Samsung Galaxy S3 Almayı Düşünüyorum

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Samsung Galaxy S3 almayı düşünüyorum ama taksitle taksitle alabileceğim bir yer var mıdır ?

Bir süre önce Kredi Kartımı kapattırdım uzun süredir kullanıyordum,yani peşin olarak alamam şuan.

Taksitle alabilme imkanım var mı? Bir yerden ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
reklam yapmak istemem ama evkur mağazaları var. kredi kartı istemeden elden taksit yaparak s3 satıyorlar. bulunduğun ilde varsa bir araştır istersen.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Samsung Galaxy S3 almayı düşünüyorum ama taksitle taksitle alabileceğim bir yer var mıdır ?

Bir süre önce Kredi Kartımı kapattırdım uzun süredir kullanıyordum,yani peşin olarak alamam şuan.

Taksitle alabilme imkanım var mı? Bir yerden ?

Büyükşehirde oturuyorsanız Evkur gibi yerlerden senet ile alma şansınız var.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet Ankara'da yaşıyorum senet olayı pek kafaya yatmıyor ama nasıldır ?

Çevremde bu tarz şekilde alanlar var. Sanırım 24 aya kadar senet yapıyorlar ancak ay arttıkça vade farkıda artıyor.

Ancak alırken yinede sormakta fayda var. Samsung garantisi kapsamına giriyor mu diye :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çevremde bu tarz şekilde alanlar var. Sanırım 24 aya kadar senet yapıyorlar ancak ay arttıkça vade farkıda artıyor.

Ancak alırken yinede sormakta fayda var. Samsung garantisi kapsamına giriyor mu diye :)

Avea'nın kampanyası var ama 2 yıl taahhütlü 45 TL ancak paketde almak gerekiyormu bilmiyorum araştırmadım.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Paketle almak gerekiyordu galiba Avea'dan.