Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Arkadaşlar telefonu saticam isteyen olursa dm atabilir. Note8 gold samsung tr garantili. Vr gozluk alcantara klif protection klif tiegen klif i da yaninda vericem kutulu ful kulaklik yok sadece 22.10.2017 faturali isteyen dm atabilir. Yabanciya gitmesin isterim forma gider umarim. Forma dusundugum fiyat 3300
AKG Kulaklık fiyatını kaç lira olarak düştünüz ?

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar telefonu saticam isteyen olursa dm atabilir. Note8 gold samsung tr garantili. Vr gozluk alcantara klif protection klif tiegen klif i da yaninda vericem kutulu ful kulaklik yok sadece 22.10.2017 faturali isteyen dm atabilir. Yabanciya gitmesin isterim forma gider umarim. Forma dusundugum fiyat 3300
Dusmedim genel dustum fiyati akg kulaklik fiyatini bilmiyorum zaten vr ve kliflar bana 600-700 arasina geldi

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Protection klif mavi
Alcantara klif gri
Tiegen standli klif
Samsung note 8 vr fiyatlarina bakabilirsin

burhan_52

Asistan
Reaksiyon puanı
14
İthalatçı note 8 türkiye romu yüklemek istiyorum bi sıkıntı olur mu ve yükledikten sonra güncellemeler türkiye romı üzerinden otomatik gelecek mi

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
İthalatçı note 8 türkiye romu yüklemek istiyorum bi sıkıntı olur mu ve yükledikten sonra güncellemeler türkiye romı üzerinden otomatik gelecek mi

maalesef yükleyemezsin kolaylıkla. CSS kodu sendeki sanırım TGY HongKong. Samsung Galaxy Note 8 duos N9500 SnapDragon835 işlemciye sahip. Türkiyedeki distrütör resmi samsung Türkiye olanlar TUR CSS kodlu ve Exynox işlemcili.

Ama eğer sendeki cihaz N950X şeklinde ise yani Exynox lu çift simli veya teksimli ithalatcı garantili ise olabilir.

Diğeri olmaz değil ama root yapılacak. birde maalesef benim bildiğim bir SnapDragon için CSS TUR için stock ve custom vs vs ROM yok.

İNŞALLAH YANILIYORUMDUR AMA ŞU ANDA MAALESEF OLMAZ. İlerde neden olmasın mümkün.

ozcandelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
36563-8e80e101de5cf4d92686c046c9bd2112.jpg

---- Mesajlar birleştirildi ----

Hatta TURKCELL olduğunu görün diye bunuda paylaştım öncelikle interneti aktif oyunlarda kullananlar için ping problemi yaşayanlara on numara gelecek bir işlem görüntülü görüşme ve oyunlarda ping sorununuz yok ise işlemi yapmayabilirsiniz karar sizin oyunlarda ping sorununu ciddi anlamada yaşayan biri olarak bunun yaptım sorun ortadan kalktı :)

Hatta TURKCELL olduğunu görün diye bunuda paylaştım öncelikle interneti aktif oyunlarda kullananlar için ping problemi yaşayanlara on numara gelecek bir işlem görüntülü görüşme ve oyunlarda ping sorununuz yok ise işlemi yapmayabilirsiniz karar sizin oyunlarda ping sorununu ciddi anlamada ya

Özcan sende yaşa kardeşim senin sayende bu olayı gerçekleştirdik helal sana ;)

Arkadaşlar olmuyor, yapamadım diyen hemen ulaşsın bana.

Buyurun VoLTE rehberim. Yine yapamayan olursa Teamviewer yüklesin ve bana haber versin uzaktan yapayım. Dün Turkcell kullanan ve olmuyor diyen bir arkadaşın işlemini başarıyla yaptım. Sadece Videom ve rehberim yeterli.

Samsung Galaxy Note8 VoLTE ve ViLTE (Görüntülü Arama)

Lütfen DESTEK OLUN Arkadaşlar, Forumdaşlar..

Merhaba,

Biraz önce ozcandelikanli@gmail.com: Samsung Galaxy Note8 N9500 Operatörler Bizi Yok Saymasın kampanyasını başlattım ve sen de adını ekleyerek destek olmak ister misin diye sormak istedim.

