Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burhan_52

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Herkes ana ekran screenshot atsında renklensin şuralar
Screenshot_20180131-220350.jpg

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
paralel ihracat note8 3400₺. sizce alınır mı?
iphone 7 plus var elimde. satıp note8 almayı düşünüyorum ama fiyatı çok yüksek.
ikinci el fiyatı 4000₺ paralel ihracat 3400₺ sizce hangisini almalıyım.
fikir verirseniz sevinirim...
@KeremEnginar @tolgacem @Hakkı Alkan @KaanArli

İthalatçı garantili Note 8 alırsan normalde hiçbir problem olmayacaktır tabi bu alacağın yere göre değişebilir ithalatçı alırsanız cihazınız Snapdragon 835 versiyonu ile gelecektir bu sıralar bir kaç olay olmuştu ama sonra çözüldü eğer bütçeniz yüksekse uygun fiyat sunan güvenilir siteleden TR garantili almak daha mantıklı olabilir

Yiğit Çimen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır note 8 kullanıyorum ve sizlerle tecrübelerimi paylaşmak ve ardındanda sorularıma fikirlerinizi belirtmenizi isteyeceğim.

Öncelikle telefondan çok memnunum akıcı ve hızlı ekran koruyucu olarak tamperli cam kullandım ilk başlarda fakat edge ekran yüzünden çok kalkma ve tozlanma yaptığı için spigen neoflex kullanmaya başladım ve şuanda memnunum kendisinden kap olarakta spigen in çok ince bir kabı var ismini malesef hatırlamıyorum onu kullanıyorum ondanda gayet memnunum. Pil olarakta ben telefonda çok oyun oynayan bir insanım ve malesef oyuna ağırlık verdiim gunler bırakın tam gunu yarı gunu bile çıkartamıyorum fakat normal kullanımda çok rahat bir şekilde 1.5 gunu 2 gunu gorebılıyorum . Ortalama olarak bakarsakta tam gunu arada götürüyor arada götürmüyor. Fakat hızlı şarj sayesinde pek koymuyor açıkcası önceden phone 6 kullanıcısıydım powerbanksiz gezmiyordum artık öylebir derdim yok .

Telefonda kasma vs sıkıntı yaşadığım tek yer yada uygulama instagram nedenini çözemedim ama 3 aylık süreçte yaklaşık 5-6 kez çöktü ve defalarcada kasmalara şahit oldum.

Son olarak aranızda kablosuz sarj kullanan varmı deneyimleri nasıl değermi görüşlerinizi bekliyorum tesekkurler

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır note 8 kullanıyorum ve sizlerle tecrübelerimi paylaşmak ve ardındanda sorularıma fikirlerinizi belirtmenizi isteyeceğim.

Öncelikle telefondan çok memnunum akıcı ve hızlı ekran koruyucu olarak tamperli cam kullandım ilk başlarda fakat edge ekran yüzünden çok kalkma ve tozlanma yaptığı için spigen neoflex kullanmaya başladım ve şuanda memnunum kendisinden kap olarakta spigen in çok ince bir kabı var ismini malesef hatırlamıyorum onu kullanıyorum ondanda gayet memnunum. Pil olarakta ben telefonda çok oyun oynayan bir insanım ve malesef oyuna ağırlık verdiim gunler bırakın tam gunu yarı gunu bile çıkartamıyorum fakat normal kullanımda çok rahat bir şekilde 1.5 gunu 2 gunu gorebılıyorum . Ortalama olarak bakarsakta tam gunu arada götürüyor arada götürmüyor. Fakat hızlı şarj sayesinde pek koymuyor açıkcası önceden phone 6 kullanıcısıydım powerbanksiz gezmiyordum artık öylebir derdim yok .

Telefonda kasma vs sıkıntı yaşadığım tek yer yada uygulama instagram nedenini çözemedim ama 3 aylık süreçte yaklaşık 5-6 kez çöktü ve defalarcada kasmalara şahit oldum.

Son olarak aranızda kablosuz sarj kullanan varmı deneyimleri nasıl değermi görüşlerinizi bekliyorum tesekkurler
Bende bırakın instagramı daha herhangi bir uygulamada kasma veya çökme gibi bir sıkıntı olmadı. Kablosuz şarj biraz daha yavaş. Ben evde kullanıyorum gece yatarken koyup sabah alıyorum cihazı.

Umiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese Merhaba.
Facebook instagram gibi uygulamalar ben de geç açılıyor. Yiğit Çimen Arkadaşımızın dediklerinin aynısını yaşadım şarj konusunda. Ekran koruyucu ise dandik bir koruyucu taktırdım telefoncudan ve sonra pişman oldum bu telefona bu mak takılır mı diye. Şimdi yeni bir koruyucu taktırıcam araştırıyorum. Spigen çok öneriyorlar bakalım deniyeceğim. Bu arada bi çılgınlık yaptım ve ilk defa orji bir kılıf aldım. Çok memnunum bu kılıfta ekran koruyucu bile gerekmiyor. Kılıfın kapağını açmadan aramalara cevap vermek çok iyi. Biraz kalın oluyor telefon ama gayet güzel. Samsung e 250 den sonra hep iphone kullandım ve ilk defa note8 e geçtim samsung tarafında ve acayip memnunum yav.

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Valla bende memnunum telefondan ama birdaha samsung almam nedenide basit yazilim guncellemeleri gercekten samsung icin 0 onem teskil ediyor.amiral gemilerine oreo hala veremedi 1 sene beklemwk ne demek abi samsung buyuk bir firma olabilir ama ben bukadar update lere onem vermeyen bir firma gormedim 3 tane amiral gemisi var hatta 2 s8 ve note8 bukadar zor olamaz apple son zamanlarda tasarima onem vermedigi icin degistirdim.ama tasarima herkes ayak uyduruyor sonsuz ekran gelir butun modellere buda benim samsunga veda etmeme sebep olur update yok abi guvenlik updateleri bile duzensiz

Reaksiyon puanı
113
Abim de Iphone X var, bende Note 8 bir kaç günlüğüne değiştirdik bakalım sonuçlar ne olacak :) Buraya yazacağım.

Siroccøoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Valla bende memnunum telefondan ama birdaha samsung almam nedenide basit yazilim guncellemeleri gercekten samsung icin 0 onem teskil ediyor.amiral gemilerine oreo hala veremedi 1 sene beklemwk ne demek abi samsung buyuk bir firma olabilir ama ben bukadar update lere onem vermeyen bir firma gormedim 3 tane amiral gemisi var hatta 2 s8 ve note8 bukadar zor olamaz apple son zamanlarda tasarima onem vermedigi icin degistirdim.ama tasarima herkes ayak uyduruyor sonsuz ekran gelir butun modellere buda benim samsunga veda etmeme sebep olur update yok abi guvenlik updateleri bile duzensiz

Update hayatinizin vazgecilmezi gibi yazmissiniz yani note 8 e oreo gelmedi diye cope atacaksiniz galiba android 8.0 gelince ne beklentiniz var? Telefon ucmayimi oyrenecek veya herhangi biseymi yapacak?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Update hayatinizin vazgecilmezi gibi yazmissiniz yani note 8 e oreo gelmedi diye cope atacaksiniz galiba android 8.0 gelince ne beklentiniz var? Telefon ucmayimi oyrenecek veya herhangi biseymi yapacak?

Bazıları sallıyor öyle işte takmaya gerek yok

sinan sinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 8 oreo geldiğinde şarz süresi en fazla % 10 farkedebilir

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Cok basit dusunuyosun ocak ayi guvenlik update bile gelmedi. Sahsi fikrim katilmak zorunda degilsin ama bana bisey ogretmeyede calismana gerek yok bazi seyler psikolojiktir. Gozum kapali bakmiyorum sizin gibi olaya 5000 tl verdim destegi olmayan bir telefon bana idael gelmiyor. Telefonuda kotulemedim dikkat edersen hatta telefondan bahsetmedim bile samsung dan bahsediyorum gozun kapali kalma anlamaya calis

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bazıları sallıyor öyle işte takmaya gerek yok
Salladigim seyide siz aciklarsaniz sevinirim sadece ben almiycam birdaha samsung diyorum. Sallanan sey ne mantiginizmi

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Benim S7'de 1 ocak 2018 güvelik sürüü yüklü sizde ne yüklü?
Cok basit dusunuyosun ocak ayi guvenlik update bile gelmedi. Sahsi fikrim katilmak zorunda degilsin ama bana bisey ogretmeyede calismana gerek yok bazi seyler psikolojiktir. Gozum kapali bakmiyorum sizin gibi olaya 5000 tl verdim destegi olmayan bir telefon bana idael gelmiyor. Telefonuda kotulemedim dikkat edersen hatta telefondan bahsetmedim bile samsung dan bahsediyorum gozun kapali kalma anlamaya calis

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Güncellemeyi geç alıyor diye satmanın ne gibi bir mantığı var söylermisin bir güncelleme yüzlerce kez test ediliyor Hatta Buna örnek olarak Galaxy S9 üretildi çıktı Üst düzey yöneticiler o cihazı her ihtimale karşı kullanıyor neden satışa çıkmıyor dersen herhangi bir hatayla zarara girmemek için test ediyorlar aylarca

