Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
note 7 ile note 8 arasındaki farkları merak ettim.hangisi daha iyi?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
onu bilmem de ben yüz tanıma dan memnun değiılım.kahrolası telefon bazen beni tanımıyor.mecburen şekilli pin ile açmak zorunda kalıyorum

Aydınlık ortamda Denemen gerekiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Sensörlere dik bir şekilde bakarsan açılır

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Merhaba. Uzun süre iPhone kullanıp Note 8'e geçen arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Valla benimki karanlikta bile aciyor yuzumu o derece tanimiş [emoji23]

:D yok artık hahaha
Merhaba. Uzun süre iPhone kullanıp Note 8'e geçen arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi?

Şöyle örnek vereyim '' Sigara madde bağımlısı olan birinin bağımlılığı bırakıp daha mutlu sağlıklı hayat sürmeye başlaması '' gibi birşey IPhone X ten Galaxy Note 8 e geçiş yapmak

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
senin o telefon yakında seni aldatır.bak sonra demedi deme :D
Parmak izi yeri cizilmis bende koruyucuyla kapattim kullanmiyorum zaten telefonda ozel birsey yok karistirsalar bile bisey olmaz genellikle uzerimde tasidigimdan dolayi uzerimde oldugunu algilayinca kilitlemiyor ve aldatmiyorda [emoji23]

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Parmak izi yeri cizilmis bende koruyucuyla kapattim kullanmiyorum zaten telefonda ozel birsey yok karistirsalar bile bisey olmaz genellikle uzerimde tasidigimdan dolayi uzerimde oldugunu algilayinca kilitlemiyor ve aldatmiyorda [emoji23]
nasıl çizidli?hani çizilemlere karşı dayanıklıydı
sabahları uyanınca yatajta telefona bakıyorum uykulu halimle beni tanımıyor.bu özelliği kaldırmayı düşünüyorum

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Bu arada siparişin geldi mi?
Diamond Protect yani

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
nasıl çizidli?hani çizilemlere karşı dayanıklıydı
sabahları uyanınca yatajta telefona bakıyorum uykulu halimle beni tanımıyor.bu özelliği kaldırmayı düşünüyorum
Daha bugun elime gecti aksam uygulayip 10 saat duracakmis digeri icinde ben iris tarayicidan bahsediyorum siz yuz tanimayi yazmissiniz sonradan farkettim :) yuz tanima aydinlik alanda iyi calisiyor karanlik ortamda fazla birsey beklenilmez ama iris tarayici zifiri karanlikta bile calisiyor

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bugun geldi aksam uygulayip 10 saat yatışa gecirecegim

Anladım Ona göre bende almayı düşünüyorum SDN nin bu konu hakkında video yayınlaması aylar alıcak gibi görünüyor bu konu hakkında
Bu arada Telefonun sıcaklık değerleri nasıl fazla ısınıyor mu sosyal medyada falan takılırken oyun oynarken

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Anladım Ona göre bende almayı düşünüyorum SDN nin bu konu hakkında video yayınlaması aylar alıcak gibi görünüyor bu konu hakkında
Bu arada Telefonun sıcaklık değerleri nasıl fazla ısınıyor mu sosyal medyada falan takılırken oyun oynarken
Ben oyun oynamiyorum acikcasi isinma olayina hic dikkat etmedim ben isinma sarj az gitme telefonu sallayinca kamera lensinden ses gelmesi fln bu gibi durumlari sorun etmem duzgun calissin yeter sorun oldugu sezersem ztn cihazi elimden cikaririm bugune kadar hercesit telefon kullandim hic garantilik bir durum basima gelmedi insallah bundan sonrada gelmez.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ben oyun oynamiyorum acikcasi isinma olayina hic dikkat etmedim ben isinma sarj az gitme telefonu sallayinca kamera lensinden ses gelmesi fln bu gibi durumlari sorun etmem duzgun calissin yeter sorun oldugu sezersem ztn cihazi elimden cikaririm bugune kadar hercesit telefon kullandim hic garantilik bir durum basima gelmedi insallah bundan sonrada gelmez.

Biraz dikkat et merak ediyoruz ısınma durumunu bugün boş bir zamanın varsa ufak bir test uygularsın telefonu zorlarsın normal kullanımda kaç derece diye CPU-Z uygulamasını indirerek bu değerleri öğrenip bizlere bu bilgileri aktarabilirsin eminmisiniz telefondaki kameralardan ses geldiğinden sim kart yuvasından gelmesin o ses

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Biraz dikkat et merak ediyoruz ısınma durumunu bugün boş bir zamanın varsa ufak bir test uygularsın telefonu zorlarsın normal kullanımda kaç derece diye CPU-Z uygulamasını indirerek bu değerleri öğrenip bizlere bu bilgileri aktarabilirsin eminmisiniz telefondaki kameralardan ses geldiğinden sim kart yuvasından gelmesin o ses
Yok sim kart tam sifir oturuyor imkansiz sallanmasi o ses kamera lensinden geliyor duymak bile zor bironceki telefonum s7 edgede de vardi

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yok sim kart tam sifir oturuyor imkansiz sallanmasi o ses kamera lensinden geliyor duymak bile zor bironceki telefonum s7 edgede de vardi

Oturmasından kaynaklı değil içindeyken telefonu salladığın zaman titreme gibi ses gelir o her telefonda var yani

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Oturmasından kaynaklı değil içindeyken telefonu salladığın zaman titreme gibi ses gelir o her telefonda var yani
Dogrudur bazilari takinti haline getirmiste benim bu gibi sorunlarla bir problemim yok demek istemistim [emoji2]

Hdddd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone s7 edge'mi 2300tlye sayıyor, kullanacağım paket hariç 115tl 24ay taksit yapıyor. Sizce s7edge'den note8e geçmek için değermi? Vodafonun teklifi ne kadar mantıklı?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Daha bugun elime gecti aksam uygulayip 10 saat duracakmis digeri icinde ben iris tarayicidan bahsediyorum siz yuz tanimayi yazmissiniz sonradan farkettim :) yuz tanima aydinlik alanda iyi calisiyor karanlik ortamda fazla birsey beklenilmez ama iris tarayici zifiri karanlikta bile calisiyor
iris tarayıcı parmak izi falan mı hiç denemedim

spigen kılıfların diğer kılıflardan farkı ne ?
been galiba buff alacağım

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

senden değerlendirme bekliyorum dostum..

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Dun aksam 9 da uyguladim sabah 8 de kalktim bi anahtar ile deneyeyim dedim ekranda belli belirsiz cizik izi kaldi ama belli etmiyor cok detayli bakmazsan maket bicagi ilede denedim ondada cok detayli bakmazsan belli olmuyor yani soyle diyim normal bir telefon ekrani cizilince ekranda o cizik yer gokkusagi gibi gorunurya bunda o yok belli olmuyor acaba yuzeydeki malzemedemi oldu cizik ekrandami onu bilmiyorum cunku mendille siliyosun mendilin islakligi ekranda kuruyor 10 dk sonra kuruyan yuzeyi siliyosun islem tamam yani ekran normal fabrikadan nasil ciktiysa oyle cilet gibi gorunuyor koruyucu surdugum bile belli olmuyor o yuzden biraz tedirgin oldum. Birkac gun kullanacagim eger normal kullanimimda kilcak cizikler mevcut olursa koruyucu takacagim tekrar. Ayrica ekranda dedigim gibi surdugum sivi herneyse hicbirsey belli etmedigi icin telefonun kutudan ciktigi ekran gibi oluyor.