Hedefim 100 imzaya ulaşmak ve bunun için daha çok desteğe ihtiyaçım var. Kampanyamı daha destaylı okumak ve imzalamak için aşağıdaki linke tıklaman yeterli:
https://chn.ge/2GxtLWj

Teşekkürler!
Özcan DELİKANLI

Son düzenleme:

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar olmuyor, yapamadım diyen hemen ulaşsın bana.

Buyurun VoLTE rehberim. Yine yapamayan olursa Teamviewer yüklesin ve bana haber versin uzaktan yapayım. Dün Turkcell kullanan ve olmuyor diyen bir arkadaşın işlemini başarıyla yaptım. Sadece Videom ve rehberim yeterli.

Samsung Galaxy Note8 VoLTE ve ViLTE (Görüntülü Arama)

Lütfen DESTEK OLUN Arkadaşlar, Forumdaşlar..

Merhaba,

Biraz önce ozcandelikanli@gmail.com: Samsung Galaxy Note8 N9500 Operatörler Bizi Yok Saymasın kampanyasını başlattım ve sen de adını ekleyerek destek olmak ister misin diye sormak istedim.

Hedefim 100 imzaya ulaşmak ve bunun için daha çok desteğe ihtiyaçım var. Kampanyamı daha destaylı okumak ve imzalamak için aşağıdaki linke tıklaman yeterli:
Kampanyayı İmzala

Teşekkürler!
Özcan DELİKANLI

Bu görüntülü arama sadece samsungtan samsungamı oluyordu ?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
note 8 daha önce kullandığım s7 edge den sağlam çıktı.şimdiye kadar iki kez yere düşürdüm.bir defaasında cebimden beton zeminine düştü ,diğer seferinde merdivenlerde elimden kayıp düştü.ekran sapasağlam.sadece arka kapakta tire boyutunda 3-4 çizik oldu.yani daha önce s7 egde yı ıkı defa yolda düşürmüştüm.ekran köşeleri tuz buz olmuştu

Sahilmb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bu görüntülü arama çokmu önemli yaw whatsapp dan arayın gitsin

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
N9500 4.Gün Batarya kullanım değerleri düzeliyor şarj ettikçe.
Screenshot_20180327-224330.jpg Screenshot_20180327-224349.jpg Screenshot_20180327-224341.jpg

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Kampanyayı İmzala
katılırsanız güzel olur.

Samsung Galaxy Note8 N9500 Operatörler Bizi Yok Saymasın

1000 dolar vererek Türkiye de ithalat garantisi ile satın aldığımız, vergisini ödediğimiz ve faturasını aldığımız Samsung Galaxy Note8 N9500 model numaralı Akıllı telefon ne yazık ki Türkiye de hiç bir GSM operatörü tarafından tanınmıyor.

Tanınmaması nedeniyle cihazda bulunan bir takım önemli özellik ne yazık ki kullanılamıyor. Örnek vermek gerekirse cihazın sahip olduğu;

Görüntü Arama
VoLTE ( HD arama )
VoWiFi ( Kablosuz Ağlar Üzerinden Arama )

Yukarıda yazdığım bu özelliklerin cihaz donanımında yer aldığı halde, ithal edildiği ülkeden bu özellikleri yazılımsal olarak kapatılmış bulunuyor. Ben bu ürünü DELTA Garantisi ile aldım, kimisi de GÜNCEL DİGİTAL Garantisi ile aldı. Durumu DELTA firmasına bildirdiğimde ise bana cihazın bu özelliklerinin bulunmadığını söylediler, ancak ben bu özellikleri ilk aldığım gün (Aralık 2017 başında) açtım, ancak bu geçici bir çözüm olarak açıyor. Cihaz her yeniden başlatıldığında özellik kapanıyor.

Ben 10 yıla yakındır şuan ki adı Türk Telekom olan operatörü kullanıyorum, 2 defa detaylı bie e-posta atmama rağmen bana yalnızca "Garanti Sağlayıcınız ile İletişim Kurun" şeklinde yanıt geldi.

