Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bu bixy vision ile ingilizce reimleri çekip translate yaptırıyorum fakat çevrilmiş metni ne kopyalayabiliyor nede başka yere kaydedemiyorum. Bunun bir çözümü var mi ?

Kyuce22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bixby bazen çalışıyor bazen hata veriyor sizlerde durum nedir ?

Sinan alkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
ilk defa denedim bende de oluyor.alarmı hemen kapatamıyorum

Aynen dokunmatik ilk başlarda tepki vermiyor yazılımsal bir sorun sanırım bu konuda samsung'a geri bildirim yapmak lazım

Her gün alarmı kullanıyorum; kapatmak istediğimde hemen algılıyor. Bir sorun yok bende.

Şanslısın ozaman bizdekilerde sorun var demekki yada cihazın yurtdışı cihazımı ve yazılımın güncelmi?

Yazılımsal bir şey mi acaba ?
Mesela alarmı kapatmayı zorlaştırarak daha fazla uykunuzu açmaya çalışmış olabilir dicem ama cidden yok saçma ya :D

Yazılımsal olduğu kesin başka bir açıklaması yok

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen dokunmatik ilk başlarda tepki vermiyor yazılımsal bir sorun sanırım bu konuda samsung'a geri bildirim yapmak lazım

Şanslısın ozaman bizdekilerde sorun var demekki yada cihazın yurtdışı cihazımı ve yazılımın güncelmi?

Yazılımsal olduğu kesin başka bir açıklaması yok

Sürümüm güncel ; cihazım samsung türkiye garantili (exynos 8895)...

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim alarmda da aynı sıkıntı var Türkiye samsung garantili. Bir ipucu vereyim alarm çalınca güç butonuna basıp erteliyor sonra kapatıyorum.
Hatta uygulamalara girildiğinde aşağı hızlı kaydırma yapıldığı zaman ara ara takılarak iniyor. Son güncellemeden sonra başladı bu sıkıntılar. Ancak bu yazdıklarım yaşanan sorunlar güç tasarruf modu aktif olduğunda yaşanıyor. Alarm sorunu yaşayanlar güç tasarrufu kapatıp denesinler.

Sinan alkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Benim alarmda da aynı sıkıntı var Türkiye samsung garantili. Bir ipucu vereyim alarm çalınca güç butonuna basıp erteliyor sonra kapatıyorum.
Hatta uygulamalara girildiğinde aşağı hızlı kaydırma yapıldığı zaman ara ara takılarak iniyor. Son güncellemeden sonra başladı bu sıkıntılar. Ancak bu yazdıklarım yaşanan sorunlar güç tasarruf modu aktif olduğunda yaşanıyor. Alarm sorunu yaşayanlar güç tasarrufu kapatıp denesinler.

güç tasarrufu kapalı olduğu halde durum bu

Overdose27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yok mu bu sorunu yaşayan?
Arkadaşlar bugün güç tuşu ile uyandırmada yavaşlık başladı. Telefonı kapatıp açtım ama yine de aynı.
Sorun şu telefon 1-2 dakikadan fazla kilitliyken açmak istediğimde güvenlik kısmı 2-3 saniye rötarlı geliyor. Normalde bastığım anda gelirdi. Sabah bixby güncellemesi geldi güncelledim sanki ondan sonra yapmaya başladı bugün fark ettim. Bu arada always display on açık konumda. Sizde de oldu mu?

Sinan alkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Alarm sorununu samsung members uygulamasından geri bildirimde bulundum ve cevap geldi

Screenshot_20171226-202615.jpg

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
sım kartımdaki rehbere nasıl ulaşabilirim.şaun gmail rehberimdeki kayıtlı isimler gözüküyor.sim karta nasıl çevirebılırım

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Kişilere gir sağ üstteki 3 noktaya tıkla görüntülenecek kişileri bul oradan ayarlayabilirsin
Orada sil,ayarlar,paylaşıma ac,hızlı arama seçenekleri var.sim karta kayıtlı kişiler gorme secenegi goremedim
--- Gönderi Güncellendi ---
Beyza hanim kararim suan note 8 uzerinde yogunlasiyor sanirim.ama bir kac ayim var alabilmek icin :))
Ben diğer bahsettiğiniz telefonun özelliklerini falan hiç araştırmadım.o telefonda begenmediginiz özellikler neler ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Orada sil,ayarlar,paylaşıma ac,hızlı arama seçenekleri var.sim karta kayıtlı kişiler gorme secenegi goremedim

