Merhaba.Arkadaşlar ark survival evolved oynuyorum grafi̇k ayarlari en düşükte. Ve telefon bazen acai̇p kasiyor ark da. Si̇ze zahmet bi̇ri̇ yukleyi̇p pvp yada pve serverda deneyebi̇li̇r mi̇? Acaba oyun kaynakli mi telefon kaynakli mi
Yüksek performansda biraz daha fazla kasiyor. Oyun performansında biraz daha iyiMerhaba.
Ayarlar - Cihaz Bakımı - Performans Modu - Yüksek Performans ve Game Launcher - Oyun Performansı - Performansa Odaklanır - Uygula, ayarlarını kontrol ederek test edip sonucu paylaşır mısınız?
Koruyuculuk sıfır anca tırnak bozuk para anahtar çiziğinden koruyor düşmelerden felan hiç bişeyden korumuyortam koruymayan kılıf mı ekran koruyucu mu ?wrapsol olduğundan telefonun kılıfa tam oturmamasınından mı şikayetcisiniz
Ayrıca 360 derece kaplattırırsan kılıflarda olmuyorKoruyuculuk sıfır anca tırnak bozuk para anahtar çiziğinden koruyor düşmelerden felan hiç bişeyden korumuyor
Geçmiş olsun, Uv tutkallı ekran koruyucular buna zarar vermiştir diyemeceğimiz gibi vermemiştir de diyemeyiz, bunun en kesin çözümü yetkili serviste telefon test cihazına bağlanması ve sorunun nereden kaynaklandığının bulunması olur, yetkili servis dışında başka bir yerde soket kontrolü yaptırabilirsiniz ancak bu seferde telefonun su geçirmeme özelliği gidecektir, karar sizin.Arkadaşlar merhaba, telefonumda resimdeki bölgede dokunmatik elle çalışmıyor. Spen ile sorun yok. Telefonu hiç düşürmedim. Kılıfsız ve camsız da kullanmadım. Sadece şüphelendiğim konu; uv tutkallı ekrn koruyucularfan kullanmıştım. Onun zararı olurmu bilmiyorum. Ekran soketlerini söküp takmak fayda sağlarmı acaba? Sıfırlmayıda denedim o işe yaramadı.
Bunlara akıl erdirmek zor note 8 beta dağıtımı daha önce başladı s8 kullananlar güncellemeyi bizden daha önce aldı, gün içinde gelmezse marta kaldı bizim işS8 için yayınlanmış arkadaşlar bizde hala tık yok.
Yayımlamazsa çok büyük tepki alırlar 15 şubattan 1 marta çektiler bi zahmet yayınlasınlarPie bugün yayınlanır mı sizce ?
Bencede. Bekliyoruz bakalım.Yayımlamazsa çok büyük tepki alırlar 15 şubattan 1 marta çektiler bi zahmet yayınlasınlar
İçimden bi ses martın ortasına doğru gelecek diyor ama İnşallah yanılırımda bugün gün içinde gelirBencede. Bekliyoruz bakalım.
Aman kardeşim ağzını hayra aç Dediğin gibi olursa sıkıntı S8'ler bile aldı güncellemeyi.İçimden bi ses martın ortasına doğru gelecek diyor ama İnşallah yanılırımda bugün gün içinde gelir
Valla bana koyan kısmıda o s8 ler bile 2 gün önce aldı biz hala alamadık ya samsung note ailesine özel bikaç yenilik daha ekleyecek yada s pene yeni işlevler atadıkları içinde s8 lerden sonra gelecek bakalım inşallah bugün gelirde yükleriz babamın note 9 unda android pie yi denedim bayıldım tek kelimeyle harika o yüzden sabırsızlanıyorum ?Aman kardeşim ağzını hayra aç Dediğin gibi olursa sıkıntı S8'ler bile aldı güncellemeyi.
Valla bana da öyle geliyor. Güncelleme geldi mi diye kontrol etmekten gına geldi artıkBizim iş bugünde yalan oldu anlaşılan
10 dakkada bi bakıyorum gelmişmi diye samsung membersa sordum hala cevap gelmedi valla kızmaya başladım artıkValla bana da öyle geliyor. Güncelleme geldi mi diye kontrol etmekten gına geldi artık