Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
O çarpıyı sağa yada sola kaydırman lazım sadece dokunmayla kapanmaz :)
He tamam ozaman sorun yokben bastan beri o çarpıya dokunarak kapatmaya calisiyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Selaminaleykum note 8 kullanicilari bugun ilk defa telefonu 2960×1440 cozunurluge cevirdim telin kamerasi klavyesi kulkanimi filan degisti sanki on numara bisi oldu siz hangi cozunurlukte kullaniyorsunuz ?
2960x1440 yok ki 2560x1440 Qhd var

Sayginss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhabalar iphone 7 plus 128 gb telefonum var geçen gün arkadaş ortamında note 8 i elime aldım ve kasa ekran oranına aşık oldum diyebilirim. eskiden beri samsung alıp kullanıp beğenmeyip tekrar iphone a dönmüşlüğüm çoktur. note 8 almalımıyım?
beni androidden soğutan gözlemlediğim problemlerin başında video çekerken fps düşmesi sorunu çok canımı sıkan bir durum işim gereği kamerayı bolca kullanırım galeri dolu dolaşıyorum iphone galerisinde 35.000 fotoğraf olmasına rağmen hala daha galeride en ufak bir takılma söz konusu değil.
bazıları note 8 de batarya problemi olduğunu söylüyor kapanıp açılmıyormuş sıfırlanıyormuş gibisinden kullanan arkadaşlar beni genel bilgilendirirse sevinirim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar merhabalar iphone 7 plus 128 gb telefonum var geçen gün arkadaş ortamında note 8 i elime aldım ve kasa ekran oranına aşık oldum diyebilirim. eskiden beri samsung alıp kullanıp beğenmeyip tekrar iphone a dönmüşlüğüm çoktur. note 8 almalımıyım?
beni androidden soğutan gözlemlediğim problemlerin başında video çekerken fps düşmesi sorunu çok canımı sıkan bir durum işim gereği kamerayı bolca kullanırım galeri dolu dolaşıyorum iphone galerisinde 35.000 fotoğraf olmasına rağmen hala daha galeride en ufak bir takılma söz konusu değil.
bazıları note 8 de batarya problemi olduğunu söylüyor kapanıp açılmıyormuş sıfırlanıyormuş gibisinden kullanan arkadaşlar beni genel bilgilendirirse sevinirim
Bataryası bana yetersiz geliyor. Ama Iphone hiç kullanmadigimdan batarya olarak kiyaslama yapamam.bunun dışında benim telefonda sıkıntı yok.isinmada olmuyor.gerci kamerasını falan pek kullanmadım desem yeridir
--- Gönderi Güncellendi ---
O , o değil biz ekran çözünürlüğünden bahsediyoruz ona bakılırsa kamerada 3840×2160 yanı 4K'da var.
Sizin bahsettiğiniz nerden ayarlanıyor
Youtubede el hareketleriyle video tam ekran yapılıyor.lakin canlı tv programlarında kanalı açınca yine yan kısımlarda siyah boşluk kalıyor.bunu düzeltmenin yolu yokmu?

Sayginss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alırken hangi modeli almak gerekir piyasada n950* olarak bir sürü değişken ürün var n950F midir?

Ömer YAROĞLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kablosuz şarj cihazıyla, telefonu hızlı şarj açık veya kapalı konumda şarj etmek istediğimde şarj süresini aynı gösteriyor. Sorun ne olabilir?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Bugun google haberlerinde note 8 in şarjı sıfıra duşüp kapandignda birdaha acilmadigini okudum.gerceklik payi varmi acaba

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar spen kalemim kırılmıştı.yapıştırıp yerine soktum.lakin yapıştırdığım yerden kırılıp yarısı içeride kaldı :D dışarı çıkmıyor.bunu dışarı nasıl çıkartabilirim.bir fikriniz varmı ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
arkadaşlar spen kalemim kırılmıştı.yapıştırıp yerine soktum.lakin yapıştırdığım yerden kırılıp yarısı içeride kaldı :D dışarı çıkmıyor.bunu dışarı nasıl çıkartabilirim.bir fikriniz varmı ?
kırık olanı sok iyice bastır. Otursun sonra tekrar bastır kend,n, atsın telefonu aşağıya doğru salla çıkartmaya çalış tabi bu bastırma meselesini yapmadan önce cihazı bir salla önce aşağıya doğru çıkar belki veya kağıt ile çıkarmay dene. Olmazsa servis yolu gözükür sana

