• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Güzel bir noktaya değinmişsin batarya dayansın diye mi cihaz alıyorsunuz diyerek. Bence de konuşmamız gerekenler bunlar olmamalı veya x marka daha iyi x marka daha kötü gibi karşılaştırmalar artık yapılmamalı. Her telefonun kendine özgü sunması gereken özellikleri olmalı ve biz bunları konuşuyor olmalıyız. Mesela LG g5 modeliyle modüler araçlar tanıttı tutar tutmaz şu an için pek kullanışlı değil ama çok güzel bir olaydı bence. Her sene iki üç göz boyamayla gelen cihazlara binlerce lira veriyoruz ve senin bataryan benimkinden 5 dk daha erken bitiyor yarışına giriyoruz.
Oyle hepsinin kendine gore artisi var
Sonuc ne aradigin oluyor
Butcen oluyor.

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Screenshot_20160324-162721.png

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İnsanların aklıyla dalga geçme. Telefonun ekranını 0 parlaklıkla bir kenarda açık bıraksan ve hiç kullanmasan anca bu süreyi görürsün..
%52 ile 10 saat ekran almak helal derim o vakit note 5 i toplatsinlar hocam bizim note lar bi cümle pilden seri üretim hatası [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İnsanların aklıyla dalga geçme. Telefonun ekranını 0 parlaklıkla bir kenarda açık bıraksan ve hiç kullanmasan anca bu süreyi görürsün..

İnsanların aklıyla dalga geçmiyorum. Herkes gibi ben de pil kullanımımı attım ve kesinlikle yüksek parlaklıkta kullandığımı belirtmedim. Üslubunuza dikkat edin...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnsanların aklıyla dalga geçmiyorum. Herkes gibi ben de pil kullanımımı attım ve kesinlikle yüksek parlaklıkta kullandığımı belirtmedim. Üslubunuza dikkat edin...
Arkadaşım, burada insanlar, tam şarjdan sonra geçen sürenin değerlendirmesini yaparlar. Sen kalkmış 2 kez şarj ettiğin telefonun ekran süresini atıp bir de hiç şarj etmedim diyorsun.. Ben daha ne diyim sana?..

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşım, burada insanlar, tam şarjdan sonra geçen sürenin değerlendirmesini yaparlar. Sen kalkmış 2 kez şarj ettiğin telefonun ekran süresini atıp bir de hiç şarj etmedim diyorsun.. Ben daha ne diyim sana?..

Yahu bunun için niye yalan söyleyim :) Akşam 8 gibi şarjdan aldım. Gece, sabaha kadar full internette takıldım sonra telefonu şarja falan takmadan, komidine koydum, uyudum. Şimdi de bu ssleri atmak için usbye taktım. Olay bu :)

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bu akşam da 100% doldurduktan sonra aynı şekilde düşük parlaklıkta, internet kullanımını tekrar yapcam.

Crebros

Asistan
Reaksiyon puanı
14
O cihaz 2 kez sarja takilmis birisi kisa bir sureligine ikincisi hemen hemen fulleyecek uzunlukta..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yahu bunun için niye yalan söyleyim :) Akşam 8 gibi şarjdan aldım. Gece, sabaha kadar full internette takıldım sonra telefonu şarja falan takmadan, komidine koydum, uyudum. Şimdi de bu ssleri atmak için usbye taktım. Olay bu :)
Olay şu ki, yalan söylemiyorsun ama bu işlerden de pek anlamıyorsun. Tamam en son dün akşam şarj etmişsin ama bu süre çok daha öncesine dayanıyor. Yani 2 günden fazla olmuş ilk tam şarjdan sonra geçen süren. Daha sonra ettiğin şarjlar da süreyi sıfırlamamış..

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Olay şu ki, yalan söylemiyorsun ama bu işlerden de pek anlamıyorsun. Tamam en son dün akşam şarj etmişsin ama bu süre çok daha öncesine dayanıyor. Yani 2 günden fazla olmuş ilk tam şarjdan sonra geçen süren. Daha sonra ettiğin şarjlar da süreyi sıfırlamamış..

Açıkcası evet, genelde pil kullanım süresine pek bakmam. Neyse, şimdi öğrenmiş oldum. :) Sayaç, full şarjdan sonra sıfırlanıyor, değil mi?

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 6.0 güncellemesini yükledikten sonra 7000 e özet yazıp yolladığımda hani ücrete tabii olabilir gibisinden birşey cıktı bende seçimimi hatırla dedikten sonra yanlıslıkla asla izin verme ye bastım.Bundan sonra mesaj atamıyorum 7000 e ve telefonu kurcalıyorum 1 2 gündür hiçbirşekilde bir sonuca ulasamadım. Bu konuhakkında bana yardımcı olur musnuz.

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar 6.0 güncellemesini yükledikten sonra 7000 e özet yazıp yolladığımda hani ücrete tabii olabilir gibisinden birşey cıktı bende seçimimi hatırla dedikten sonra yanlıslıkla asla izin verme ye bastım.Bundan sonra mesaj atamıyorum 7000 e ve telefonu kurcalıyorum 1 2 gündür hiçbirşekilde bir sonuca ulasamadım. Bu konuhakkında bana yardımcı olur musnuz.
Uygulama ayarlarindan sifirla

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58

Exynos ve snapdragon lu s7 edge hız testi ,Exynos farkını ortaya koymuş:)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar hatırlarsınız 6.0 güncellemesinden sonra şikayetlerim artmıştı. Uygulama optimizasyonu kötü gibi söylemlerde bulunmuştum. O zamanlar wipe yapmamıştım. Son wipe'dan sonra telefonun performansı gözle görülür şekilde arttı. Sanki yeni telefon almış gibi hissediyorum. Arayüz hem hızlı hem sorunsuz. Bataryadan da memnunum. Hala güncellemeyenler varsa güncellesinler. Ardından telefonu fabrika ayarlarından sıfırlayıp wipe data > wipe cache yapsınlar.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
6.0.1 gelmiyor 6.0.1 gelmiyor dediniz dediniz ne oldu :D ben size dedim beklemeye değer gazla birşey yok diye :D :D