Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sahilmb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Samsung Galaxy Note 8 64 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Merhaba arkadaslar hepsi burada dan bu note 8 i almayi dusunuyorum aklimda bi kac soru var almadan once size sorayim istedim ne kadar guclu bir cihaz da olsa note 8 telefonu aktif bir sekilde kullandiktan 3-4 ay sonra kasmalar uygulama gecislerinde takilmalar yasiyormusunuz yok sa bir iphone cihaz gibi akici calisiyormu artik en cok merak ettigim soru bu birdi ön kamera da da portre modu varmi arka plani bulanik cekiyormu genel olarak ne gibi sorunlar yasadiniz simdiden cevaplayan herkese tesekkurler.
Kardeş şarjı sıkıntılı sadece başka bir eksiği yok birde güncellemeler gec geliyor
hoparlörden memnun değilim allta bir tane var yanına 2. Sini veya üste bir tane daha olsa daha iyi olurdu

Limak007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş şarjı sıkıntılı sadece başka bir eksiği yok birde güncellemeler gec geliyor
hoparlörden memnun değilim allta bir tane var yanına 2. Sini veya üste bir tane daha olsa daha iyi olurdu
ekran acik kalma sure si gun icinde 3-4 saati oluyormu birde on kamerada odak modu varmi

Sahilmb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ekran acik kalma sure si gun icinde 3-4 saati oluyormu birde on kamerada odak modu varmi
Ekran açık kalma süresi gibi konulara hiç takılmam laf o işler ama ön kamerada odak modu var
SmartSelect_20180325-142839_Gallery.jpg

Ate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar note 8'e geçeli 1 hafta kadar oldu cihaz bakımı kısmında kullanılabilir ram 2.8 gb diyor ama telefon 6 gb rame sahip sistem tarafından 3.2 gb ram kullanılması normalmidir ?

Sahilmb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Selam arkadaşlar note 8'e geçeli 1 hafta kadar oldu cihaz bakımı kısmında kullanılabilir ram 2.8 gb diyor ama telefon 6 gb rame sahip sistem tarafından 3.2 gb ram kullanılması normalmidir ?
Daha önce ne kullanıyordun
Normal kardeş alışırsın sıkıntı yok 10gb ram olsada en az %50 sini kullanıyor maalesef note 4 kullanıyordum 3 gb ram vardı kullandığım uygulamalar aynı ondada 2gb nı kullanıyordu

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
hayır değişmez dosyalar orjinal olsun oynanmış dosyalar ile hata alabilirsiniz ve cihaz soft brick olabilir sammobile veya stock rom dosyaları ile yazılım yüklemede sorun olmaz .
Sammobile,den indirdiğimiz orijinal firmware için sormuştum, bilgilendirme için teşekkür ederim.

RippLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ki TURKCELL sorun yok volte de işarette çıkıyor ekran fotolarını atmayı denedim ama başarılı olamadım

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ekli dosyayı görüntüle 36419

Resim atıyorum ama çıkmıyor ilginç

volteEkli dosyayı görüntüle 36420

volte
36559-f9544fd89b645991ee5af150955e0581.jpg

oldu sonunda :)

36560-4d95dfc1405ac66c777361be785b4d05.jpg

volte
36561-694431ab5600600b073b4430aca2244a.jpg
Turkcellde bende yapamadım yardımcı olur musunuz ?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Yüz tanıma sistemi çalışmayan varmı ?
Kendi yüzümü ilk tanıttığım zaman biyometrik veriyi kayıt ediyor fakat kilit açmaya çalışınca sürekli eşleşme bulunamadı diyor
ben denedim hiçbir sıkıntı yok

güncellemeyi yüklemeden duramıyorum.canımı sıkıyor :D

Son düzenleme:

Ate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Daha önce ne kullanıyordun
Normal kardeş alışırsın sıkıntı yok 10gb ram olsada en az %50 sini kullanıyor maalesef note 4 kullanıyordum 3 gb ram vardı kullandığım uygulamalar aynı ondada 2gb nı kullanıyordu
Öncedende samsung A7 2017 kullanıyordum samsungtan şaşmıcaksın

Gözlük kullandıgım için irs göz tarayıcı yerine face id kullanıyorum smdiye kadar hcbi sorun yaşamadım haliyle düşük ışıkta tanıyamayabiliyor bazen ama dün tesadüf eseri onada bi çözüm buldum, ekran duvar kagıdımı değiştirdim önceki siyah bişeydi yeni duvar kağıdı parlak bi foto telefonu açınca parlak oldugu için az buçuk aydınlatıyor yüzünü ve karanlıktada gayet iyi çalışıyor

Son düzenleme:

AĞRIKESİCİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Özcan DELİKANLI bu lınkte yapılanları dıkkatlıce yap sorun şu ki operatörünüzü arayıp volte yi açtırmanız msj ile yapmayın arayın müşteri temsilcisi ile volteyi açtırın daha sonra gönderdiğim linki dikkatlice takıp et çalışmaması mümkün değil.

