beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
note 7 ile note 8 arasındaki farkları merak ettim.hangisi daha iyi?
note 7 ile note 8 arasındaki farkları merak ettim.hangisi daha iyi?
öldü FE var ne demek ?Note 8 tabiki İris Yüz tanıma sistemi donanımı S pen i çok daha iyi arada dağlar kadar fark var ayrıca Note 7 öldü FE var oda güney Korede
öldü FE var ne demek ?
onu bilmem de ben yüz tanıma dan memnun değiılım.kahrolası telefon bazen beni tanımıyor.mecburen şekilli pin ile açmak zorunda kalıyorumÖlen Note 7 nin anısına canlandırılmış yeni bir model Fan Edition=FE demek
onu bilmem de ben yüz tanıma dan memnun değiılım.kahrolası telefon bazen beni tanımıyor.mecburen şekilli pin ile açmak zorunda kalıyorum
Valla benimki karanlikta bile aciyor yuzumu o derece tanimiş [emoji23]Aydınlık ortamda Denemen gerekiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Sensörlere dik bir şekilde bakarsan açılır
Valla benimki karanlikta bile aciyor yuzumu o derece tanimiş [emoji23]
Merhaba. Uzun süre iPhone kullanıp Note 8'e geçen arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi?
Valla benimki karanlikta bile aciyor yuzumu o derece tanimiş [emoji23]
Parmak izi yeri cizilmis bende koruyucuyla kapattim kullanmiyorum zaten telefonda ozel birsey yok karistirsalar bile bisey olmaz genellikle uzerimde tasidigimdan dolayi uzerimde oldugunu algilayinca kilitlemiyor ve aldatmiyorda [emoji23]senin o telefon yakında seni aldatır.bak sonra demedi deme![]()
nasıl çizidli?hani çizilemlere karşı dayanıklıydıParmak izi yeri cizilmis bende koruyucuyla kapattim kullanmiyorum zaten telefonda ozel birsey yok karistirsalar bile bisey olmaz genellikle uzerimde tasidigimdan dolayi uzerimde oldugunu algilayinca kilitlemiyor ve aldatmiyorda [emoji23]
Parmak izi yeri cizilmis bende koruyucuyla kapattim kullanmiyorum zaten telefonda ozel birsey yok karistirsalar bile bisey olmaz genellikle uzerimde tasidigimdan dolayi uzerimde oldugunu algilayinca kilitlemiyor ve aldatmiyorda [emoji23]
ben de bekliyorum bir değerlendirme yazısı falan...Bu arada siparişin geldi mi?
Diamond Protect yani
Daha bugun elime gecti aksam uygulayip 10 saat duracakmis digeri icinde ben iris tarayicidan bahsediyorum siz yuz tanimayi yazmissiniz sonradan farkettimnasıl çizidli?hani çizilemlere karşı dayanıklıydı
sabahları uyanınca yatajta telefona bakıyorum uykulu halimle beni tanımıyor.bu özelliği kaldırmayı düşünüyorum
Bugun geldi aksam uygulayip 10 saat yatışa gecirecegimBu arada siparişin geldi mi?
Diamond Protect yani
Bugun geldi aksam uygulayip 10 saat yatışa gecirecegim
Ben oyun oynamiyorum acikcasi isinma olayina hic dikkat etmedim ben isinma sarj az gitme telefonu sallayinca kamera lensinden ses gelmesi fln bu gibi durumlari sorun etmem duzgun calissin yeter sorun oldugu sezersem ztn cihazi elimden cikaririm bugune kadar hercesit telefon kullandim hic garantilik bir durum basima gelmedi insallah bundan sonrada gelmez.Anladım Ona göre bende almayı düşünüyorum SDN nin bu konu hakkında video yayınlaması aylar alıcak gibi görünüyor bu konu hakkında
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada Telefonun sıcaklık değerleri nasıl fazla ısınıyor mu sosyal medyada falan takılırken oyun oynarken
Ben oyun oynamiyorum acikcasi isinma olayina hic dikkat etmedim ben isinma sarj az gitme telefonu sallayinca kamera lensinden ses gelmesi fln bu gibi durumlari sorun etmem duzgun calissin yeter sorun oldugu sezersem ztn cihazi elimden cikaririm bugune kadar hercesit telefon kullandim hic garantilik bir durum basima gelmedi insallah bundan sonrada gelmez.
Yok sim kart tam sifir oturuyor imkansiz sallanmasi o ses kamera lensinden geliyor duymak bile zor bironceki telefonum s7 edgede de vardiBiraz dikkat et merak ediyoruz ısınma durumunu bugün boş bir zamanın varsa ufak bir test uygularsın telefonu zorlarsın normal kullanımda kaç derece diye CPU-Z uygulamasını indirerek bu değerleri öğrenip bizlere bu bilgileri aktarabilirsin eminmisiniz telefondaki kameralardan ses geldiğinden sim kart yuvasından gelmesin o ses
Yok sim kart tam sifir oturuyor imkansiz sallanmasi o ses kamera lensinden geliyor duymak bile zor bironceki telefonum s7 edgede de vardi
Dogrudur bazilari takinti haline getirmiste benim bu gibi sorunlarla bir problemim yok demek istemistim [emoji2]Oturmasından kaynaklı değil içindeyken telefonu salladığın zaman titreme gibi ses gelir o her telefonda var yani
iris tarayıcı parmak izi falan mı hiç denemedimDaha bugun elime gecti aksam uygulayip 10 saat duracakmis digeri icinde ben iris tarayicidan bahsediyorum siz yuz tanimayi yazmissiniz sonradan farkettimyuz tanima aydinlik alanda iyi calisiyor karanlik ortamda fazla birsey beklenilmez ama iris tarayici zifiri karanlikta bile calisiyor
Vodafone s7 edge'mi 2300tlye sayıyor, kullanacağım paket hariç 115tl 24ay taksit yapıyor. Sizce s7edge'den note8e geçmek için değermi? Vodafonun teklifi ne kadar mantıklı?
Bence guzel teklifVodafone s7 edge'mi 2300tlye sayıyor, kullanacağım paket hariç 115tl 24ay taksit yapıyor. Sizce s7edge'den note8e geçmek için değermi? Vodafonun teklifi ne kadar mantıklı?
Daha bugun elime gecti aksam uygulayip 10 saat duracakmis digeri icinde ben iris tarayicidan bahsediyorum siz yuz tanimayi yazmissiniz sonradan farkettimyuz tanima aydinlik alanda iyi calisiyor karanlik ortamda fazla birsey beklenilmez ama iris tarayici zifiri karanlikta bile calisiyor