- Reaksiyon puanı
- 15,467
Hocam bunu denedim fakat kılcal çizikler oluştu , resmen sıkıntılı bu.
Başka öneri var mı acaba ?
Oluşabilmesi imkansız ürünü doğru düzgün kullandığınızdan eminmisiniz
Hocam bunu denedim fakat kılcal çizikler oluştu , resmen sıkıntılı bu.
Başka öneri var mı acaba ?
Ona göre koruma amaçlı yatırım yapmalısınızMerhaba arkadaşlar, bu forum a Dh den geldim, ordan sıkıldım, artık sizinleyiz.
Note 8 ikinci el de Ev kur satışı kapalı kutu Cihaz lar dolanıyor. 3500tl gibi oynuyor fiyatlar. Aslında mi note 3 alacaktım fakat bu fiyatları duyunca ilgimi çekti. 3200 civarına denk gelirse alacam. Sorun şu ki ben telefon a pek özen göstermem. Sürekli düşürürüm. Daha önceki telefonum gflex 2 ekran kırılmadı ama bu telefon için ne diyorsunuz.
Fiyatlar yine uçuşuyor
Sevgililer Günü inişli çıkışlı borsa gibi fiyatlar dönemine hoşgeldiniz.
Kırılır yazık olur, Spigen de Thin Fit 360 var. Hem kılıf hemde ekran koruyucu alırsan tavsiye ederim. Diğer piyasadaki ekran koruyucular beş para etmez.Merhaba arkadaşlar, bu forum a Dh den geldim, ordan sıkıldım, artık sizinleyiz.
Note 8 ikinci el de Ev kur satışı kapalı kutu Cihaz lar dolanıyor. 3500tl gibi oynuyor fiyatlar. Aslında mi note 3 alacaktım fakat bu fiyatları duyunca ilgimi çekti. 3200 civarına denk gelirse alacam. Sorun şu ki ben telefon a pek özen göstermem. Sürekli düşürürüm. Daha önceki telefonum gflex 2 ekran kırılmadı ama bu telefon için ne diyorsunuz.
Seneye kadar düşmeyecek gibi
Samsung Galaxy S9 ile birlikte düşer. Genelleme yaparsak bu şekilde oluyor. Eylüy 2018 itibariyle düşme garantileşir.
Tahminen en fazla yaz dönemine kadar kur farkı, vergi vs değişiklikleri hariç 100 usd veya 100 euro gibi fiyat düşüklüğü olacağını düşünmüyorum.
Ama distrübütör , ithalatöçı ve bayiler için duyduğumuz çok yüksek kar marjlarını düşürdüklerinde ortaya bazen güzel indirimler oluşabiliyor.
Ayrıca note 8 in şu anda rakiplerinden duyurulan cazip telefonlar ortada çok duyum yapmadığından aşırı fiyat oynaması gene beklenmiyor.
bankaların kredi kartlarına bin TL üzerine 100 TL bonus gibi kampanyaya denk getirip, günün , haftanın fırsatı gibi promasyon fiyatı yakalanınca iyi olur.
ben misal olarak ilk çıktığında saat + note8 + hatta bazı sigorta, kasko, hediye ile alanları takdir ediyorum. Ben yılın son gününe siparişimi zor yetiştirdim, ithalatçı garantili alabildim, ePttAvm den aldığımdan banka kartına bonus kazanamadım. Birde bankama telefonu kredi kartımdan tek çekim yerine 3 takside böl diyerek cuzi bir fark verdim. Ama aldığıma memnunum. yaza kadar aldığım fiyattan aşağı elbette düşer. ama varsın olsun, bir önceki ceptelefonum kanverme sonrası başım dönüpte akrabosiler yapıp yere çarpınca ekran çatırtehh mecbur alım işini hızlandırdım. yoksa ianaın s9 çıkınca ya kadar almama diyordum. s9 çıkınca istediğim telefon note8 düşer beklentisindeydim. Yani aralık 2017 de almasaydım, aralık 2018 de alacaktım zaten
vayy be note 8 sen neymişsin bana ince hesaplar yaptırtıyorsun. tüm planlarımı altüst ettin. ne sevdaymış bu NOtE8 sevdası.
halende ekrana koruyucu , yok bu kılıf kaba incesi olsun, aceba kılıf ve ekran koruma olmasa ne güzel bir ince telefon, aman sabun gibi bu ne biçim telefon elde avuçta durmuyor, içsesleriyle dolanıyoruz
Keşke amiral gemi telefonlar en fazla 200 USD ye satılsa da bu kadar çelişkiler yaşamasak. Elinoğlu amiralgemisi ceptelefon katili telefon üretip 100-200 USD ye satıyor. Bizim de keşke bu tür telefonlarımız olsada alsak.
