Verdiğin cevaptan seviyen belli sana bir kez cevap vereceğim. Fazlasına değmezsin çünkü benim için zaman kaybısın.Sen avukatımısin? Sana ne oluyor? Aynı şeyi sana da diyorum. SANANE. Sen kim oluyorsun? Forum admini sensen kuralları varsa söyle ona göre davranalım? Var mı bi kural? Söylesinler kural varsa ona göre davransın herkes. Ha yoksa kalabalık yapmayın boş konuşmayın herkes istediğini yazar. Gölge yapma ötede oyna uyecik
Öncelikle evet mesleğim avukatlık ve öyle üyecik falan dediğine göre sen de aşağılık kompleksli birisin sanırım ayrıca hayattaki tek başarın bu forumda parazitlik yapmaktır eminim. "Sana ne" kısmına gelirsek ben de note 8 kullanıcısıyım ve senin gereksiz kirliliğini çekmek zorunda değilim. Forum admini falan değilim sana çatmamın tek sebebi arkadaşa hakaret etmen. Öyle forumu kirletmeni çok da sallamıyorum açıkçası sadece haksız olmana rağmen kendinde başkalarına hakaret etme hakkı görmene taktım. Dediğim gibi sana başka cevap vermeyi lüzumsuz görüyorum muhteşem ötesi asistan hazretleri.