- Reaksiyon puanı
- 479
Son gelen güncellemeyi yükleyen arkadaşlar var mı ?
evet yükledimSon gelen güncellemeyi yükleyen arkadaşlar var mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 35056
Bana böyle bir güncelleme gelmedi n9500 benimkideSon gelen güncellemeyi yükleyen arkadaşlar var mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 35056
oero gelince batarya düzelecek mi?Umarım tez zamanda oreo gelir ve batarya düzelir
Sonuç ?evet yükledim
valla kardeş bi fark göremedim güvenlik güncellemesi diyor ama 715mb baya büyük bi güncelleme ama fark göremedim benSonuç ?
bilmiyorum ama umarım düzeliroero gelince batarya düzelecek mi?
Size Yeni Android Oreo güncellemesi geldimi?
Bende siyahını aldım gayet kaliteli onerin icin tesekkurlerYılbaşı öncesi gördüğüm TIEGEM kılıf takip ediyorum indirime girdi. 4.99 usd den 3.99usd ye düştü. Buyrun bir bakın inceleyin. Biraz fazla yüklendik kmredikartına yoksa kırmızı yerine siyah içinde sipariş ederdim.
LİNK
Ekli dosyayı görüntüle 32921
Bende siyahını aldım gayet kaliteli onerin icin tesekkurler
Geriye dönmeyi kapatamazlar Android busadece güvenlik güncellemesi, değişiklik vs yok. Oreo öncesi son dokunuşlar. asıl oreo ile alakalı duyumlar biraz fazla sıkı bir yükleme olacağı şeklinde, kilitli oluo ülke kodu ve geriye dönme olmayabilir dedikoduları aytyuka çıktı. Samsung fazla sıkı tutuyor esnekliği seven r
S8 e geldi. Note8 e eli kulağında
sadece güvenlik güncellemesi, değişiklik vs yok. Oreo öncesi son dokunuşlar. asıl oreo ile alakalı duyumlar biraz fazla sıkı bir yükleme olacağı şeklinde, kilitli oluo ülke kodu ve geriye dönme olmayabilir dedikoduları aytyuka çıktı. Samsung fazla sıkı tutuyor esnekliği seven r
S8 e geldi. Note8 e eli kulağında
Herkese iyi forumlar.HepsiBurada dan Note8 Gold alarak aranıza katıldım.Telefondan genel anlamıyla memnunum.Telefonun modeli Sm-N950F.Bunlar Samsung Tr Garantili oluyor yanılmıyorsam.Geçenlerde bir güncelleme geldi N950FXXU2BQKG sizde de boylemidir.İyi Aksamlar.
Forumdan biri geldiğini izah etti
Linkini atarmısın ? Kaynak ?
Resmi olarak note8 için oreo güncellemesi dağıtımı bildiğim kadaıyla henüz başlamadı.
Önceki mesajlarımda zaten link vermiştim samsung Türkiye ve Samsung ithalatcı garantili olanlar için onlar zaten resmi duyuru yerleri.
forumdan biri izah etti derken ?
Açtığı konuyu nedense bulamadım belkide sahte haber yaptı soramadan göremedim bir daha
N9500 e gelmedi bu güncelleme
Yaptır garantiye hiç bişey olmazMerhabalar arkadaşlar benim note 8 imin kamerasının içine toz girmiş garantiye götürdüm ama açmamız gerekiyor diyorlar ne yapmam gerekiyor ama ithal garantili telefon
3 aylık telefon açılmasını istemiyorumYaptır garantiye hiç bişey olmaz
Görüntüyü etkiler daha fazla zarar vermeden yaptırt3 aylık telefon açılmasını istemiyorum