Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
65329

Telefon sabahtan beri elimden hiç düşmedi ekran sürekli açıktı durum bu şekilde 8 aylık telefon

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Tek pubg oynuyorum pubg oynadığım zaman 5 le 6 arasi ekran veriyor oynamazsam da en fazla 8.30 saat ekran süresi aliyorum bence iyi hala pil %85 olsa bukadar alamazdim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Benimki 1 seneden fazla ve %88 gösteriyordu. Çok mu oyun oynuyorsun?
Tek pubg oynuyorum pubg oynadığım zaman 5 le 6 arasi ekran veriyor oynamazsam da en fazla 8.30 saat ekran süresi aliyorum bence iyi hala pil %85 olsa bukadar alamazdim

Son düzenleme:

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139

Yok zaten pil ömrü iyi de pubg yada fortnite gibi oyunlar pil ömrünü azaltıyor. Yüksek grafikte mi oynuyorsun?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Onu da yapmıştır. Bak onu söylemeyi unuttum. 720p modunda PPI 257 küsür olduğundan maalesef pikselleri rahatça görebiliyorsun :(
Pile katkısı illaki vardır ama ben samsungun bana verdiği özellikleri tamamıyla kullanmak isterim gerçekten ekran 2k da çok güzel gözüküyo bişeyleri kısmak istemiyorum

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Pile katkısı illaki vardır ama ben samsungun bana verdiği özellikleri tamamıyla kullanmak isterim gerçekten ekran 2k da çok güzel gözüküyo bişeyleri kısmak istemiyorum
Birşey soracağım: 2k çözünürlük VR ve bazı YouTube videoları dışında nerene yarıyor?

Samsung bile 2k’nın her şeye yaramadığını ve şarj sömürdüğünü biliyor ki ilk aldığında 1080p’ye ayarlanmış oluyor.

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Birşey soracağım: 2k çözünürlük VR ve bazı YouTube videoları dışında nerene yarıyor?

Samsung bile 2k’nın her şeye yaramadığını ve şarj sömürdüğünü biliyor ki ilk aldığında 1080p’ye ayarlanmış oluyor.
Yazılar daha canlı daha net gözüküyo hocam benimki biraz takıntı yoksa fhd yeterli seviyede

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Yazılar daha canlı daha net gözüküyo hocam benimki biraz takıntı yoksa fhd yeterli seviyede
Yazılar fhd’de bile gayet keskin ve PPI değeri yüksek olduğun için normal uzaklıkta farkedemezsin bile. Fakat hd’de bildiğin 3310.

Seninki harbiden takıntı :)

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Yazılar fhd’de bile gayet keskin ve PPI değeri yüksek olduğun için normal uzaklıkta farkedemezsin bile. Fakat hd’de bildiğin 3310.

Seninki harbiden takıntı :)
Babam note 9 aldı baktım fhd ayarlı gittim 2k ya çektim ekranı o kadar takıntılıyım ?belki de samsung amoledi iyi olduğu için fhd de bile iyi gözüküyo olabilir

Şimdi fhd ye çektim birazda Böyle kullanayim bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Babam note 9 aldı baktım fhd ayarlı gittim 2k ya çektim ekranı o kadar takıntılıyım ?belki de samsung amoledi iyi olduğu için fhd de bile iyi gözüküyo olabilir

Şimdi fhd ye çektim birazda Böyle kullanayim bakalım nasıl olacak
Samsung amoledi tartışmasız en iyi panellerden birisi fakat sadece onla alakalı değil. Dediğim gibi 1080p modunun PPI değeri hala yüksek olduğundan her şey gayet keskin gözüküyor

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Nasıl becerdin hocam onu valla çok merak ettim cihaz kaç aylık
Telefon 16 aylık.
Tema olarak Black Edition V2, ekran çözünürlüğü HD+ 1480X720, Güç olarakta Orta Düzeyde Güç Tasarruf Modunu kullanıyorum, telefon çoğunlukla Wi-Fi,de ve operatör olarak Vodafone kullanıyorum, ayrıca telefon öyle 3310 gibi de olmuyor.?
Herkesin kullanım alışkanlıkları farklı, ben böyle kullanıyorum ve memnunum.?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Telefon 16 aylık.
Tema olarak Black Edition V2, ekran çözünürlüğü HD+ 1480X720, Güç olarakta Orta Düzeyde Güç Tasarruf Modunu kullanıyorum, telefon çoğunlukla Wi-Fi,de ve operatör olarak Vodafone kullanıyorum, ayrıca telefon öyle 3310 gibi de olmuyor.?
Herkesin kullanım alışkanlıkları farklı, ben böyle kullanıyorum ve memnunum.?
İyi yapıyorsun. Siyah renk oled panellerinde çok avantaj sağlıyor. 720p yaptığın da belli: tttunahan ve ben o fotoğraftaki ekran süresinin 8 saat olduğunu zor anladık ;)

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
İyi yapıyorsun. Siyah renk oled panellerinde çok avantaj sağlıyor. 720p yaptığın da belli: tttunahan ve ben o fotoğraftaki ekran süresinin 8 saat olduğunu zor anladık ;)
Bu arada belirtmeyi unuttum, merak edenler için ek bilgi, telefon Samsung Türkiye garantili, Samsung Exynos 9 Octa 8895 işlemcili, Samsung Galaxy Note 8 SM-N950F modeli,
Evet burada paylaşılan fotoğrafta belli olmuyor o kadar ancak günlük kullanımda benim için yeterli, bazen tüm ekran ayarlarını en son ayara getiriyorum, üstüne bir de HDR10, görsel şölen vallahi, ama kötü yanı, bu kadar görsel şölenden sonra evdeki full HD TV,ye bakınca insanın TV izleyesi gelmiyor.?