hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
İş yokta parlaklık sıfıra yakın kullanıyorum 2 saattir ışıksız ortamdayım çok parlıyorBunda bir iş var.![]()
İş yokta parlaklık sıfıra yakın kullanıyorum 2 saattir ışıksız ortamdayım çok parlıyorBunda bir iş var.![]()
Oyle hepsinin kendine gore artisi varGüzel bir noktaya değinmişsin batarya dayansın diye mi cihaz alıyorsunuz diyerek. Bence de konuşmamız gerekenler bunlar olmamalı veya x marka daha iyi x marka daha kötü gibi karşılaştırmalar artık yapılmamalı. Her telefonun kendine özgü sunması gereken özellikleri olmalı ve biz bunları konuşuyor olmalıyız. Mesela LG g5 modeliyle modüler araçlar tanıttı tutar tutmaz şu an için pek kullanışlı değil ama çok güzel bir olaydı bence. Her sene iki üç göz boyamayla gelen cihazlara binlerce lira veriyoruz ve senin bataryan benimkinden 5 dk daha erken bitiyor yarışına giriyoruz.
Kac kere taktin sarja
Kac kere taktin sarja
Pil ekranini atsanaDün akşam 9dan beri şarja hiç takmadım.
İnsanların aklıyla dalga geçme. Telefonun ekranını 0 parlaklıkla bir kenarda açık bıraksan ve hiç kullanmasan anca bu süreyi görürsün..Dün akşam 9dan beri şarja hiç takmadım.
Shdbsbs pil ekrani atcak mi bakalimİnsanların aklıyla dalga geçme. Telefonun ekranını 0 parlaklıkla bir kenarda açık bıraksan ve hiç kullanmasan anca bu süreyi görürsün..
%52 ile 10 saat ekran almak helal derim o vakit note 5 i toplatsinlar hocam bizim note lar bi cümle pilden seri üretim hatası [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]İnsanların aklıyla dalga geçme. Telefonun ekranını 0 parlaklıkla bir kenarda açık bıraksan ve hiç kullanmasan anca bu süreyi görürsün..
Simdi anlasildi
İnsanların aklıyla dalga geçme. Telefonun ekranını 0 parlaklıkla bir kenarda açık bıraksan ve hiç kullanmasan anca bu süreyi görürsün..
Simdi anlasildi
Arkadaşım, burada insanlar, tam şarjdan sonra geçen sürenin değerlendirmesini yaparlar. Sen kalkmış 2 kez şarj ettiğin telefonun ekran süresini atıp bir de hiç şarj etmedim diyorsun.. Ben daha ne diyim sana?..İnsanların aklıyla dalga geçmiyorum. Herkes gibi ben de pil kullanımımı attım ve kesinlikle yüksek parlaklıkta kullandığımı belirtmedim. Üslubunuza dikkat edin...
Arkadaşım, burada insanlar, tam şarjdan sonra geçen sürenin değerlendirmesini yaparlar. Sen kalkmış 2 kez şarj ettiğin telefonun ekran süresini atıp bir de hiç şarj etmedim diyorsun.. Ben daha ne diyim sana?..
Olay şu ki, yalan söylemiyorsun ama bu işlerden de pek anlamıyorsun. Tamam en son dün akşam şarj etmişsin ama bu süre çok daha öncesine dayanıyor. Yani 2 günden fazla olmuş ilk tam şarjdan sonra geçen süren. Daha sonra ettiğin şarjlar da süreyi sıfırlamamış..Yahu bunun için niye yalan söyleyimAkşam 8 gibi şarjdan aldım. Gece, sabaha kadar full internette takıldım sonra telefonu şarja falan takmadan, komidine koydum, uyudum. Şimdi de bu ssleri atmak için usbye taktım. Olay bu
![]()
Olay şu ki, yalan söylemiyorsun ama bu işlerden de pek anlamıyorsun. Tamam en son dün akşam şarj etmişsin ama bu süre çok daha öncesine dayanıyor. Yani 2 günden fazla olmuş ilk tam şarjdan sonra geçen süren. Daha sonra ettiğin şarjlar da süreyi sıfırlamamış..
EvetAçıkcası evet, genelde pil kullanım süresine pek bakmam. Neyse, şimdi öğrenmiş oldum.Sayaç, full şarjtan sonra sıfırlanıyor, değil mi?
Uygulama ayarlarindan sifirlaArkadaşlar 6.0 güncellemesini yükledikten sonra 7000 e özet yazıp yolladığımda hani ücrete tabii olabilir gibisinden birşey cıktı bende seçimimi hatırla dedikten sonra yanlıslıkla asla izin verme ye bastım.Bundan sonra mesaj atamıyorum 7000 e ve telefonu kurcalıyorum 1 2 gündür hiçbirşekilde bir sonuca ulasamadım. Bu konuhakkında bana yardımcı olur musnuz.
Tarif edebilir misin. Uzun zamandir ugrasiyorum bir sonuc alamadim.Uygulama ayarlarindan sifirla
Arayüz gerçekten stabil hale gelmiş wipe yapınca anladım. Onun dışında birşey yok.6.0.1 gelmiyor 6.0.1 gelmiyor dediniz dediniz ne olduben size dedim beklemeye değer gazla birşey yok diye
![]()
![]()