Bulduğum geçici çözüm için tarafımca hazırlanmış rehber yöntem : Samsung Galaxy Note8 VoLTE ve ViLTE (Görüntülü Arama)

Ben ve benim gibi çok kişi Türkiye'den yasal ve faturalı olarak satın aldığımız bir ürünün Türkiye'de bulunan GSM operatörleri tarafından tanınmasını ve kapalı olan donanımsal özelliklerin açılmasını istiyoruz.

Öncelikle bu ürünü alanlardan daha sonra da ithalatçı garantisi ile başka telefonları almayı düşünenlerden ricam bizleri haklı olduğumuz bir konuda yalnız bırakmamanız olacak, yarın sizlerinde başına gelmesi muhtemel bir sorunda siz de yalnız kalmayacağınızı bilin.

Lütfen ilk olarak N9500 model cihazı ithal eden firmalar, sonra da GSM operatörleri sesimizi duysun ve bir kaç fakikalık bir işlemi yapmayı bize çok görmesinler.

erkandnz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kampanyayı İmzala
katılırsanız güzel olur.

Samsung Galaxy Note8 N9500 Operatörler Bizi Yok Saymasın

1000 dolar vererek Türkiye de ithalat garantisi ile satın aldığımız, vergisini ödediğimiz ve faturasını aldığımız Samsung Galaxy Note8 N9500 model numaralı Akıllı telefon ne yazık ki Türkiye de hiç bir GSM operatörü tarafından tanınmıyor.

Tanınmaması nedeniyle cihazda bulunan bir takım önemli özellik ne yazık ki kullanılamıyor. Örnek vermek gerekirse cihazın sahip olduğu;

Görüntü Arama
VoLTE ( HD arama )
VoWiFi ( Kablosuz Ağlar Üzerinden Arama )

Yukarıda yazdığım bu özelliklerin cihaz donanımında yer aldığı halde, ithal edildiği ülkeden bu özellikleri yazılımsal olarak kapatılmış bulunuyor. Ben bu ürünü DELTA Garantisi ile aldım, kimisi de GÜNCEL DİGİTAL Garantisi ile aldı. Durumu DELTA firmasına bildirdiğimde ise bana cihazın bu özelliklerinin bulunmadığını söylediler, ancak ben bu özellikleri ilk aldığım gün (Aralık 2017 başında) açtım, ancak bu geçici bir çözüm olarak açıyor. Cihaz her yeniden başlatıldığında özellik kapanıyor.

Ben 10 yıla yakındır şuan ki adı Türk Telekom olan operatörü kullanıyorum, 2 defa detaylı bie e-posta atmama rağmen bana yalnızca "Garanti Sağlayıcınız ile İletişim Kurun" şeklinde yanıt geldi.

Bulduğum geçici çözüm için tarafımca hazırlanmış rehber yöntem : Samsung Galaxy Note8 VoLTE ve ViLTE (Görüntülü Arama)

Ben ve benim gibi çok kişi Türkiye'den yasal ve faturalı olarak satın aldığımız bir ürünün Türkiye'de bulunan GSM operatörleri tarafından tanınmasını ve kapalı olan donanımsal özelliklerin açılmasını istiyoruz.

Öncelikle bu ürünü alanlardan daha sonra da ithalatçı garantisi ile başka telefonları almayı düşünenlerden ricam bizleri haklı olduğumuz bir konuda yalnız bırakmamanız olacak, yarın sizlerinde başına gelmesi muhtemel bir sorunda siz de yalnız kalmayacağınızı bilin.

Lütfen ilk olarak N9500 model cihazı ithal eden firmalar, sonra da GSM operatörleri sesimizi duysun ve bir kaç fakikalık bir işlemi yapmayı bize çok görmesinler.
bende almayı düşünüyorum note 8 ithalatçı garantili. apple almıştım 2 ay önce yurt dışından getirmiştim bunlar olmadı ayrıca tüm özellikleri çalışıyor. apple aradım sordum 2 yıl teknik destek 1 yıl da ücretsiz servisimizden yararlanabiliyorsunuz dediler. 1-2 haftaya note 8 alacağım hepsiburada dan yada incehesaptan samsung türkiye bu işe el atması gerek müşteri deneyimi ve memnuniyeti adına çok kötü bir durum yasal olan bir şey alınıyor ve sonuç tüketici mahkemelerine gidilebilir. ama bu yazdıklarım her telefonda oluyorsa çünkü bölgesel değişiklikler gösterebiliyor. paylaşımın için tşk...

