Hamza kk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 54
Hangi yazı tipini kursam desteklenmiyo diyo
Bauhaus yazı tipini indirdim galaxy appsdan.Yazı tipi fontunj nasıl değiştirdin
Htc final sezonuHtc m10 laf ettirmem [emoji1] çok beğendim tasarımını umarım özellikleride güzel olur.
Bizleride kobay olarak kullanıyorsun öyle mi ? Bunun hukuki yaptırımlarından haberin var mı ? Bu itirafını da delil olarak alıyorum. Teşekkürler.Ne olduğu belirsiz değil dostum . Test amaçlı bir sayfa .
Beyler sdn'ye girebilen var mı ?
Giriyor şuan problem yok ta dün gece problem vardı.Beyler sdn'ye girebilen var mı ?
Aynen dün gece sıkıntı vardı son mesajıda ben yazdım kobay muhabbetine [emoji1] adamdan eser kalmamış sanırım yetkililer ilgilendi.Giriyor şuan problem yok ta dün gece problem vardı.
Kobay muhabbeti derken ne kaçırdık yahu Trolcü mü geldiAynen dün gece sıkıntı vardı son mesajıda ben yazdım kobay muhabbetine [emoji1] adamdan eser kalmamış sanırım yetkililer ilgilendi.
Link gömmus yazdigi seye megerse gomdugu linkte test sayfasiymisKobay muhabbeti derken ne kaçırdık yahu Trolcü mü geldi![]()
Hea şu dünkü su bilmem neli link şeysiLink gömmus yazdigi seye megerse gomdugu linkte test sayfasiymis![]()
Virüs ile ilgili bilgim yok bende kendimi feda edip tıkladım ondan sonra işin aslını öğrendim zaten. Adam birde test sitesi diyor bizleri kullanıyor nasıl uyuz oldum anlatamam ama iyi blöf yaptım o korku ona yeter [emoji1]Hea şu dünkü su bilmem neli link şeysiDün ben diyecektim bu ne alaka diye de yanlışlıkla yağmıştır düzeltir diye birşey yapmadım. O sitede virüs v.s. varmıymış sakata gelmeyelim bir kere ney diye baktım
![]()
Forumumuzun kobay note 5 cisiVirüs ile ilgili bilgim yok bende kendimi feda edip tıkladım ondan sonra işin aslını öğrendim zaten. Adam birde test sitesi diyor bizleri kullanıyor nasıl uyuz oldum anlatamam ama iyi blöf yaptım o korku ona yeter [emoji1]
BilemiyorumDün akşam foruma girilmeyince benim soru arada kaynadı sanırım. Mobil veride bildirim gelmiyor güç tasarrufuda kapalı. Bildirim ayarlarıda açık. Sizce neden yapar
Sifirlafigimda neler silinirBilemiyorumtelefonu yeniden baslatir misin belki bir problem olmustur.
Eger baslattiginda olmuyorsa bence teli sifirla
River den aldım rootexproler ile yapıştırdım sisteme ama olmuyor durduruldu hatası veriyorZat3n porlu romlar mevcut river rom var xda da ona bi bak istsen.
Marketten ıfont indir netten de istediğin fontu ttf formatında indir ifont un custom klasörüne yapıştırHangi yazı tipini kursam desteklenmiyo diyo
Büyük ihtimalle hat kaynaklı bir problem. Bende de oluyor bazen. Eve geliyorum wifi bağlanınca bildirimler toplu geliyor ancak her zaman olmuyor. Sizde sürekli oluyorsa müşteri hizmetleriyle görüşün derim. Telefon kaynaklı olmadığını düşünüyorum.Dün akşam foruma girilmeyince benim soru arada kaynadı sanırım. Mobil veride bildirim gelmiyor güç tasarrufuda kapalı. Bildirim ayarlarıda açık. Sizce neden yapar
Kurduktan sonra ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla. Wipe data ve wipe cache yap sırasıyla. Ondan sonra kullanmaya başla.Deep Sleep sorunu yine olacak ama kuruyorum yine Türkiye Romunu
Bu dediklerinin hepsini denedim zaten sıkıntı deep sleep sıkıntısı düzelmiyor illa kernel istiyorKurduktan sonra ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla. Wipe data ve wipe cache yap sırasıyla. Ondan sonra kullanmaya başla.
Ben türkiye için çıkana kadar bekledim çıkınca kurdum ama wipe yapmadım batarya performansı hoşuma gitmedi. Sonra dediklerimi sırasıyla uyguladım şu anda batarya dahil arayüzün performansıda daha stabil oldu.
Bende düzeldi işte o yüzden dedim.Bu dediklerinin hepsini denedim zaten sıkıntı deep sleep sıkıntısı düzelmiyor illa kernel istiyor
Pil süremi atayımda görünPil süresinde note 5 e rakip sanılan cihaz...
Ekli dosyayı görüntüle 1558Ekli dosyayı görüntüle 1559