Ben diğer bahsettiğiniz telefonun özelliklerini falan hiç araştırmadım.o telefonda begenmediginiz özellikler neler ?
Telefondan kişilere geçmeyeceksin. Hani kişilerin kendi başına bir uygulaması var ya turuncu ağırlıklı bir teması var. Ona girip bu dediklerimi yapacaksın.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Telefondan kişilere geçmeyeceksin. Hani kişilerin kendi başına bir uygulaması var ya turuncu ağırlıklı bir teması var. Ona girip bu dediklerimi yapacaksın.
tamam şimdi buldum.yalnız ben daha önce telefonuma kaydettiğim kişinin numarasını telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayınca telefonumdan silindi.gmail rehbere kaydetmedim.recovery tarzı programlarla bu kişinin numarasını geri getırebilirmiyim yada sistem geri yüklemeyle .yada başka bir yolu varmı?
vodafone kullanırken hangi tarihte kimi aradığım gelen numaralar ve sms ler online işlemlerden bakılıyordu.lakin şimdi turkcelde olduğum için böyle bir uygulama gözükmüyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
tamam şimdi buldum.yalnız ben daha önce telefonuma kaydettiğim kişinin numarasını telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayınca telefonumdan silindi.gmail rehbere kaydetmedim.recovery tarzı programlarla bu kişinin numarasını geri getırebilirmiyim yada sistem geri yüklemeyle .yada başka bir yolu varmı?
vodafone kullanırken hangi tarihte kimi aradığım gelen numaralar ve sms ler online işlemlerden bakılıyordu.lakin şimdi turkcelde olduğum için böyle bir uygulama gözükmüyor
Valla nasıl getirirsin bir fikrim yok kusura bakma.

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
U11 aldın daha ne note 8'i
Ha bana U11'i ucuz bir fiyattan satacaksan olabilir. :D
Ya ne bileyim hep aklımda kaldı note 8 3500 ithalatçı garantili satıp üstüne para koyup alabilirim mesela :D
2500 verdiler ya benim telefona zaten sıfırı 2500 :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya ne bileyim hep aklımda kaldı note 8 3500 ithalatçı garantili satıp üstüne para koyup alabilirim mesela :D
2500 verdiler ya benim telefona zaten sıfırı 2500 :D
Kim verdi 2500 TL? bana 2000-2100e ver şu öğrenciyi sevindir :D kaç günlük cihaz o yahu
Yalnız ses performansından mutsuz olursun Note 8in
En azından adam gibi kulaklık almadıkça

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Kim verdi 2500 TL? bana 2000-2100e ver şu öğrenciyi sevindir :D kaç günlük cihaz o yahu
Yalnız ses performansından mutsuz olursun Note 8in
En azından adam gibi kulaklık almadıkça
Hastanede çalışıyorum bi bayan arkadaşım almak istiyor :D 1 ay oldu daha :D bilemiyorum şuan ya ama almam herhalde u11 var napacaksın note 8 i dediğin an karar değiştirdim :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
denedim olmadı
alarım çaldığında ortadaçıkan çarpı işaretıne dokunarak kapatılmıyor mu?
ertele seçeneğine dokunduğumda hemen erteledi

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selaminaleykum note 8 kullanicilari bugun ilk defa telefonu 2960×1440 cozunurluge cevirdim telin kamerasi klavyesi kulkanimi filan degisti sanki on numara bisi oldu siz hangi cozunurlukte kullaniyorsunuz ?

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Selaminaleykum note 8 kullanicilari bugun ilk defa telefonu 2960×1440 cozunurluge cevirdim telin kamerasi klavyesi kulkanimi filan degisti sanki on numara bisi oldu siz hangi cozunurlukte kullaniyorsunuz ?
Ben FHD+ (2220*1080)'de kullanıyorum. Netflix ve Youtube izlerken performans modunu açıyorum. Performans modunu açınca da zaten WQHD+(2960*1440) çözünürlüğüne geçiş yapıyor.