Furkanbg26
Doçent
Samsung M12 Almayı Düşünüyorum 2500 tl bütçem var nasıl bir telefon sizce ?
Oppo a73 almanı tavsiye ederim.Samsung M12 Almayı Düşünüyorum 2500 tl bütçem var nasıl bir telefon sizce ?
O da alınmaz.Samsung A21 hakknda ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up
Oppo Gibi Marklara Güvenemiyorum Lafın Gelişiyle Zottirik Markalar Gibi Geliyor Zaten Samsungdan başka marka aldırma ihtimalim yok abim falan samsung alalım diyo babamda anlamadığından ona güveniyoO da alınmaz.
Emin olun Oppo'nun Xiaomi'nin hatta TCL'in bu fiyatlardaki telefonları Samsung'un giriş seviyesi telefonlarından daha kalitelidir. İkna etmeye çalışın, ben de kendi çevremden biliyorum o algıyı yıkmak zor.Oppo Gibi Marklara Güvenemiyorum Lafın Gelişiyle Zottirik Markalar Gibi Geliyor Zaten Samsungdan başka marka aldırma ihtimalim yok abim falan samsung alalım diyo babamda anlamadığından ona güveniyo
Alınır hocam. Dediğim gibi;Samsung A21 hakknda ne düşünüyorsunuz
Up
Aga Xiaomi ve Samsung varken o marka alınmaz bence. Samsung un felan seviselri daha iyi daha hızlı daha fazla. Ömür olarakta Samsung felan baya iyi.Emin olun Oppo'nun Xiaomi'nin hatta TCL'in bu fiyatlardaki telefonları Samsung'un giriş seviyesi telefonlarından daha kalitelidir. İkna etmeye çalışın, ben de kendi çevremden biliyorum o algıyı yıkmak zor.
Her markanın iyi ve kötü telefonları var. Telefon fiyatına göre iyiyse alınabilirdir benim için. Markaya göre değerlendirme yapmam.Aga Xiaomi ve Samsung varken o marka alınmaz bence. Samsung un felan seviselri daha iyi daha hızlı daha fazla. Ömür olarakta Samsung felan baya iyi.
Bu liste neye göre yapıldı1-) Samsung
2-) Iphone
3-) Huawei
4-) Xiaomi
5-) Oppo
A21s modelini kullanıyorum ama daha iyileri vardır elbet.Samsung A21 hakknda ne düşünüyorsunuz
Up
Bu liste neye göre yapıldı![]()
İnternetten araştırırsan en çok satılan markalar ve en kaliteli marka sıralaması şöyledir. (İLK 5);
Şakaysa komik değilse daha da komik. Başka bir şey yazmak istemiyorum size.Alınır hocam. Dediğim gibi;
Paran azsa sadece A serisi, Paran çoksa sadece S ve N serisi alınır.
Ama Redmi varken bence samsung alma. Çünkü özellik olarak redmi note 9 üstün. Dediğin gibi Oppo almanıda tavsiye etmem. Neresi belli olmayan bir marka = aynı honor gibi. Alacaksan Samsung, Iphone, Huawei ve son olarak Xiaomi alınır. İnternetten araştırırsan en çok satılan markalar ve en kaliteli marka sıralaması şöyledir. (İLK 5);
1-) Samsung
2-) Iphone
3-) Huawei
4-) Xiaomi
5-) Oppo
Aga Xiaomi ve Samsung varken o marka alınmaz bence. Samsung un felan seviselri daha iyi daha hızlı daha fazla. Ömür olarakta Samsung felan baya iyi.
Xiaomi'de feci hızlı doluyor, şarj hızlı dolmasını istiyorsanız alabilirsiniz.
Alınmaz. Uzak durun. O fiyata Oppo A73 öneririm.Samsung M12 Almayı Düşünüyorum 2500 tl bütçem var nasıl bir telefon sizce ?
Markaya bakmak yanlış bir düşünce. Modelden modele değişir. Mesala örnek olarak Oppo A73, Samsung M12 den çok daha iyi cihaz.Bence kendisi nasıl olmasını istiyorsa öyle yapmışmesela bana göre başarılı markalar listesi;
1- Apple
2- samsung
3- xiaomi
4- oppo (çok iyi değil listeyi doldursun diye)
bana göre yukarıdaki 3 marka gayet başarılı özellikle samsung ve Apple.
Katılıyorum.Her markanın iyi ve kötü telefonları var. Telefon fiyatına göre iyiyse alınabilirdir benim için. Markaya göre değerlendirme yapmam.