ilk defa denedim bende de oluyor.alarmı hemen kapatamıyorum
Her gün alarmı kullanıyorum; kapatmak istediğimde hemen algılıyor. Bir sorun yok bende.
Yazılımsal bir şey mi acaba ?
Mesela alarmı kapatmayı zorlaştırarak daha fazla uykunuzu açmaya çalışmış olabilir dicem ama cidden yok saçma ya![]()
Aynen dokunmatik ilk başlarda tepki vermiyor yazılımsal bir sorun sanırım bu konuda samsung'a geri bildirim yapmak lazım
Şanslısın ozaman bizdekilerde sorun var demekki yada cihazın yurtdışı cihazımı ve yazılımın güncelmi?
Yazılımsal olduğu kesin başka bir açıklaması yok
Benim alarmda da aynı sıkıntı var Türkiye samsung garantili. Bir ipucu vereyim alarm çalınca güç butonuna basıp erteliyor sonra kapatıyorum.
Hatta uygulamalara girildiğinde aşağı hızlı kaydırma yapıldığı zaman ara ara takılarak iniyor. Son güncellemeden sonra başladı bu sıkıntılar. Ancak bu yazdıklarım yaşanan sorunlar güç tasarruf modu aktif olduğunda yaşanıyor. Alarm sorunu yaşayanlar güç tasarrufu kapatıp denesinler.
Arkadaşlar bugün güç tuşu ile uyandırmada yavaşlık başladı. Telefonı kapatıp açtım ama yine de aynı.
Sorun şu telefon 1-2 dakikadan fazla kilitliyken açmak istediğimde güvenlik kısmı 2-3 saniye rötarlı geliyor. Normalde bastığım anda gelirdi. Sabah bixby güncellemesi geldi güncelledim sanki ondan sonra yapmaya başladı bugün fark ettim. Bu arada always display on açık konumda. Sizde de oldu mu?
Kişilere gir sağ üstteki 3 noktaya tıkla görüntülenecek kişileri bul oradan ayarlayabilirsinsım kartımdaki rehbere nasıl ulaşabilirim.şaun gmail rehberimdeki kayıtlı isimler gözüküyor.sim karta nasıl çevirebılırım
Saçmalamışlar bence veriyi silince tüm alarmlar siliniyor. Bende işe yaramadı.Alarm sorununu samsung members uygulamasından geri bildirimde bulundum ve cevap geldi
Ekli dosyayı görüntüle 31551
Saçmalamışlar bence veriyi silince tüm alarmlar siliniyor. Bende işe yaramadı.
Orada sil,ayarlar,paylaşıma ac,hızlı arama seçenekleri var.sim karta kayıtlı kişiler gorme secenegi goremedimKişilere gir sağ üstteki 3 noktaya tıkla görüntülenecek kişileri bul oradan ayarlayabilirsin
Ben diğer bahsettiğiniz telefonun özelliklerini falan hiç araştırmadım.o telefonda begenmediginiz özellikler neler ?Beyza hanim kararim suan note 8 uzerinde yogunlasiyor sanirim.ama bir kac ayim var alabilmek icin)
Telefondan kişilere geçmeyeceksin. Hani kişilerin kendi başına bir uygulaması var ya turuncu ağırlıklı bir teması var. Ona girip bu dediklerimi yapacaksın.Orada sil,ayarlar,paylaşıma ac,hızlı arama seçenekleri var.sim karta kayıtlı kişiler gorme secenegi goremedim
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben diğer bahsettiğiniz telefonun özelliklerini falan hiç araştırmadım.o telefonda begenmediginiz özellikler neler ?
tamam şimdi buldum.yalnız ben daha önce telefonuma kaydettiğim kişinin numarasını telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayınca telefonumdan silindi.gmail rehbere kaydetmedim.recovery tarzı programlarla bu kişinin numarasını geri getırebilirmiyim yada sistem geri yüklemeyle .yada başka bir yolu varmı?Telefondan kişilere geçmeyeceksin. Hani kişilerin kendi başına bir uygulaması var ya turuncu ağırlıklı bir teması var. Ona girip bu dediklerimi yapacaksın.
