Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

civilengineer61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba - Hayırlı Cumalar Arkadaşlar

NOTE 8 almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz ???
Telefonda donma sorunu olduğu hakkında söylentiler çıktı, sizde de var mı bu problemler.
Birde şarjından memnun musunuz onu sormak istiyorum. kıymetli vaktinizden ayırıp cevaplarsanız sevinirim.

Yaklaşık 10 gün önce aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Note 4'ten sonra benim için güzel bir atlama oldu.

Donma sorunu yok. Kasma sorunu da yok. Gerçi ben sosyal medya uygulamarından ve excel'den başka çok bir program kullanmıyorum ama 6 gb ram ile çok sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Şarjı ise aklımdaki en büyük soru işaretiydi. Sabah 7'de evden çıkıyorum ve genelde 11 gibi eve dönüyorum. Gün boyu aktif bir şekilde kullanmama rağmen eve döndüğümde halen %20 şarjım kalmış oluyor. İlerleyen zamanlarda tabii ki bu süre azalacaktır ama şu anda çok memnunum.

Dönence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim cvp için alıcam kısmet olursa hafta sonu

civilengineer61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu arada ben Dual Sim Note 8'i Rusya'dan yaklaşık 4600 TL'ye aldım.
Şu anda Hepsiburada'da 3600 TL'ye ithalatçı garantili olarak satılıyor.
Kaçırmayın derim.

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Amerikalı operatör T-Mobile'ın kendi sattığı telefonlara dağıttığı güncellemeyi, Samsung dağıtmaya başlamış değil. N950USQU2BQJA kodunu taşıyan son sürüm 16Kasım'dan beri T-Mobile'a ait olan Note 8'lere dağıtılıyor. Son sürüm, pek çok sorunu çözmesinin yanında, Google'ın kasım ayı güvenlik paketini de içeriyor.

383 MB boyutunda güncellemenin yayınlanan detaylarına göre; IMS dolaşım sorununa çözüm getiriyor. Başka bir deyişle mobil veri kullanımındaki sorunların tümünü çözüyor. Bu ilgi çekici değişikliğin yanında, çeşitli hata çözümleri ve arayüz stabilitesinde artış da paketin içerisine dahil. Diğer önemli konu ise ekim - kasım ayının Google güvenlik paketlerinin güncellemeye dahil olması. Bu tarih itibariyle son güncellemeyi yükleyen kullanıcılar Android'in en güvenli sürümünü kullanıyor olacaklar.

Son sürüm için diğer bölgelerde herhangi bir açıklama bulunmuyor. Samsung'un Amerika dışındaki kullanıcıların için de yakın zaman içerisinde bir güncelleme yayınlayacağı tahmin ediliyor. Sonraki sürüme en azından arayüz geliştirmeleri ve son güvenlik paketlerinin dahil olacağı düşünülebilir.

Demekki guncelleme geliyor

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
uygulamaların kısayol oluştur dediğimde sürekli ayrı bır ekran oluşuyor.ben tek pencere kullanmak istiyorum.bu sefer ana ekranı sildim.diğer pencere duruyor.fakat ortadaki google butonu yok ve havadurumu daha çıkmıyor.bunu nasıl düzeltebilirim?

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ekran koruyucu olarak nano sıvı diamond protect kullanam var mı ???? Artıları eksileri dokunöatik hassasiyeti toz parmak izi tutma gibi durumları var mı yok mu ? Anlatabilir mi ?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Burada kimse alıp denemeye cesaret edemiyor.herkes birbirinin deneyip yorum yapmasını bekliyor

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ekran koruyucu olarak nano sıvı diamond protect kullanam var mı ???? Artıları eksileri dokunöatik hassasiyeti toz parmak izi tutma gibi durumları var mı yok mu ? Anlatabilir mi ?

Spigenin Neo Flex sıvı ekran koruyucusu sadece çizilmeye karşı dayanıklı diamond protect ise çizilmelere parmak izi kir bırakmasına ve düşmelere karşı dayanıklı Webtekno bu ürünün denemesini ''Apple İphone X'' üzerinde denemiştir

İnternetten alışveriş yapabilsem şimdi kendi kullandığım telefon üzerinde test ederdim hatta videoda çekerdim

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Siparis verdim bakalim gelsin deneyecegim.

5f7f8f1b9e13395e1e1200f07e170229.jpg

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Siparis verdim bakalim gelsin deneyecegim.

5f7f8f1b9e13395e1e1200f07e170229.jpg

:D videoda çek at denedikten sonra bazı arkadaşlar inanmıyor görelim ne kadar gerçekçi diye Tabi ürünü alıp kullandıktan 12 saat sonra yaparsan ürünün koruması geçerli olmaya başlıyormuş

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
rrrr
--- Gönderi Güncellendi ---
telefon kutusunun içinden çıkan kağıt gibi kılıfa telefonu koyduğumda kendi kendine reset atıyor.geçende aynısı olmuştu baktım yine onun içinde dururken yine reset attı.acaba o kağıtta dururken tuşlara baskı yaptığından olabilir mi yoksa tesadüf mü?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
rrrr
telefon kutusunun içinden çıkan kağıt gibi kılıfa telefonu koyduğumda kendi kendine reset atıyor.geçende aynısı olmuştu baktım yine onun içinde dururken yine reset attı.acaba o kağıtta dururken tuşlara baskı yaptığından olabilir mi yoksa tesadüf mü?

