Bak dostum bahanelerini kendine sakla iphone'cu olduğunu bu kadar belli etme [emoji1] @cengover05 yok ben varım artık)) şaka bir yana senin note 5 bence kesin sorunluydu. Senin kadar düşük ekran süresi alan yoktu ama bence iphone 6 ve plus modelleriyle batarya konusunda daha iyi konumda.
Herhangi bir ayar varmı yoksa otomatiktemi çektin.Ekli dosyayı görüntüle 1588
Öylesine çektiğim bir fotoğraf...
Kalite biraz düştü ama... otomatik ileHerhangi bir ayar varmı yoksa otomatiktemi çektin.
Aynı ekran süresi var ama şarj %33 sıkıntı var mı hocam senceSarj %53 ekran surem 3 saat 49 dakika![]()
Herkesin kullanimi farkli takilmayinAynı ekran süresi var ama şarj %33 sıkıntı var mı hocam sence
Sen geldin forum sustu sorun sendeymiş [emoji1]iyiydi bu
ben geldim forumu cok bosladim cok konusmussunuz
5 saattir yokum forumda uzun sure oldu
Hahah ben forumun mudaviniyimSen geldin forum sustu sorun sendeymiş [emoji1]
ask bodrumda yasaniyor guzelim![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 1605
saygılar hürmetler hocam[emoji6]
Problem nedir ?Arkadaşlar font olayını çözemedim
Hangi fontu yüklediysem desteklenmiyo dediProblem nedir ?
Bunuda denedim yine olmadıMarketten ıfont indir netten de istediğin fontu ttf formatında indir ifont un custom klasörüne yapıştır
Galaxy apps'dan indirip ayarlar ekran yazı tipi kısmına girdiğinde indirdiğin yazı tipi orada gözüküyor mu ?Hangi fontu yüklediysem desteklenmiyo dedi
Hocam bu süreyi Note 5 3000mah batarya ile alırken aynı süreyi 6s 1715mah bataryayla alıyor. Bunda da ekranın payı çok büyük.Senin gibi ekran süresi alsaydım hiç değiştirirmiydim cihazı, % 1'e kadar 6 saati görürmüş.
Güzel bir noktaya değinmişsin batarya dayansın diye mi cihaz alıyorsunuz diyerek. Bence de konuşmamız gerekenler bunlar olmamalı veya x marka daha iyi x marka daha kötü gibi karşılaştırmalar artık yapılmamalı. Her telefonun kendine özgü sunması gereken özellikleri olmalı ve biz bunları konuşuyor olmalıyız. Mesela LG g5 modeliyle modüler araçlar tanıttı tutar tutmaz şu an için pek kullanışlı değil ama çok güzel bir olaydı bence. Her sene iki üç göz boyamayla gelen cihazlara binlerce lira veriyoruz ve senin bataryan benimkinden 5 dk daha erken bitiyor yarışına giriyoruz.Hocam bu süreyi Note 5 3000mah batarya ile alırken aynı süreyi 6s 1715mah bataryayla alıyor. Bunda da ekranın payı çok büyük.
Buradan çıkarılacak sonuç, bu cihazlar birbiriyle kıyaslanmaz. Batarya dayansın diye mi cihaz alıyorsunuz, özellikleri için mi? Eskiden iPhone bu konuda çok vasat konumdaydı, ben de çok eleştirdim, hatta kullanıcıları bile eleştiriyordu ama şuan baya toparlamış görünüyor. Herkes halinden memnunsa kimsenin birbirine taş atmasının gereği yoktur.
Benin kafamda belirlediğim kriterler var ona göre cihaz alıyorum ben. 1. Öncelik tasarım, 2. Kullanım suresi yanı batarya 3. Sıra Boyut diye devam ediyor, yanı note5 güzel cihaz lakin ben kullandığımda 3 saat ekran suresi alıyordum 6.0.1 ile bu sureye katlanamam. Servise gitsem en az 1 hafta cihaz bende olmayacak o olayı zaten kafamdan sildim telefonsuz kalma gibi bir olasılığım yok, ayrıca sorunu çözerlermiydi bilmiyoruz yanı hiç riske girmeden kafamdakini yaptım eski cihazıma döndüm, ben note5 ten 6 saat ekran suresi alacaktım da satacaktım yok öyle dünya 2 yıl kullanırdım ben onuHocam bu süreyi Note 5 3000mah batarya ile alırken aynı süreyi 6s 1715mah bataryayla alıyor. Bunda da ekranın payı çok büyük.
Buradan çıkarılacak sonuç, bu cihazlar birbiriyle kıyaslanmaz. Batarya dayansın diye mi cihaz alıyorsunuz, özellikleri için mi? Eskiden iPhone bu konuda çok vasat konumdaydı, ben de çok eleştirdim, hatta kullanıcıları bile eleştiriyordu ama şuan baya toparlamış görünüyor. Herkes halinden memnunsa kimsenin birbirine taş atmasının gereği yoktur bu konuda.
Senin note 5 bozuktu bozukBenin kafamda belirlediğim kriterler var ona göre cihaz alıyorum ben. 1. Öncelik tasarım, 2. Kullanım suresi yanı batarya 3. Sıra Boyut diye devam ediyor, yanı note5 güzel cihaz lakin ben kullandığımda 3 saat ekran suresi alıyordum 6.0.1 ile bu sureye katlanamam. Servise gitsem en az 1 hafta cihaz bende olmayacak o olayı zaten kafamdan sildim telefonsuz kalma gibi bir olasılığım yok, ayrıca sorunu çözerlermiydi bilmiyoruz yanı hiç riske girmeden kafamdakini yaptım eski cihazıma döndüm, ben note5 ten 6 saat ekran suresi alacaktım da satacaktım yok öyle dünya 2 yıl kullanırdım ben onu![]()
Galaxy aps den gözüküyo fontu uygula dediğimde font uyumsuz diyoGalaxy apps'dan indirip ayarlar ekran yazı tipi kısmına girdiğinde indirdiğin yazı tipi orada gözüküyor mu ?
Galaxy apps'dan indirilen hiçbir yazı tipine uyumsuz diyemez kendine aykırı olur.Galaxy aps den gözüküyo fontu uygula dediğimde font uyumsuz diyo
Bunda bir iş var.Senin note 5 bozuktu bozuk![]()
![]()
Benim elim oynaması değil karşıdaki hafif oynadığında bulanık oluyor umarım başınıza gelmez sinir bozucu bir durumO sorunu ben xperia z5 te görmüştüm çekme tuşuna bastıktan sonra hafif elin oynasa bulanık çekiyor. Belki ben farketmedim ama bir günde birsürü fotoğraf çeken biriyim ve öyle kare kaymasıyla karşılaşmadım
Touchwiz de görmedim ama launcher yüklerseniz sınırsız kaydırma yapabilirsiniz. Telefon note 5 cafcaflı uzay mekiği gibi animasyonlar şekiller görsellik görünsün istiyorsanız next launcher ama sade stabil hız isterseniz nova launcher önerebilirimBu touchwiz i sınırsız kaydırma yapmanın yolu yok mu gravitybox kurdum gene de olmuyor