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
ya şarjları çabuk bitiyor gibi note 8 in sizde nasıl aktif kullanıyorum sosyal medya vsvs her şey açık sonda :D

frzndnz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yüz tanıma sistemi çalışmayan varmı ?
Kendi yüzümü ilk tanıttığım zaman biyometrik veriyi kayıt ediyor fakat kilit açmaya çalışınca sürekli eşleşme bulunamadı diyor

Sanırım bi benimki çalışmıyor bilgilendirme için teşekkürler

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
benim araçta mıknatıslı telefon tutacağı var note 8 iyi tutuyor metal yapıştırmadan direk kendisi acaba zararı olurmu ?

3.gün az daha bekleyeceğim olmadı root atarım olur biter

yani sizindemi şarj çabuk bitiyor

Son düzenleme:

Sinan alkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
elimde android oreo 5 parçalı rom mevcut odin ile temiz kurulum yapmak isteyen olursa upload edebilirim.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
benim araçta mıknatıslı telefon tutacağı var note 8 iyi tutuyor metal yapıştırmadan direk kendisi acaba zararı olurmu ?

yani sizindemi şarj çabuk bitiyor
aynen ama daha 3. gün telefonda sabretmek gerek yoksa sahibini tanıtırız telefona atarım root RR rom yüklerim Bakarım keyfime knox falan işim olmaz .

RippLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özcan DELİKANLI bu lınkte yapılanları dıkkatlıce yap sorun şu ki operatörünüzü arayıp volte yi açtırmanız msj ile yapmayın arayın müşteri temsilcisi ile volteyi açtırın daha sonra gönderdiğim linki dikkatlice takıp et çalışmaması mümkün değil.
Müşteri hizmetleri servisi açtı makalede ki işlemleri yaptım olmuyor :(

Ekli dosyayı görüntüle 37495
Profil yüklü gözükmüyor

Profil yüklü gözükmüyor

Son düzenleme:

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Yeni guncellemeyi bu sabah yukledim.simdilik fark yok gibi.ustte wifi aramasi eklenmis.msj bolumunde bazi degisik simgeler cikiyor.bird3 mesaj bolumu siyah olmus

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
ya bu şeyi sormuştum araç mıknatıslı tutacağa telefonu direk yapıştırıyorum kılıfsız kullanıyorum zarar verirmi bu şekilde kullanan varmı ?

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar telefonu saticam isteyen olursa dm atabilir. Note8 gold samsung tr garantili. Vr gozluk alcantara klif protection klif tiegen klif i da yaninda vericem kutulu ful kulaklik yok sadece 22.10.2017 faturali isteyen dm atabilir. Yabanciya gitmesin isterim forma gider umarim. Forma dusundugum fiyat 3300

Sahilmb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar telefonu saticam isteyen olursa dm atabilir. Note8 gold samsung tr garantili. Vr gozluk alcantara klif protection klif tiegen klif i da yaninda vericem kutulu ful kulaklik yok sadece 22.10.2017 faturali isteyen dm atabilir. Yabanciya gitmesin isterim forma gider umarim. Forma dusundugum fiyat 3300
Satarsan hangi telefonu alacaksın

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende telefon var.sadece gözlük uygun fiyatsa satın alabilirim.s7 ege nin gözlüğü vardı hala duruyoır.yani işe yaramıyor

bllyms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 8 oreo güncellemesi geldi dediler. 178 mb bişey gelmiş bana indirip kurdum hiç bi değişiklik farketmedim. Ayarlardan telefon hakkında seçeneğinden yazılıma baktım hala android 7 ? Bu konuda bi bilgisi olan var mı beyler. ?

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Note 8 oreo güncellemesi geldi dediler. 178 mb bişey gelmiş bana indirip kurdum hiç bi değişiklik farketmedim. Ayarlardan telefon hakkında seçeneğinden yazılıma baktım hala android 7 ? Bu konuda bi bilgisi olan var mı beyler. ?
Tr garantili ise yavaş yavaş geliyor size gelen Şubat güvenlik yaması.Ithalatçı garanti ise telefon henüz gelmedi zaten Odin ile yükleyenler de sorun yaşayıp Nougata geri döndü bildiklerim .Bence acele etmemek gerekir Şu an 7.1.1 daha stabil kanımca

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
bende telefon var.sadece gözlük uygun fiyatsa satın alabilirim.s7 ege nin gözlüğü vardı hala duruyoır.yani işe yaramıyor
300 e veriirm vr ı

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Exynos işlemcili modeli olan arkadaşlar şarj sürelerini ekran görüntüsü paylaşabilirse sevinirim.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Tr garantili ise yavaş yavaş geliyor size gelen Şubat güvenlik yaması.Ithalatçı garanti ise telefon henüz gelmedi zaten Odin ile yükleyenler de sorun yaşayıp Nougata geri döndü bildiklerim .Bence acele etmemek gerekir Şu an 7.1.1 daha stabil kanımca
Valla S8 gelen oreo güncellemesi gibi olacaksa hiç gelmesin daha iyi ki böyle bi ihtimal yok zaten çünkü hiç stabil değil şu an S8 Plus var elimde Android 8 i hiç beğenmedim stabil değil hiç hoşuma gitmedi