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
kırık olanı sok iyice bastır. Otursun sonra tekrar bastır kend,n, atsın telefonu aşağıya doğru salla çıkartmaya çalış tabi bu bastırma meselesini yapmadan önce cihazı bir salla önce aşağıya doğru çıkar belki veya kağıt ile çıkarmay dene. Olmazsa servis yolu gözükür sana
krık olanı kısımı nasıl bastırıyım.zaten geriye kalan kısım 3 cm birşey..onu bile takınca geri zor alıyorum.yeni bir kalem aldım lakin oda kırılacak diye zorlamıyorum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
neyse kürdanın sivri ucuyla bastırıp geri alabildim.yeni aldığım kalemde sanırım orjinal değil.ucu çok sert ve ileri geri oynuyor.iade etsem mi diye düşünüyorum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bugun google haberlerinde note 8 in şarjı sıfıra duşüp kapandignda birdaha acilmadigini okudum.gerceklik payi varmi acaba
benim s7 edge telefonumda aynısı oluyordu.ama şuanlık note 8 de böyle bir problem yok.telefonu almadan önce böyle bir haberi duysaydım kesinlikle almazdım.şans işi.piyango kime vuracağı belli olmaz.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Arkadaşlar kablosuz şarj cihazıyla, telefonu hızlı şarj açık veya kapalı konumda şarj etmek istediğimde şarj süresini aynı gösteriyor. Sorun ne olabilir?
bende ilk aldığımda böyleydi.yani ilk taktığımda normal şarj oluyordu.sonra kendiliğinden düzeldi

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
benim s7 edge telefonumda aynısı oluyordu.ama şuanlık note 8 de böyle bir problem yok.telefonu almadan önce böyle bir haberi duysaydım kesinlikle almazdım.şans işi.piyango kime vuracağı belli olmaz.
Haklisiniz şans işi bu.ama kücuk sinek mide bulandirmaya yetiyor.:)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Peki. Kablosuz cihazla hızlı ya da normal şarj olma süresi kaç? Hızlı kablosuz açık olarak %2 de şarja bıraktım, şarj süresini 2 saat 47 dakika gösterdi.

Kablolu şarj edersen yaklaşık 1 saat 40 dakika Kablosuz orjinal dışı başka bir adaptör ile şarj ettiğin zaman 3 saat 35 dakika, orjinal adaptörlü kablosuz şarj ile şarj ettiğinde 2 saat 45 dakika sürecek

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Peki. Kablosuz cihazla hızlı ya da normal şarj olma süresi kaç? Hızlı kablosuz açık olarak %2 de şarja bıraktım, şarj süresini 2 saat 47 dakika gösterdi.
Her zaman hızlı şarjda dolduruyorum.sureye falan pek bakmıyorum ama tahminim 1.5 saatte falan yüzde 10 altındayken şarj oluyordur.sarj bitince tekrar süresine bakarim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
İki farklı işlemcili model var biri bizim kullandığımız exynos işlemcili model diğeride amerikada kullanılan snapdragon işlemcili modeli.
Hangisi daha iyi ? Digeri sadece amerikada mi satiliyor.ayn ifirmanin ayni modelde böyle farklı donanım kullanması çok sacma

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hangisi daha iyi ? Digeri sadece amerikada mi satiliyor.ayn ifirmanin ayni modelde böyle farklı donanım kullanması çok sacma
Daha iyisi yok. Hemen hemen eşdeğerler.(Rootlandığında Exynosun potansiyel avantajları dışında) ( root garanti bozuyor.) İkisi de samsung fabrikasından çıkıyor.