Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Guzel yazitipidir 2 tl di bir ara googleplayde

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
mobil veride bildirim gelmeme sebebi nedir. güç tasarrufu kapalı. butun gun gelmiyor. wifi ye bağlanınca geliyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Link gömmus yazdigi seye megerse gomdugu linkte test sayfasiymis:)
Hea şu dünkü su bilmem neli link şeysi :D Dün ben diyecektim bu ne alaka diye de yanlışlıkla yağmıştır düzeltir diye birşey yapmadım. O sitede virüs v.s. varmıymış sakata gelmeyelim bir kere ney diye baktım :D

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hea şu dünkü su bilmem neli link şeysi :D Dün ben diyecektim bu ne alaka diye de yanlışlıkla yağmıştır düzeltir diye birşey yapmadım. O sitede virüs v.s. varmıymış sakata gelmeyelim bir kere ney diye baktım :D
Virüs ile ilgili bilgim yok bende kendimi feda edip tıkladım ondan sonra işin aslını öğrendim zaten. Adam birde test sitesi diyor bizleri kullanıyor nasıl uyuz oldum anlatamam ama iyi blöf yaptım o korku ona yeter [emoji1]

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Virüs ile ilgili bilgim yok bende kendimi feda edip tıkladım ondan sonra işin aslını öğrendim zaten. Adam birde test sitesi diyor bizleri kullanıyor nasıl uyuz oldum anlatamam ama iyi blöf yaptım o korku ona yeter [emoji1]
Forumumuzun kobay note 5 cisi:)

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Dün akşam foruma girilmeyince benim soru arada kaynadı sanırım. Mobil veride bildirim gelmiyor güç tasarrufuda kapalı. Bildirim ayarlarıda açık. Sizce neden yapar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Dün akşam foruma girilmeyince benim soru arada kaynadı sanırım. Mobil veride bildirim gelmiyor güç tasarrufuda kapalı. Bildirim ayarlarıda açık. Sizce neden yapar
Bilemiyorum :) telefonu yeniden baslatir misin belki bir problem olmustur.
Eger baslattiginda olmuyorsa bence teli sifirla

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Büyük ihtimalle hat kaynaklı bir problem. Bende de oluyor bazen. Eve geliyorum wifi bağlanınca bildirimler toplu geliyor ancak her zaman olmuyor. Sizde sürekli oluyorsa müşteri hizmetleriyle görüşün derim. Telefon kaynaklı olmadığını düşünüyorum.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Deep Sleep sorunu yine olacak ama kuruyorum yine Türkiye Romunu

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Deep Sleep sorunu yine olacak ama kuruyorum yine Türkiye Romunu
Kurduktan sonra ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla. Wipe data ve wipe cache yap sırasıyla. Ondan sonra kullanmaya başla.
Ben türkiye için çıkana kadar bekledim çıkınca kurdum ama wipe yapmadım batarya performansı hoşuma gitmedi. Sonra dediklerimi sırasıyla uyguladım şu anda batarya dahil arayüzün performansıda daha stabil oldu.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Kurduktan sonra ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla. Wipe data ve wipe cache yap sırasıyla. Ondan sonra kullanmaya başla.
Ben türkiye için çıkana kadar bekledim çıkınca kurdum ama wipe yapmadım batarya performansı hoşuma gitmedi. Sonra dediklerimi sırasıyla uyguladım şu anda batarya dahil arayüzün performansıda daha stabil oldu.
Bu dediklerinin hepsini denedim zaten sıkıntı deep sleep sıkıntısı düzelmiyor illa kernel istiyor

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Pil süresinde note 5 e rakip sanılan cihaz...
uploadfromtaptalk1458743527910.jpg
uploadfromtaptalk1458743531362.jpg

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@M3rTR arkadaşa yanıt olarak paylaştım kendi ekran süremi :D