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Güncellemeyi geç alıyor diye satmanın ne gibi bir mantığı var söylermisin bir güncelleme yüzlerce kez test ediliyor Hatta Buna örnek olarak Galaxy S9 üretildi çıktı Üst düzey yöneticiler o cihazı her ihtimale karşı kullanıyor neden satışa çıkmıyor dersen herhangi bir hatayla zarara girmemek için test ediyorlar aylarca
Ben saticam diye bir cumle kurmadim birdaha almam dedim samsung senin icin telefonu guncel kullanmak sorun olmayabilir benim icin sorun neden kendi fikrimden vazgecip senin fikrini benimsiyim ben sana karsi gelen bir ss atmadim sen attin telefona laf edince hayatina laf etmis gibi davranmana gerek yok sende biliyorsun ki samsung update konusunda gercekten berbat rakibiyle kiyasla benle veya benim dusuncelerimle degil

---- Mesajlar birleştirildi ----

Neyse uzatmaya gerek yok birdahaki telefon ya apple yada google in cikaracagi bir telefondan baskasi olmiycak sahsi fikrim

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
1 aralik 2017
Ocak ayı Android güvenlik güncellemeleri ile 20'den fazla sorun çözülüyor. Bu sorunlara ek olarak tam 46 güvenlik açığı kapatılıyor. Bu duzeltilen guvenlik aciklarininda ne oldugu belli
Samsung öyle. S7 ve S7 amiral iken Note 4 tüm amiraller içinde her zaman için güvenlik güncellemelerini en önce alıyordu.
Neyse uzatmaya gerek yok birdahaki telefon ya apple yada google in cikaracagi bir telefondan baskasi olmiycak sahsi fikrim
Apple alırda habire güncellerseniz Samsung'a geri dönerseniz :D
Google ise ne bileyim bence TR'de çok pahalılar passaport garantililileri bile.

harunn70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İthalatçı garantili Note 8 alırsan normalde hiçbir problem olmayacaktır tabi bu alacağın yere göre değişebilir ithalatçı alırsanız cihazınız Snapdragon 835 versiyonu ile gelecektir bu sıralar bir kaç olay olmuştu ama sonra çözüldü eğer bütçeniz yüksekse uygun fiyat sunan güvenilir siteleden TR garantili almak daha mantıklı olabilir
teşekkür ediyorum...

Reaksiyon puanı
5,173

Size bir noktada katılıyorum bir noktada katılmıyorum.

Sınuçta haklısınız samaung güncellemeler üzerinde baya çalışıyor bunun en basit kanıtı n8 için olan oreo nun aralıktan beri beta kullanıcıları tarafından indirilebilir olması ancak bu samsungunda haklı olduğu anlamına gelmiyor.

Çünkü samsungun güncellemeleri bir çok kullamıcıyı memnun etmiyor. Bunun en büyük örneği samsungun yaşattığı güven kaybı... Diyorlar ki güncelleme şu ayda gelecek ve sonra o güncelleme 3 ay sonra geliyor.

Samsung kulluanıcılarının diğer yakınma noktası ise her güncelleme ile telefonun pil süresinin ve performansın azalması ve bunun bir samsung politikası olduğunu düşünmeleri... Aslında bu konuda yanılıyorlar çünkü pil ve performans doğrudan tek bir şeye bağlıdır. Oda kernel ve samsung kernel ı neredeyse 5 yada 6 ayda bir güncelliyor. Peki sizin pil sürenizi ve performansınızı kısıtlayan şey ne diye sorarsanız. Telefon güncellenirken kendini recovery moda alıyor ancak bu modda pil tüketimi doğrudan cihaza aktarılmıyor ki buda batterystats.bin dosyasının içine ediyor. Ve ardından ne kadar uygulamalar optimize edilsede f.rest yapılmadığından hatalar meydana geliyor. Ve bu hatalar size performans kaybı olarak yansıyor

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Size bir noktada katılıyorum bir noktada katılmıyorum.

Sınuçta haklısınız samaung güncellemeler üzerinde baya çalışıyor bunun en basit kanıtı n8 için olan oreo nun aralıktan beri beta kullanıcıları tarafından indirilebilir olması ancak bu samsungunda haklı olduğu anlamına gelmiyor.

Çünkü samsungun güncellemeleri bir çok kullamıcıyı memnun etmiyor. Bunun en büyük örneği samsungun yaşattığı güven kaybı... Diyorlar ki güncelleme şu ayda gelecek ve sonra o güncelleme 3 ay sonra geliyor.