NOT: konuyu uzattım, dağıttım, yaydım falan ama kkusura bakmayın. Kapitalist düzen , fahiş fiyatlar, faan filan tırlattım.
Bide yüz tanıma teknolojisinin sadece gündüz iyi çalışmasıDaha bu telefondan daha iyi bir telefon S9'a kadar çıkmaz hatta belli bir kesim Note olduğu için Note 8'i alır. Tek eksiği 4K 60FPS video kaydı olmaması.
Bide yüz tanıma teknolojisinin sadece gündüz iyi çalışması
Ekran koruyucuya bu kadar takılmamak lazım amoled ekranlar kolay kolay çizilmiyor 4 sene note 4 kullandım ekran koruyucu kullanmadım en ufak bir çizik olmadı
Önemli değil bende almayı düşünüyorum TR bazı internet sitelerinden 3500 tl ye kadar düşürse alıcağım çünkü kılıf ekran koruyucu ve kılıf olarak Spigenin slim armor ve nano Liquid i de sipariş vericem 3700 tl tutar olucak daha önce kredi kartından bu kadar büyük maddi bir miktarda cihaz almamıştım araştıracağım en güvenli en ucuz satan siteden alacağım Note 8 güzel bir cihaz alabileceğimiz en son bir amiral gemisi olabilir benim için aksi taktirde Note 9 lar falan çıktıktan 2 sene boyunca 3500 tl ye ineceğini hiç sanmıyorum
Ekran koruyucu almak istiyorum fakat sürekli bir şikayet bir kötü yorumlar okuyorum piyasadakiler hakkında sizin öneriniz varsa cevaben link paylaşırmısınız lütfen.
Yeni cihazlarda hem göz tanıma hemde yüz tanımanın aynı ayna çalışacağı yönünde dedikodular mevcut. Bu sayede göz tanımanın almadığı yerlerde yüz tanıma, yüz tanımanın almadığı yerlerde göz tarama çalışacakmış.
Yeni cihazlara geldikten sonra güncelleme ile sağlanan bir şey ise eski cihazlara da gelebilir.
Tecrübe ile sabit kılcal çizikler olabilir, ekranı sağa sola hareket ettirdiğimde gözüme çarpıyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Spigen Nano Liquid sıvı ?? Bence almamalısın. Toz ve parmak izi tutmaz deniyor ama tutuyor. Ayrıca direk Spigen Türkiye ile konuştum darbeye karşı koruması yok,
Neo Flex ' i de almamalısın. Kalem ile kullanım sonrası çökme yapıyor, sonrasında kalem ile tekrar kullanımda çökmelere kalem takılıyor.
Yeni çıkardıkları Thin Fit 360 Kılıf ve Ekran koruyucuyu tavsiye ederim. Piyasadaki en iyi şuan o.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Spigen Thin Fit 360 , Hem ekran koruyucu hem kılıf, tavsiye ederim.
Neo flex ve Nano Liquid den uzak dur.
Çizklere ve düşürmelere dayanıklı gerisi hikaye zaten ne çökmesi varmış Sdn başka cihazlara bir sürü işkence yaptı onlarda öyle bir şey görmedim
Neo Flex yumuşak madde olduğu için kalem ile kullanınca çöküyor, hatta bu yüzden Spigen bana 1 kutu Neo Flex bedava gönderdi.
Spigen Nano Liquid sıvıda toz tutmaz ve parmak izi tutmaz diyorlar ama tutuyor, Ayrıca Spigen Türkiye ' yi arayıp darbe işini sordum korumaz dediler.
