Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Eğer hala tere
nereye yazacam?
--- Gönderi Güncellendi ---
ben telefonumu ne kapatırım nede yeniden başlatırım.sadece uyurken uçak moduna alıyorum.sorun olur mu?
bu video da s8 telefonların çizilmediğini gösteriyor.note 8 de aynıysa daha ekran koruyucu kılıf almaya gerek yok :) kırılmalara karşı zaten hiçbiri korumuyor

Yeniden başlatmazsan telefonun şarjı hızlı biter
Vaay böyle bir ayar modu hoşuma gitti açıkçası bu özellik her telefonda görülmez

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bu video da s8 telefonların çizilmediğini gösteriyor.note 8 de aynıysa daha ekran koruyucu kılıf almaya gerek yok :) kırılmalara karşı zaten hiçbiri korum
Ayarlarda arama kismina yazip kontrol et
5561158d4b6e3e5f829480a0f21e9ed7.jpg

ayarlara mesaj yazıldığını yeni öğrendim.ama baktım kapalı gözüküyor

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
bu video da s8 telefonların çizilmediğini gösteriyor.note 8 de aynıysa daha ekran koruyucu kılıf almaya gerek yok :) kırılmalara karşı zaten hiçbiri korum

ayarlara mesaj yazıldığını yeni öğrendim.ama baktım kapalı gözüküyor

Normalde dayanıklı ancak Diamond Protect gibi koruyucu kullanmazsan telefon bir süre sonra çizilecek

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Ben hic ekran koruyucu kullanmadim iphone kullanirkende anahtarla ayni cebe hic koymadim veya cebime sadece telefonu koydum ve hic cizildigini hatirlamiyorum ama klif herzaman kullandim note 8 ide ayni sekilde alcantara kilifla kullaniyorum cizik yok

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ben hic ekran koruyucu kullanmadim iphone kullanirkende anahtarla ayni cebe hic koymadim veya cebime sadece telefonu koydum ve hic cizildigini hatirlamiyorum ama klif herzaman kullandim note 8 ide ayni sekilde alcantara kilifla kullaniyorum cizik yok
alcantara da yeni mı çıktı.ilk defa duydum.ekranı nasıl koruyorsun?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Uygulamalar daha fazla ram belleğini tüketmeye başlar telefon zamanla yorulmaya başlar pil optimizasyonu dengesizleşir şarj hızlı bitmeye başlar o yüzden telefonu sabah ve akşam olmak üzere günde sadece 2 kez yeniden başlat telefonu hiç kullanmayacağın zaman şarja taktığın zamanda telefonu kapat telefonu dinlendirmez performans kaybını erkenden yaşama ihtimalin var

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yok.bunu diyorum

Hocam o kılıf falan değil tam oturmazda sadece telefonun kutuya tam yerleşmesi için konulmuş bir karton parçası telefon bilerek reset atıp uyarıyordur seni bence
Siparis verdim bakalim gelsin deneyecegim.

5f7f8f1b9e13395e1e1200f07e170229.jpg
Vallaa hacım şu ana kadar 600 liraya yakın para harcadım ekran koruyucuya hepsi de boş çıktı. Son umudum bu. Onun için semden ricam kuklandıktan bir gün sonra detaylı bir inceleme yazabilirsen sevinirim. Hani parmak izi kir tutma toz tutma ne şekilde ? Dokunma hassasiyetini nasıl etkiliyor ve kalem kullanırke bir fark var mı ???

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Hocam o kılıf falan değil tam oturmazda sadece telefonun kutuya tam yerleşmesi için konulmuş bir karton parçası telefon bilerek reset atıp uyarıyordur seni bence

Vallaa hacım şu ana kadar 600 liraya yakın para harcadım ekran koruyucuya hepsi de boş çıktı. Son umudum bu. Onun için semden ricam kuklandıktan bir gün sonra detaylı bir inceleme yazabilirsen sevinirim. Hani parmak izi kir tutma toz tutma ne şekilde ? Dokunma hassasiyetini nasıl etkiliyor ve kalem kullanırke bir fark var mı ???
Gelsin bi uyguladiktan sonra yazarim [emoji106]