Samsung kulluanıcılarının diğer yakınma noktası ise her güncelleme ile telefonun pil süresinin ve performansın azalması ve bunun bir samsung politikası olduğunu düşünmeleri... Aslında bu konuda yanılıyorlar çünkü pil ve performans doğrudan tek bir şeye bağlıdır. Oda kernel ve samsung kernel ı neredeyse 5 yada 6 ayda bir güncelliyor. Peki sizin pil sürenizi ve performansınızı kısıtlayan şey ne diye sorarsanız. Telefon güncellenirken kendini recovery moda alıyor ancak bu modda pil tüketimi doğrudan cihaza aktarılmıyor ki buda batterystats.bin dosyasının içine ediyor. Ve ardından ne kadar uygulamalar optimize edilsede f.rest yapılmadığından hatalar meydana geliyor. Ve bu hatalar size performans kaybı olarak yansıyor

Google'ın Eko sistemi yüzündende kaynaklanıyor diyebiliriz çünkü adamlar ne kadar ne yapmaya çalışırsalar çalışsın işletim sistemindeki kaynak kodlarını kullanmak zorundalar oradaki düzen samsung verdiği yazılım ile uyumsuzda olabiliyor arada telefonun kasıp donması ve pil tüketiminin düzensiz bir seviyeye gelmemesi için ara sıra günde birkaç kez telefonu yeniden başlatıp kapatıp açmak gerekiyor

Reaksiyon puanı
5,173
Google'ın Eko sistemi yüzündende kaynaklanıyor diyebiliriz çünkü adamlar ne kadar ne yapmaya çalışırsalar çalışsın işletim sistemindeki kaynak kodlarını kullanmak zorundalar oradaki düzen samsung verdiği yazılım ile uyumsuzda olabiliyor arada telefonun kasıp donması ve pil tüketiminin düzensiz bir seviyeye gelmemesi için ara sıra günde birkaç kez telefonu yeniden başlatıp kapatıp açmak gerekiyor

Haklısınız ancak bu konudada iş samsunga düşüyor. Gerçekten kakiteli bir arayüzü var ancak google ın işletim sistemi planına çok ters. Az daha android ile kordineli çalışmalılar. Mesela bu işi xiaomi , miui ile çok iyi başarıyor ve bu yüzden kullanıcılarının yüzünü güldürten stabilitede bir arayüzü var

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Haklısınız ancak bu konudada iş samsunga düşüyor. Gerçekten kakiteli bir arayüzü var ancak google ın işletim sistemi planına çok ters. Az daha android ile kordineli çalışmalılar. Mesela bu işi xiaomi , miui ile çok iyi başarıyor ve bu yüzden kullanıcılarının yüzünü güldürten stabilitede bir arayüzü var

Samsung Kendi işletim sistemi Tizen'i kullansa daha iyi olucakta henüz hala kullanmamaları için birkaç nedenleri olduğunu düşünüyorum evet bencede o tarafada yönelmeli

Reaksiyon puanı
5,173
Samsung Kendi işletim sistemi Tizen'i kullansa daha iyi olucakta henüz hala kullanmamaları için birkaç nedenleri olduğunu düşünüyorum evet bencede o tarafada yönelmeli

Tizen için henüz çok erken bunu en iyi windows tecrübe etti. Adamların müthiş ötesi işletim sistemleri vardı ancak marketleri olmadığı için şitket battı. Aynı durum tizen içinde geçerli yeterince kapsama ulaşmış bir markete sahip değil

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Bilemedim paylaşım için doğru yermi. Bir arkadaş yollamış. Belki birilerinin işine yarar. Ben ithalatçı garantili almıştım. Türkiye garantili arayanlar bir baksın. Benim aklımda 4100 Tl fiyatlar kalmıştı. Satıcı hepsiburada olanlar iyi diyorlardı. arkadaşa cevap veremedim yanıltmıyım diye.

Samsung Galaxy Note 8 Gold 64 GB Akıllı Telefon 3.979 TL N121'den Sanalpazar.com'da

Samsung Galaxy Note 8 İnanılmaz Fiyata Sizi Bekliyor! Samsung Galaxy Note 8 Gold 64 GB Akıllı Telefon 3.979 TL N121'den Sanalpazar.com'da

SezginC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran koruyucu almak istiyorum fakat sürekli bir şikayet bir kötü yorumlar okuyorum piyasadakiler hakkında sizin öneriniz varsa cevaben link paylaşırmısınız lütfen.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
telefonu yüklediğim mp3leri telefon zil sesi yapıyorum.birisi ararken başta 2-3 sanıye çalıyor sonra ses çıkmıyor.bunun sebebi ne olabilir ?

fearless2214

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, bu forum a Dh den geldim, ordan sıkıldım, artık sizinleyiz.
Note 8 ikinci el de Ev kur satışı kapalı kutu Cihaz lar dolanıyor. 3500tl gibi oynuyor fiyatlar. Aslında mi note 3 alacaktım fakat bu fiyatları duyunca ilgimi çekti. 3200 civarına denk gelirse alacam. Sorun şu ki ben telefon a pek özen göstermem. Sürekli düşürürüm. Daha önceki telefonum gflex 2 ekran kırılmadı ama bu telefon için ne diyorsunuz.