION=321092]lion4141[/MENTION] yok değildir yan sanayi Çin malı falan ama garantisinden emin olamazsin işte
klavyede ı ve ş harflerim çıkmıyor sebebi ne ?
Başka bir klavye uygulaması deneyebilirsiniz. Hacker's Keyboard en sevdiğim klavye uygulamasıBende de ı ve ş tuşları olmuyor, yada ben beceremiyorum basılı tutuyorum ama I ve Ş yok malesef
Telefon kılıfı olarak Case-Mate öneririm Ekran koruyucu olarak Buff/Clear Coat/IPG markaları en iyileridir Bunları taktığında rahat 2 yıl giderArkadaşlar birde hangi telefon kılıfını ve ekran koruyucusunu tavsiye ediyorsunuz?
Özellikle ekran koruyucusu, geçici olarak ucuzundan bi tane aldım ama, tavsiye ettiğiniz marka hangisi, uzun süre idare edebilecek?
Teşekkürler..
Onun bir çözümü yok. Çekirdeklerin hızını kısıyor buda yavaşlamasına neden oluyor telefonun. Güç tasarrufu bir işe yaramıyor bu arada.Aga guc tasarrufunda ekran kasilmalarim menu gecisleri falan vardi ayarlarina girip guc tasarrufunda ekran kare hizi tikini kaldirdim telefon ayni normal modda gibi calisiyordu sonra tus kilidini kapadim tekrar actigimda ayni kasilmalar devam etti. Guc tasarrufunu acip kapattigimda telefon hizlaniyor buna bi care bulabilirmisiniz
Ben 1400-1500'e satarım Seni bilmem 16 GB'likti sanırım seninki 900-1000 arası satarsın. İyi güzel aksesuarı varsa 1400-1500 satabilirsin Bende 300 TL'lik aksesuar varBeyler 2. elini kaça satarız bu telefonun?
Ben 1400-1500'e satarım Seni bilmem 16 GB'likti sanırım seninki 900-1000 arası satarsın. İyi güzel aksesuarı varsa 1400-1500 satabilirsin Bende 300 TL'lik aksesuar var
700 TL ossunçok dedin sanki. benimki yurtdışı garantili ama belçikadan alınma olduğu için türkiyede geçerliliği var mı bilmiyorum, onu bi yarın sorarım.
Temiz kullandım silikon bi kılıfı ve ustaca takılmış bi filmi var, askerlik durumu olduğu için satabilirim.
700 TL ossun
İnşaAllah daha yükseğe satarsın700 800 olabilir bi bakınmak lazım daha önce hiç satmadım
bu sabah bana güncelleme geldi [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] 53.79 mb boyutunda nedir bu
Stabilite guncellemesi
Benim telde 1 tane takılma yok. Android 4.2.2 yüklü SuperNexus sağolsun
Sadece S III içinbizede açıkla biz de kuralım
Sadece S III için
Ben telefonu değiştiricem gidicem buralardan
Ben telefonu değiştiricem gidicem buralardantamam sIII için olsun bakalım:devil:
Bende öyle düşündümde hala kararsızım. Kullandığım iPhone 5 'ler gibi olursa biraz sıkıntı olabilir http://m.youtube.com/#/watch?v=Z31H...=/watch?feature=player_embedded&v=Z31HP_2CNvQ (çözüm bu)Birde çok çiziliyor. Onada mükemmel bir çözüm buldum s III te SDN ye yazı yazmak kadar zor birşey yok. Acı çekiyorum yazanaal bitane iphone 5
Ben telefonu değiştiricem gidicem buralardan
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada hata ettiysem kusura bakma @BlackShopAre dede
Bende öyle düşündümde hala kararsızım. Kullandığım iPhone 5 'ler gibi olursa biraz sıkıntı olabilir http://m.youtube.com/#/watch?v=Z31HP_2CNvQ&feature=player_embedded&desktop_uri=%2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DZ31HP_2CNvQ (çözüm bu)Birde çok çiziliyor. Onada mükemmel bir çözüm buldum s III te SDN ye yazı yazmak kadar zor birşey yok. Acı çekiyorum yazana
Çökadar
hıı gerçek yaşın ortaya çıktı desene ;D
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tamam işte iphone 5 uzun ya yan çevir her yere bırak parmakla basmayı kafanı sokarsın
Telefonla alakası olduğunu düşünmüyorum aslında Sağa sola gidiyor ekran ikide bir sildiğim zaman mesajın başından siliyor bir türlü çözümünü bulamadım Sinir oldum Dede
Bakıyorum dedeciğim. Al su iç,ben de çok çekiyorum onu torun sen onu bırakta şimdi gezerken adamın s2 telefonu gördüm internette 4.2.2 yüklü ben de istiyom @lordarcual
torun @lordarcual