Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Güncellemeden sonra kendi kablosu ile 5 kere tak çıkar yaptım hepsinde de hızlı şarj olmaya başladı.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
kablo diyenler war
İlk başta benim ki de kablo degistirince hızlı şarj yapıyordu sorun kablo dan sandım bende çünkü farklı kablo ilr cok rahat hızlı şarj yapıyordu, güncelleme geldikten sonra yabancı bir sitede okudum bende deneyeyim dedim baktım her seferinde kendi kablosu ile hızlı şarj yapıyor şuan. 10 dan fazla kez tak çıkar yaptım her seferinde hızlı şarj a geçiş yapıyor.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İlk başta benim ki de kablo degistirince hızlı şarj yapıyordu sorun kablo dan sandım bende çünkü farklı kablo ilr cok rahat hızlı şarj yapıyordu, güncelleme geldikten sonra yabancı bir sitede okudum bende deneyeyim dedim baktım her seferinde kendi kablosu ile hızlı şarj yapıyor şuan. 10 dan fazla kez tak çıkar yaptım her seferinde hızlı şarj a geçiş yapıyor.
Aynen şu anda benim kabloda da hiç sorun çıkarmadı birazdan değişime gidicektim zaten hafif hastayım yatıcam evde şu an kabloda sorun yok ☺

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Çok elzem olmadıkça samsung servislerine gitmemek lazım diye düşünüyorum. Düşünüyorumda öle oluncada kendime neden gidip daha fazla bedelle samsung türkiye garantili aldın diye soruyorum. Bu seferde cevap veremiyorum. Vay arkadaş ya😀😀😀😀😀

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Çok elzem olmadıkça samsung servislerine gitmemek lazım diye düşünüyorum. Düşünüyorumda öle oluncada kendime neden gidip daha fazla bedelle samsung türkiye garantili aldın diye soruyorum. Bu seferde cevap veremiyorum. Vay arkadaş ya😀😀😀😀😀
Git git bir sey olmaz:) en azindan icin rahatlar gittim diye:) ben gittim mutlu ayrildim kablo degisti jfjfkf

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Çok elzem olmadıkça samsung servislerine gitmemek lazım diye düşünüyorum. Düşünüyorumda öle oluncada kendime neden gidip daha fazla bedelle samsung türkiye garantili aldın diye soruyorum. Bu seferde cevap veremiyorum. Vay arkadaş ya
Hocam valla ben fazla beden ödemedim :) telefon ilk çıktığı haftalarda 2480TL ye filan almıştım şuanlarda da 2400 TL filan sanırsam :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hani ay başıydı ?
Onu duymadım ama öyle birşey duyduysan samsung'a sormalısın biz samsung çalışanı değiliz dostum :)

Muhtemelen 2 hafta içerisinde 6.0 çıkar Türkiye'ye gelmesi ay sonunu bulabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bunların hepsi birer tahmin,

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
16-18 aralık gibi polonyada yayınlanıcak diye duymuştum ve 20-25 arasında ülkemize gelir demiştim ama note 5 için test sürecinin bittiği şu anda dağıtıma hazır olduğu söyleniyor. Samsungun keyfine kalmış yani 😊

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bence bütün cihazlara aynı anda verip bir sükse yapacak samsung. Note5 de güncelleme performansı gayet iyi.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bence bütün cihazlara aynı anda verip bir sükse yapacak samsung. Note5 de güncelleme performansı gayet iyi.
Uzaylıları görücez desen daha çok inanırdım [emoji2] Samsung öyle birşey yaparsa kendi adına büyük iş yapmış olur ve kullanıcıların en çok şikayet ettiği bir konuyu ortadan kaldırır ( devamı gelirse tabi ) Touchwizde bu kadar iyi hale gelmişken kusursuza yakın bir deneyim olur Samsung cihazları. Düşününce çok hoş duruyor ama rüya bitiyor ve ilk cümleye geri dönüyoruz [emoji2]

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ümit fakirin ekmeği ye babam ye 😀
Ekmekte bitecek yakında. İşin tuhaf tarafı 2016 da gelecek olan güncellemeyi 1 sene öncesinden duyurmak. Şu an 6.0'ın heyecanı veya merakı sanırım kimsede yok. Tüm detaylarını telefonumuza gelmeden gördüğümüz bir şeyi bu kadar sabırsızca beklemekte bizim tuhaf yönümüz [emoji2] uzun lafın kısası androidin eksiklerini kapatan, gerekli özellikler eklenmiş ve daha stabil çalışan, telefon üreticilerinin de kendi arayüzlerinde iyileştirmeler sunan ve sorunsuz bir güncelleme olsun. Böyle olsun 1 ay geç olsun. Ya da olmasın hemen gelsin [emoji2]

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hala ilk günkü gibi
Şak diye hızlı şarj ibaresi çıkıyor
S6edgeplus ta

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
M9 ve note 5 [emoji2] m9 ses kalitesini özlemiyor değilim.

5a8716b97b28de1c540f9df6d058b7c5.jpg

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Ekmekte bitecek yakında. İşin tuhaf tarafı 2016 da gelecek olan güncellemeyi 1 sene öncesinden duyurmak. Şu an 6.0'ın heyecanı veya merakı sanırım kimsede yok. Tüm detaylarını telefonumuza gelmeden gördüğümüz bir şeyi bu kadar sabırsızca beklemekte bizim tuhaf yönümüz [emoji2] uzun lafın kısası androidin eksiklerini kapatan, gerekli özellikler eklenmiş ve daha stabil çalışan, telefon üreticilerinin de kendi arayüzlerinde iyileştirmeler sunan ve sorunsuz bir güncelleme olsun. Böyle olsun 1 ay geç olsun. Ya da olmasın hemen gelsin [emoji2]
Valla amin demekten başka söz kalmamış 😀😀😀

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
google play hizmetleri bazen sarjı sömürüyor sizdede ölemi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Flash player destekli web tarayıcı önerisi olan var mı?