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356

kılıf olmadığını bende biliyorum.sadece kılıfa benzediğ için evde arka tarafı çizilmemesi için kullanıyorum..ve onun içideyeken reset atmasından şüphelendim

hangılerını denedıklerını yazarsan bızlerde hataya düşüp o ürünleri almayız
Uygulamalar daha fazla ram belleğini tüketmeye başlar telefon zamanla yorulmaya başlar pil optimizasyonu dengesizleşir şarj hızlı bitmeye başlar o yüzden telefonu sabah ve akşam olmak üzere günde sadece 2 kez yeniden başlat telefonu hiç kullanmayacağın zaman şarja taktığın zamanda telefonu kapat telefonu dinlendirmez performans kaybını erkenden yaşama ihtimalin var
telefonun saatini çoğu zaman kullandığım için mecburen kapatamıyorum

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
kılıf olmadığını bende biliyorum.sadece kılıfa benzediğ için evde arka tarafı çizilmemesi için kullanıyorum..ve onun içideyeken reset atmasından şüphelendim

Ya artık sen ne zaman alıcan şu kılıf karton parçası ile artık nereye kadar herkes kullanıyor dediğim kılıfı Şipariş et şunu https://www.spigen.com.tr/ ekran koruyucuda sonra alırsın emin olamıyorsun anlıyoruz en azından al artık

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

telefonun saatini çoğu zaman kullandığım için mecburen kapatamıyorum

Yeniden başlat telefonu o zaman

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bugün cihaza hard reset attım kurulumdan sonra... yeniden güvenlik ayarlarını ayarladım biyometriklerimi tanıttım. Lakinn ekran klidini açtığımda desen çıkuyor desenin üstünde de hemen 'biyometrik verilerinizi kullanmak yerine güvenlik ilkesinin gerektirdiği ölçüde deseninizi çizin ' diyor yüz tanıma ve parmak izi çalışmıyor.... halbuki kilit ekranı açmak için her ikiside açık durumda ? Nedem böyle oldu bir fikri olan.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Arkadaşlar bugün cihaza hard reset attım kurulumdan sonra... yeniden güvenlik ayarlarını ayarladım biyometriklerimi tanıttım. Lakinn ekran klidini açtığımda desen çıkuyor desenin üstünde de hemen 'biyometrik verilerinizi kullanmak yerine güvenlik ilkesinin gerektirdiği ölçüde deseninizi çizin ' diyor yüz tanıma ve parmak izi çalışmıyor.... halbuki kilit ekranı açmak için her ikiside açık durumda ? Nedem böyle oldu bir fikri olan.

İki güvenlik sistemi bir arada çalışmıyor

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İki güvenlik sistemi bir arada çalışmıyor
Yüz tanıma tek başına çalışmıyorki illa şifre desen pin de belirlememiz gerekiyor.... resim aşağıda belirledikten sonra da az çnce dediğim yazı çıkıyor sade desen ile giriş yapabiliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20171127-214815.jpg
    Screenshot_20171127-214815.jpg
    230.3 KB · Görüntüleme: 524

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Merak etttim.Note 8 ile note 7 arasında ne gibi farklar vardi
Ayarlar uygulalar touchwiz e gir datada kileri resetle gelir diye dusunuyorum
touchwiz arayüze mü oluyor ?
ben şimdi note yazıyorum bunu ana ekrana sabitlemek isityorum.fakat yandaki ekrana sabitleniyor.her defasında siliyorum ama yine sonra kendiliğinden çıkıyor.son çare arayüzü sildim.bu sefer arayüze not eklenıyor.lakin ortadaki google arama butonu gitti

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merak etttim.Note 8 ile note 7 arasında ne gibi farklar vardi

touchwiz arayüze mü oluyor ?
ben şimdi note yazıyorum bunu ana ekrana sabitlemek isityorum.fakat yandaki ekrana sabitleniyor.her defasında siliyorum ama yine sonra kendiliğinden çıkıyor.son çare arayüzü sildim.bu sefer arayüze not eklenıyor.lakin ortadaki google arama butonu gitti
Basili tut bos biryerde ekrana asadan widgetlere gir google arama ordan tekrar koyabilirsin

pts.levo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler package disabler çalışmıyor biliyorsunuz redditte bk disabler yazmış alternatif olarak ancak 10 tl fiyatı var ve crackli apkları çalıştıramadım siz nasıl arka planda çalışanları yok ediyorsunuz

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Beyler package disabler çalışmıyor biliyorsunuz redditte bk disabler yazmış alternatif olarak ancak 10 tl fiyatı var ve crackli apkları çalıştıramadım siz nasıl arka planda çalışanları yok ediyorsunuz
Bk disabler kullaniyorum tavsiye ederim ver 10 tl al