• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Çift tık kamera işi çok kolayıma geliyor. Çok iyi akıl etmişler ya :D

Mert Büyük

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android Marshmallow'la birlikte hem stabilite yönünden hem de şarj yönünden baya iyileştirme olmuş ya. Tasarım anlamında büyük değişiklik olmasa da bence beklediğimize değdi.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
uploadfromtaptalk1458759504808.jpg

Öylesine çektiğim bir fotoğraf...

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bak dostum bahanelerini kendine sakla iphone'cu olduğunu bu kadar belli etme [emoji1] @cengover05 yok ben varım artık :))) şaka bir yana senin note 5 bence kesin sorunluydu. Senin kadar düşük ekran süresi alan yoktu ama bence iphone 6 ve plus modelleriyle batarya konusunda daha iyi konumda.
:) iyiydi bu;) ben geldim forumu cok bosladim cok konusmussunuz:) 5 saattir yokum forumda uzun sure oldu

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bu da benden

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160323-141738.png
    Screenshot_20160323-141738.png
    77.4 KB · Görüntüleme: 410
  • Screenshot_20160323-141727.png
    Screenshot_20160323-141727.png
    137.3 KB · Görüntüleme: 515

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Senin gibi ekran süresi alsaydım hiç değiştirirmiydim cihazı, % 1'e kadar 6 saati görürmüş.
Hocam bu süreyi Note 5 3000mah batarya ile alırken aynı süreyi 6s 1715mah bataryayla alıyor. Bunda da ekranın payı çok büyük.
Buradan çıkarılacak sonuç, bu cihazlar birbiriyle kıyaslanmaz. Batarya dayansın diye mi cihaz alıyorsunuz, özellikleri için mi? Eskiden iPhone bu konuda çok vasat konumdaydı, ben de çok eleştirdim, hatta kullanıcıları bile eleştiriyordu ama şuan baya toparlamış görünüyor. Herkes halinden memnunsa kimsenin birbirine taş atmasının gereği yoktur bu konuda.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hocam bu süreyi Note 5 3000mah batarya ile alırken aynı süreyi 6s 1715mah bataryayla alıyor. Bunda da ekranın payı çok büyük.
Buradan çıkarılacak sonuç, bu cihazlar birbiriyle kıyaslanmaz. Batarya dayansın diye mi cihaz alıyorsunuz, özellikleri için mi? Eskiden iPhone bu konuda çok vasat konumdaydı, ben de çok eleştirdim, hatta kullanıcıları bile eleştiriyordu ama şuan baya toparlamış görünüyor. Herkes halinden memnunsa kimsenin birbirine taş atmasının gereği yoktur.
Güzel bir noktaya değinmişsin batarya dayansın diye mi cihaz alıyorsunuz diyerek. Bence de konuşmamız gerekenler bunlar olmamalı veya x marka daha iyi x marka daha kötü gibi karşılaştırmalar artık yapılmamalı. Her telefonun kendine özgü sunması gereken özellikleri olmalı ve biz bunları konuşuyor olmalıyız. Mesela LG g5 modeliyle modüler araçlar tanıttı tutar tutmaz şu an için pek kullanışlı değil ama çok güzel bir olaydı bence. Her sene iki üç göz boyamayla gelen cihazlara binlerce lira veriyoruz ve senin bataryan benimkinden 5 dk daha erken bitiyor yarışına giriyoruz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Buradan çıkarılacak sonuç, bu cihazlar birbiriyle kıyaslanmaz. Batarya dayansın diye mi cihaz alıyorsunuz, özellikleri için mi? Eskiden iPhone bu konuda çok vasat konumdaydı, ben de çok eleştirdim, hatta kullanıcıları bile eleştiriyordu ama şuan baya toparlamış görünüyor. Herkes halinden memnunsa kimsenin birbirine taş atmasının gereği yoktur bu konuda.
Benin kafamda belirlediğim kriterler var ona göre cihaz alıyorum ben. 1. Öncelik tasarım, 2. Kullanım suresi yanı batarya 3. Sıra Boyut diye devam ediyor, yanı note5 güzel cihaz lakin ben kullandığımda 3 saat ekran suresi alıyordum 6.0.1 ile bu sureye katlanamam. Servise gitsem en az 1 hafta cihaz bende olmayacak o olayı zaten kafamdan sildim telefonsuz kalma gibi bir olasılığım yok, ayrıca sorunu çözerlermiydi bilmiyoruz yanı hiç riske girmeden kafamdakini yaptım eski cihazıma döndüm, ben note5 ten 6 saat ekran suresi alacaktım da satacaktım yok öyle dünya 2 yıl kullanırdım ben onu :D

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Benin kafamda belirlediğim kriterler var ona göre cihaz alıyorum ben. 1. Öncelik tasarım, 2. Kullanım suresi yanı batarya 3. Sıra Boyut diye devam ediyor, yanı note5 güzel cihaz lakin ben kullandığımda 3 saat ekran suresi alıyordum 6.0.1 ile bu sureye katlanamam. Servise gitsem en az 1 hafta cihaz bende olmayacak o olayı zaten kafamdan sildim telefonsuz kalma gibi bir olasılığım yok, ayrıca sorunu çözerlermiydi bilmiyoruz yanı hiç riske girmeden kafamdakini yaptım eski cihazıma döndüm, ben note5 ten 6 saat ekran suresi alacaktım da satacaktım yok öyle dünya 2 yıl kullanırdım ben onu :D
Senin note 5 bozuktu bozuk :)

f61551013d3cf52353dc0565169bc864.jpg

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
O sorunu ben xperia z5 te görmüştüm çekme tuşuna bastıktan sonra hafif elin oynasa bulanık çekiyor. Belki ben farketmedim ama bir günde birsürü fotoğraf çeken biriyim ve öyle kare kaymasıyla karşılaşmadım
Benim elim oynaması değil karşıdaki hafif oynadığında bulanık oluyor umarım başınıza gelmez sinir bozucu bir durum :)

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bu touchwiz i sınırsız kaydırma yapmanın yolu yok mu gravitybox kurdum gene de olmuyor
Touchwiz de görmedim ama launcher yüklerseniz sınırsız kaydırma yapabilirsiniz. Telefon note 5 cafcaflı uzay mekiği gibi animasyonlar şekiller görsellik görünsün istiyorsanız next launcher ama sade stabil hız isterseniz nova launcher önerebilirim