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar exynos işlmecili note 8 cihazımdan androidn 7 iken non-stop uygulmasını indirerek ücretli temaları ücretsiz kullanabiliyordum.deneme kısmından uyguladıktan sonra bir daha varsayılan temaya geçmiyordu. Android oreo ile birlikte eski non-stop çalışmadı.oreo için böyle bir progtam ararken aşağıdaki programı gördüm herkes kurmuş sıkıntısız bir şekilde denemeleri sınırsız kullanmaya devam etmiş. Ben de aşağıda ki uygulama birmişe yaramadı 5 defa baştan yükleyip yeniden başlatıp uygulamaları deneme modunda açtığımda 10 dk sonra varsayılana döndü hep. 2 defa cihazı sıfırlayıp tekrar denedim yine hüsran... yardum edebilecek biri var mı acaba ya da oreo için alternatif önerebileceği bu sorunu çözebileceğim program ?Tapatalk Cloud - Downlaoad File sfatt_notimelimits_oreo.apk

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir de arkadaşlar lanet olasıca oreodan nougata geri dönmenin rootsuz telefon garantisini bozmayacak güzel sağlam bir yolu yok mu ?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
yeni güncellemeden sonra telefonu şarj ederken yanda şarj ışığı yanmıyor.ve programlar arka planda çalışmaya devam ediyor.mesela youtube video açtım kapadım fakat ses gelmeye devam ediyordu.telefonun hiçbir yerınde göremedım.en sonunda telefonu kapadım.firefox tarayıcıyükledim bununla alakalı olabılır mı yoksa yenı güncelleme ile alakalı mı.sizde de oluyor mu

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
yeni güncellemeden sonra telefonu şarj ederken yanda şarj ışığı yanmıyor.ve programlar arka planda çalışmaya devam ediyor.mesela youtube video açtım kapadım fakat ses gelmeye devam ediyordu.telefonun hiçbir yerınde göremedım.en sonunda telefonu kapadım.firefox tarayıcıyükledim bununla alakalı olabılır mı yoksa yenı güncelleme ile alakalı mı.sizde de oluyor mu
Wipe cache yapmanı tavsiye ederim aynı sorun bende de oldu

muratvurucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese merhaba
Tüm web de ve buradaki olumsuz yorumlara şaşırarak bakıyorum
İnsanlar bu cihazda ne bulamıyor ya da neyi eksik görüyor anlamak imkansız

tamam belki stereo hoparlör olsa şahane olur ama kimsenin müzik seti gibi telefondan müzik dinleyip çok kaliteli ses beklediğini de sanmam
takarsın kulaklığını ki bu cihazın kutusundan piyasanın en iyi kutudan çıkan kulaklıkları geliyor.

Pil belki daha yüksek mAh değerde olabilir derseniz de her türlü bir kullanım gününü çıkarıyor ( sabah şarjdan çekip akşam eve dönme süresinde )

Cihazı kullanıyorum ve kendi yorumlarımı paylaşmak istiyorum

Öncelikle cihazdaki malzeme kalitesi muhteşem, ele oturması, boyutlarına göre zerafeti gerçekten üst seviye
biraz ağır evet..ama oldukça dengeli ve rahatsız edici değil
kutudan çıkan kulaklıklar harika ses veriyor
s pen için söyleyecek söz yok zaten en son çeviri ve live message özellikleri ile iyice rakipsiz oldu
kamera için bu cihazla yarışacak tek cihaz huawei nin leica lı modelleri olabilir ki o cihazları da fotoğraftan çok beklentisi olanlar alıyor zaten...
büyük ekranı, kalemi ve diğer özellikleri ile ön plana çıkan bir cihaz için mevcut kamera ve çekim özellikleri zaten yeterince tatminkar

penup uygulaması oldukça oyalayıcı ve güzel...boyama kitabı tadındaki görselleri ister ms paint mantığında tıkla doldur yapıp isterseniz ( azıcık deli işi oluyor ama ) kendiniz boyayabiliyorsunuz
Bu arada ofisimizdeki tasarımcı arkadaştan da tam not aldı..cihazın kalem hassasiyeti ve kullanımı gerçekten en üst seviyede

parmak izi azıcık zorluyor ancak yüz tanıma oldukça hızlı ve size işlem yapıldığını dahi hissettirmeden çalışıyor tepki süresi muazzam