Anlayamadım kutu içerinden kılıf mı çıkıyor? ekran koruyucusumu çıktı

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Onun kılıf olduğundan eminmisin yani karton parçası değil mi neden onu kullanıyorsun
şuanlık geçiçi olarak kılıfa benzediğinden evin içersinde bir yere koyarken o amaçla kullanıyorum.ama zor olduğundan diğer kutu şeklindeki kutuya koyuyorum.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
şuanlık geçiçi olarak kılıfa benzediğinden evin içersinde bir yere koyarken o amaçla kullanıyorum.ama zor olduğundan diğer kutu şeklindeki kutuya koyuyorum.

Neden Spigenin Kılıfını almadın şipariş ettin de mi gelmedi?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Neden Spigenin Kılıfını almadın şipariş ettin de mi gelmedi?
sadece kılıf yetersiz.ekran koruyucuda lazım.ikisi bir arada kullanılamadığına göre boş yere almak istemedim
o bahsettiğin sıvıyı eski telefonda denemek istiyorum.lakin ekran camları aynı mı bilmiyorum
buff alacaktım aralarına toz kaçıyor diye yorumlar yapılınca vazgeçmek zorunda kaldım

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
sadece kılıf yetersiz.ekran koruyucuda lazım.ikisi bir arada kullanılamadığına göre boş yere almak istemedim
o bahsettiğin sıvıyı eski telefonda denemek istiyorum.lakin ekran camları aynı mı bilmiyorum
buff alacaktım aralarına toz kaçıyor diye yorumlar yapılınca vazgeçmek zorunda kaldım

Cam yapısı ile alakası bile yok her türlü cam üzerinde etkili ister corning gorilla glass 3 ister 5 olsun etkili o nano sıvı cama yapışıyor senin telefonun camı ne kadar güçlüyse o kadar etkili oluyor şöyle örnek vereyim Glass 4 lü s7 edge örnek verirsek %80 bir koruma vaadediyorsa bu galaxy note 8 de %95 gibi oranda daha etkili olur çünkü o cam daha dayanıklı güçlü

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Cam yapısı ile alakası bile yok her türlü cam üzerinde etkili ister corning gorilla glass 3 ister 5 olsun etkili o nano sıvı cama yapışıyor senin telefonun camı ne kadar güçlüyse o kadar etkili oluyor şöyle örnek vereyim Glass 4 lü s7 edge örnek verirsek %80 bir koruma vaadediyorsa bu galaxy note 8 de %95 gibi oranda daha etkili olur çünkü o cam daha dayanıklı güçlü
yüzde 600 koruma demesi bile saçma.hadi yüzde 100 0lsa neyse de
korumayı geçtim ekrana telefona zarar verir diye korkuyorum
kullananların yorumlarını okumadan almam

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
yüzde 600 koruma demesi bile saçma.hadi yüzde 100 0lsa neyse de
korumayı geçtim ekrana telefona zarar verir diye korkuyorum
kullananların yorumlarını okumadan almam

Eski telefonuna denersin memnun olmazsan şikayet edersin THH ye milleti dolandırıyor yanlış sahte ürün satıyor diye hakkını alırsın merak etme Webtekno zaten testini yaptı o kanal zaten bir sürü ürünü ifsa etti ancak bir tek bu sağlam çıktı
Eğer hala tereddüt ediyorsan en azından Spigenin kickstandlı kılıfını al kullan o karton parçası ile boşuna sıkıntı çekme

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Telefonun uzerine asiri derecede titremenin ve korkmanin hicbir anlami yok kesin basina bisey gelir.

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
rrrr
Simdi o nerde dersen otomatik yeniden baslat yaz ayarlarda gorursun ayarida

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Simdi o nerde dersen otomatik yeniden baslat yaz ayarlarda gorursun ayarida
nereye yazacam?
ben telefonumu ne kapatırım nede yeniden başlatırım.sadece uyurken uçak moduna alıyorum.sorun olur mu?
bu video da s8 telefonların çizilmediğini gösteriyor.note 8 de aynıysa daha ekran koruyucu kılıf almaya gerek yok :) kırılmalara karşı zaten hiçbiri korumuyor

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
nereye yazacam?
ben telefonumu ne kapatırım nede yeniden başlatırım.sadece uyurken uçak moduna alıyorum.sorun olur mu?
bu video da s8 telefonların çizilmediğini gösteriyor.note 8 de aynıysa daha ekran koruyucu kılıf almaya gerek yok :) kırılmalara karşı zaten hiçbiri korumuyor

Ayarlarda arama kismina yazip kontrol et
5561158d4b6e3e5f829480a0f21e9ed7.jpg