Orada sil,ayarlar,paylaşıma ac,hızlı arama seçenekleri var.sim karta kayıtlı kişiler gorme secenegi goremedim
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla nasıl getirirsin bir fikrim yok kusura bakma.tamam şimdi buldum.yalnız ben daha önce telefonuma kaydettiğim kişinin numarasını telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayınca telefonumdan silindi.gmail rehbere kaydetmedim.recovery tarzı programlarla bu kişinin numarasını geri getırebilirmiyim yada sistem geri yüklemeyle .yada başka bir yolu varmı?
vodafone kullanırken hangi tarihte kimi aradığım gelen numaralar ve sms ler online işlemlerden bakılıyordu.lakin şimdi turkcelde olduğum için böyle bir uygulama gözükmüyor
saat öğesıne dokunduğumda kayıt öğesi dıye bir secenekgöremedimAlarm sorununu samsung members uygulamasından geri bildirimde bulundum ve cevap geldi
Ekli dosyayı görüntüle 31551
Bendede herhangi bir sorun yok direk yoksay diyince kapaniyorsaat öğesıne dokunduğumda kayıt öğesi dıye bir secenekgöremedim
buldum da sorunu çözemedim
saat öğesıne dokunduğumda kayıt öğesi dıye bir secenekgöremedim
buldum da sorunu çözemedim
Ya ne bileyim hep aklımda kaldı note 8 3500 ithalatçı garantili satıp üstüne para koyup alabilirim meselaU11 aldın daha ne note 8'i
Ha bana U11'i ucuz bir fiyattan satacaksan olabilir.![]()
Kim verdi 2500 TL? bana 2000-2100e ver şu öğrenciyi sevindirYa ne bileyim hep aklımda kaldı note 8 3500 ithalatçı garantili satıp üstüne para koyup alabilirim mesela
2500 verdiler ya benim telefona zaten sıfırı 2500![]()
Hastanede çalışıyorum bi bayan arkadaşım almak istiyorKim verdi 2500 TL? bana 2000-2100e ver şu öğrenciyi sevindirkaç günlük cihaz o yahu
Yalnız ses performansından mutsuz olursun Note 8in
En azından adam gibi kulaklık almadıkça
Bana sat bana öğrenci adamım verdiğim para helalHastanede çalışıyorum bi bayan arkadaşım almak istiyor1 ay oldu daha
bilemiyorum şuan ya ama almam herhalde u11 var napacaksın note 8 i dediğin an karar değiştirdim
![]()
Saat ögesinden bahsediliyor.hangi saat öğesi onu gösterirmisiniz?Bende sorun düzeldi sanırım şimdilik bir sorun yok isterseniz sizde samsung members uygulamasından geri bildirimde bulunun
Saat ögesinden bahsediliyor.hangi saat öğesi onu gösterirmisiniz?
denedim olmadıResimdeki işaretlediğim yolu takip edebilirsin umarım sende'de işe yarar
Ekli dosyayı görüntüle 31611 Ekli dosyayı görüntüle 31612 Ekli dosyayı görüntüle 31613 Ekli dosyayı görüntüle 31614 Ekli dosyayı görüntüle 31615 Ekli dosyayı görüntüle 31616 Ekli dosyayı görüntüle 31617
denedim olmadı
alarım çaldığında ortadaçıkan çarpı işaretıne dokunarak kapatılmıyor mu?
ertele seçeneğine dokunduğumda hemen erteledi
Ben FHD+ (2220*1080)'de kullanıyorum. Netflix ve Youtube izlerken performans modunu açıyorum. Performans modunu açınca da zaten WQHD+(2960*1440) çözünürlüğüne geçiş yapıyor.Selaminaleykum note 8 kullanicilari bugun ilk defa telefonu 2960×1440 cozunurluge cevirdim telin kamerasi klavyesi kulkanimi filan degisti sanki on numara bisi oldu siz hangi cozunurlukte kullaniyorsunuz ?