crazyaltug
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Büyük ihtimalle şu menüden yapabilirsiniz.
oraya baktım orda göremedim
Büyük ihtimalle şu menüden yapabilirsiniz.
Dahili Depolamadan Hafıza Kartına atamıyor musunuz ?oraya baktım orda göremedim
Dahili Depolamadan Hafıza Kartına atamıyor musunuz ?
Ne etiketi? SS atar mısın? Taşıyacak kadar çok mu yer kaplıyor.merhaba arkadaşlar kamera kısmındaki etiketler indirdiğimiz yeni etiketleri sd kart taşımam mümkünmü
Kamera - Etiketler - + Daha Fazla bölümündeki kamera etiketleri söylüyor arkadaş.Ne etiketi? SS atar mısın? Taşıyacak kadar çok mu yer kaplıyor.
Böyle bir sorun yaşamadım şahsen ben, herşey gayet yolunda. Zaman zaman çok zorlamaya çalışmama rağmen yavaşlama bile hissetmedim.arkadaşlar merhaba
note 8 ekranı donuyor gibi bir şey duydum aranızda bu sorunu yaşayan var mı
Sunix her aksesuarcıda olur. Elde cihaz biraz telefoncu dolaşmanız lazım. Birde spigenle görüştüm. Kendi camlarının kılıfla uyumlu olduğunu söylüyorlarBöyle bir sorun yaşamadım şahsen ben, herşey gayet yolunda. Zaman zaman çok zorlamaya çalışmama rağmen yavaşlama bile hissetmedim.
Arkadaslar spigen tough armor kullaniyorum ve cam bakıyorum on yüzeyi kapatmak için ancak bir türlü bulamadım kılıfla birlikte kullanabileceğim bir cam. Birkaç sayfa öncesindeki ürünleri nereden temin edebilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Spigen ' in kılıf kesiminden dolayı Neo Flex dışında bir şey kullanılmıyor. Ama oda kalem ile kullanırsanız içine çöküyor biraz.Böyle bir sorun yaşamadım şahsen ben, herşey gayet yolunda. Zaman zaman çok zorlamaya çalışmama rağmen yavaşlama bile hissetmedim.
Arkadaslar spigen tough armor kullaniyorum ve cam bakıyorum on yüzeyi kapatmak için ancak bir türlü bulamadım kılıfla birlikte kullanabileceğim bir cam. Birkaç sayfa öncesindeki ürünleri nereden temin edebilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kamera - Etiketler - + Daha Fazla bölümündeki kamera etiketleri söylüyor arkadaş.
Bu arada bazı etiketler gerçekten çok büyük, 587Mb olanı gördüm.
Ancak arkadaşın endişe etmesine gerek yok çünkü 64Gb hafıza öyle kolay kolay dolmaz, sürekli 4K video çekmedikten sonra.
105Gb One Drive
15Gb Google Drive
15Gb Samsung Cloud
Telefonun kendi 64Gb hafızası ile birlikte toplam 199Gb hafıza var.![]()
@crazyaltug geçilir değil miYav konuda ios-android kavgası olmuş hep 20 sayfa okudum
kullananlar bir yorum yaparsa sevinirim 7 plustan geçilir mi
@crazyaltug geçilir değil mi![]()
Bende 7 plus tan geçtim, çok memnunum@crazyaltug geçilir değil mi![]()
Şöyle bir şeyler buldum, umarım işine yarar.evet o bölümü diyorum etiket olan hafıza kart taşımak istiyorum tel hafıza fazla doldurmak istemiyorum
hafıza kart
SAMSUNG 256GB MicroSD Evo Plus kullanıyorum
Şöyle bir şeyler buldum, umarım işine yarar.
https://forum.shiftdelete.net/threads/uygulamalari-hafiza-karta-tasima.475741/
Anycast diye yazarsanız google çıkar o ürünle görüntü aktarımı yapabilirsiniz diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba bende 2 hafta önce note 8 aldım. Şuana kadar çok memnunum.
Benim bir sorum var; telefonu tv ye bağlamak istiyorum. Yani film felan izlemek için telefondaki görüntüyü birebir aktarsın istiyorum. Dex çok pahalı şuan. Hem şarj olsun hemde hdmi girişi olan bir aparat var mı?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada Sunix marka ekran koruyucu sakın kullanmayın. 10 tllik bi ürün. Aldığın yer bedavaya taktı yolda giderken çıkardım. O derece kalın ve ışığı inanılmaz yansıtıyor. Parmak izinden bahsetmeme bile gerek yok. Uzak durun
Ben memnunum. Sunixinde çakması var haberiniz olsun. Bu arada öyle bedavayada takmazlar. Sunix babamın oğluda depil ama. Hanıma s8 e spigen aldım taktım. Kendime sunix note 8 için. Ben memnunum. Kesimi ve kılıfla uyumu zaten mükennel. Eğee benim tavsiyeme uyarak aldıysanız uyarmıştım.Arkadaşlar merhaba bende 2 hafta önce note 8 aldım. Şuana kadar çok memnunum.
Benim bir sorum var; telefonu tv ye bağlamak istiyorum. Yani film felan izlemek için telefondaki görüntüyü birebir aktarsın istiyorum. Dex çok pahalı şuan. Hem şarj olsun hemde hdmi girişi olan bir aparat var mı?
Bu arada Sunix marka ekran koruyucu sakın kullanmayın. 10 tllik bi ürün. Aldığın yer bedavaya taktı yolda giderken çıkardım. O derece kalın ve ışığı inanılmaz yansıtıyor. Parmak izinden bahsetmeme bile gerek yok. Uzak durun
Note o takılıyor dihe ilk sizden duydum. Hattaaaa siz söylemediniz kabul edip , hiç duymadım diyebilirimBugün itibari ile iphone dan vazgeçerek ve note 8 alarak araniza katıldım. Hadi hayırlısı okuduğum kadarıyla takılmalar oluyormuş ama ben de yaşamadım böyle bir sorun. Cihaz gayet güzel bu arada.
Bu konuda keşke yardımcı olabilsem ancak bu konuda bilgim yok maalesef.video yapılan işlem telefon hafıza hafıza kart birleştirmek bunun içinde root gerekiyor ve garantisi gider benim yapmak istediğim kamera etiket hafıza kart taşımak
Merhaba.Arkadaşlar merhaba bende 2 hafta önce note 8 aldım. Şuana kadar çok memnunum.
Note o takılıyor dihe ilk sizden duydum. Hattaaaa siz söylemediniz kabul edip , hiç duymadım diyebilirim
Beyler parlak siyah olanı almayı düşünüyorum parmak izi olayı nasıl kılıf sevmiyorum telefonlarımda hiç kullanmadım