Bir de bu cihazı kullanan herkese kesinlikle dex tavsiye ediyorum
Evde laptop açmaz oldum
cihaz zaten masa üstünde wireless charger gibi duruyor, 21 inchlik bir monitör ve logitech kablosuz klavye-mouse seti ile günlük işlerinizi kolayca halledebileceğiniz ( ben excel de bütçe vs hazırlayıp dosya düzenliyorum ) bir masa üstü istasyon görevi görüyor...
film izlerken de oldukça keyifli hale getiriyor seyir zevkini...

Fiyat olarak bence ülkemizdeki dolar/euro kur sıkıntısı yüzünden her cihaz pahalı
yaptığı iş ve bulunduğu segmente göre bence makul bir fiyatı var

iphone 8 ve x in satış fiyatları ile kıyaslanırsa bence ne demek istediğim daha kolay anlaşılacaktır..

Bu arada tamamen kullanım alışkanlığım ile objektif yorum yapmaya çalıştım..apple fanboyları lütfen eleştirmesin

Bundan önceki telefonum iphone 7 idi...
malesef apple ve ios üretkenliği kısıtlayıp sizi minimum özelliğe mahkum ediyor bunun adına da güvenlik ya da kullanışlılık diyor...

Bu arada cihazım TR garantili ve resmi oreo güncellemesini yükledim, şu an için gözle görülür bir frak görmesem de ( cihaz android 7 ile de gayet akıcıydı ) sanırım pek çok iyileştirme oldu...

Hatalarım olduysa affola, ilk fırsatta dex ile ilgili görseller de paylaşacağım

Siroccøoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefon %20 sarjdan asagi dusmeye baslayinca iyice sacmalamaya basladi %10 kalan sarj biraz daha kurcalayinca pat kapaniyor şu son 2 yada 3 guncellemeden sonra oldu bu olay sizdede varmi ayni durum?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Wipe cache yapmanı tavsiye ederim aynı sorun bende de oldu
One demek? Nasil yapiliyor
Telefonu recovery yani kurtarma moduna alıp orada wipe cache kısmı var onu yapman lazım ama telefonu recovery moduna almayı bilmiyorsan bence kurcalama yanlışlıkla telefonu sıfırlaya bilirsin ki buda bütün kişisel verilerin silinmesine sebep olabilir sonra suçlu ben olurum [emoji4]

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Telefon %20 sarjdan asagi dusmeye baslayinca iyice sacmalamaya basladi %10 kalan sarj biraz daha kurcalayinca pat kapaniyor şu son 2 yada 3 guncellemeden sonra oldu bu olay sizdede varmi ayni durum?
Bi kalibrasyon yap bence bakalım durum ne olacak #*0228# bu kod ile kalibre et şarj yüzde 80 yada 90 civarı olsun kodu bi kaç kez yap bak bakalım yüzdelik değerde düşme yada yükselme oluyor mu eğer ki oluyorsa bi değer de sabitleninceye kadar kodu devamlı yap saygılar

Siroccøoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bi kalibrasyon yap bence bakalım durum ne olacak #*0228# bu kod ile kalibre et şarj yüzde 80 yada 90 civarı olsun kodu bi kaç kez yap bak bakalım yüzdelik değerde düşme yada yükselme oluyor mu eğer ki oluyorsa bi değer de sabitleninceye kadar kodu devamlı yap saygılar

Deneyecegim tesekkurler.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Telefonu recovery yani kurtarma moduna alıp orada wipe cache kısmı var onu yapman lazım ama telefonu recovery moduna almayı bilmiyorsan bence kurcalama yanlışlıkla telefonu sıfırlaya bilirsin ki buda bütün kişisel verilerin silinmesine sebep olabilir sonra suçlu ben olurum [emoji4]
bunu söyleyene kadar recovery moduna nasıl alındığını söylesen iyi olur
yanlış hatırlamıyorsam bunu daha önce telefon kendılığından kapanıp açıldığında yapmıştım.ama nasıl yapıldığını unuttum