Bu 2 ürünü de kullandım. Spigen Thin Fit 360 öneriyorum, en iyisi o.
@SpigenTürkiye , arkadaşları bilgilendirebilir misiniz ? 20 sayfadır ekran koruyucusu tartışması var.
Neo Flex, Nano Liquid Sıvı ve Thin Fit 360 ile ilgili bilgiler verirseniz sevinirim.
Teşekkürler,
Neo flex ten bahsetmiyorum nano Liquid den bahsediyorum
Ne çökmesi varmış demişsin ondan dedim,
Neo Flex'i biliyorum kullanıcılar şikayetçi fakat nano Liquid da böyle bir şey söz konusu olamaz
Nano Liquid deki sorun toz ve parmak izi tutmaz demelerine rağmen tutması. Ayrıca darbeyi korumuyor ve 6 ayda bir o sıvıyı değiştirmek gerekiyor. 6 ayda bir para vereceğine Spigen Thin fit 360 alsın diyorum insanlara, kullandığım için paylaşayım dedim.
6 ay bir süreçte çok kısa değil kir tutma falan onlar hikayede çizilmeye ve ufak darbelere karşı dayanıklı bir sürü testleri yapıldı oturmayacak uyumlu olmama gibi bir olasılığı yok
Küçük darbelere, anahtar çizilmelerine karşı dayanıklı onlarda sıkıntı yok. Ama 6 ay içerisinde inceldi mi o tabaka incelmedi kimse bilemez. Ayrıca tahmin edersin telefonu alıp ekran koruyucusuna yatırdığı paraya acıyan veya veremeyecek insanlar var. Benim amacım 1 kere alsınlar tam alsınlar diye.
Ama Galaxy Note 8'i alacaklar insanların acı çekeceği zannetmiyorum piyasa değeri 4200-5500 tl civarı olan cihaza paran veren o koruyucuyu her türlü alır 3 kez alsa 300tl edecek daha sonrasındada gerek kalacağını zannetmiyorum ileride daha uzun zaman iddia eden koruyucu modelleri de çıkacak zaten
Spigen çıkardı işte thin fit 360 daki ekran koruyucusu ondan diyorum300 TL koymaz ama ekran kırılınca 2000 TL biraz sarsar
![]()
Kılıfla kullanınca kırılmaz işteonca işkence testi yapıldı yalan mı söylüyorlar bizimde yapıcak halimiz yokya
Seni anlıyorum haklısın şuna değinelim neo flex'in de bir süre sonra kalkma kabarcık oluşma kılıf takılıyken cihazı usb soketinden şarj edince bazı sıkıntı yaratabilen durumlar söz konusu olucak bir kullanıcı öncelikle dediğin gibi onu bir almalı daha sonra bir problem olursa 1 tane de nano liquid bulundursun uzun bir süre sonra onu kullanır sıkıntı olmazbu konuşmadan ikimizde haklı çıkamayacağız gibiKişi tercihlerine bırakalım, bende kullandığım için bilgilendirme amaçlı yorum yapmış olayım
![]()
Seni anlıyorum haklısın şuna değinelim neo flex'in de bir süre sonra kalkma kabarcık oluşma kılıf takılıyken cihazı usb soketinden şarj edince bazı sıkıntı yaratabilen durumlar söz konusu olucak bir kullanıcı öncelikle dediğin gibi onu bir almalı daha sonra bir problem olursa 1 tane de nano liquid bulundursun uzun bir süre sonra onu kullanır sıkıntı olmaz
1 ay önce deseniz haklısınız bende öncesinde 2 kutu Neo Flex bitirip ( 4 tane ) sonra Nano Liquid aldım, yapacak bir şey yok diye kullanıyordum. Sonra Thin fit 360 geldi. Aldım taktım onu kafa rahatDiğer insanların benim izlediğim yolu izlemesine gerek yok direk sonuca ulaşsınlar
Yoksa sizde benim gibi çok para harcadınız, insanlar da mı harcasın diyorsunuz ?![]()
ya şimdi o kadar harcama yapmasına gerek yokta illa bir miktar harcama yapmalılar
Thin fit 360'da güzelmişetkili üstüne bir nano liquid yaptımmı mis
![]()