hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Çok riskli hareketler bunlar [emoji1]@M3rTR arkadaşa yanıt olarak paylaştım kendi ekran süremi![]()
Çok riskli hareketler bunlar [emoji1]@M3rTR arkadaşa yanıt olarak paylaştım kendi ekran süremi![]()
Arkadaş bir karşılaştırma yapmış bende ona istinaden kendi cihazım ile diğer kullandığım note 5'i kıyasladım ve onun ekran görüntüsüne cevaben yazdımÇok riskli hareketler bunlar [emoji1]
Keyfine kalmış ister dön ister dönme, ama ben olsam Türkiye romuna geçerdim.Iraktayim suan turkiye romuna donuyum mu
Bak dostum bahanelerini kendine sakla iphone'cu olduğunu bu kadar belli etme [emoji1] @cengover05 yok ben varım artıkArkadaş bir karşılaştırma yapmış bende ona istinaden kendi cihazım ile diğer kullandığım note 5'i kıyasladım ve onun ekran görüntüsüne cevaben yazdım![]()
Hangi tema buBende atam bari %70 3g![]()
Turkiye romunda misinDark mint
evetTurkiye romunda misin
Note5 güzel telefonda sırf o batarya yüzünden değiştim telefonu, klavyeyi de güncelleme sonrası dediğim gibi çözmüşlerdi. 3 saat kullanım almak hiç iyi değildi.Bak dostum bahanelerini kendine sakla iphone'cu olduğunu bu kadar belli etme [emoji1] @cengover05 yok ben varım artık)) şaka bir yana senin note 5 bence kesin sorunluydu. Senin kadar düşük ekran süresi alan yoktu ama bence iphone 6 ve plus modelleriyle batarya konusunda daha iyi konumda.
Geçiş yapmakla iyi yaptın o şekilde kullanmak istemez kimse sen yine iyi dayandın.Note5 güzel telefonda sırf o batarya yüzünden değiştim telefonu, klavyeyi de güncelleme sonrası dediğim gibi çözmüşlerdi. 3 saat kullanım almak hiç iyi değildi.
Turkiye mi bu baya iyimisBuda benden. Wifi mobil karışık.
![]()
Senin gibi ekran süresi alsaydım hiç değiştirirmiydim cihazı, % 1'e kadar 6 saati görürmüş.Buda benden. Wifi mobil karışık.
![]()
TürkiyeTurkiye mi bu baya iyimis
Gördü ve şarja takıyorum elveda forum [emoji1]Senin gibi ekran süresi alsaydım hiç değiştirirmiydim cihazı, % 1'e kadar 6 saati görürmüş.
Eyvallah sağolMarketten ıfont indir netten de istediğin fontu ttf formatında indir ifont un custom klasörüne yapıştır
Çekmeme ve yavaş indirme gibimi ?Guncellemeden sonra WiFi de sorun yaşayan var mı?
Oluyor ancak o esnada evdeki diğer tellerden denediğimde onlarda girmiyor modeme gidip bakıyorum kırmızı yanıyor, ortalama 5 dk içinde normale dönüyor. Ben daha çok 2-3 gündür yavaş bağlantıdan şikayetçiyim.WiFi bağlı ama internet e girmiyor
Diğer cihazlar internet e girebiliyor. Sadece benim note 5 girmiyorOluyor ancak o esnada evdeki diğer tellerden denediğimde onlarda girmiyor modeme gidip bakıyorum kırmızı yanıyor, ortalama 5 dk içinde normale dönüyor. Ben daha çok 2-3 gündür yavaş bağlantıdan şikayetçiyim.
Telefonu yeniden başlatıp tekrar sorunu yaşadıysanız servise gönderin derim. Samsung'ların wifi çekim gücü ciddi şekilde düşük olduğundan belki öylede olabilir ama içiniz rahat olsun diye servise uğrayın derim.Diğer cihazlar internet e girebiliyor. Sadece benim note 5 girmiyor
Hızlı çekim modunu kullan problemin kalmaz.Arkadaşlar kamera ile ilgili bi sorum olacak. Fotoğraf çekerken nesne kişi biraz hareket etse ciddi bir şekilde fotoğrafta kaymalar oluyor herkes tek böyle mi
O sorunu ben xperia z5 te görmüştüm çekme tuşuna bastıktan sonra hafif elin oynasa bulanık çekiyor. Belki ben farketmedim ama bir günde birsürü fotoğraf çeken biriyim ve öyle kare kaymasıyla karşılaşmadımArkadaşlar kamera ile ilgili bi sorum olacak. Fotoğraf çekerken nesne kişi biraz hareket etse ciddi bir şekilde fotoğrafta kaymalar oluyor herkes tek böyle mi