cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Aynen bu oluyorsu galiba
![]()
Aynen bu oluyorsu galiba
![]()
Kardes s peni cikar on kameranin uzerine ucunu koy cerceveye dogru indir cikar anlarsin.fark edemedigime gore. dikkatli bakmaynca anlasilcak bisey degil demekki. ben egimi goremedm hala ama kasa ekrandan daha ustte. onu diyosaniz eger.
Seffaf olmayanida var ama o attigin şeffaftamamen seffafmı onu kullanan varmı
Ortalama 7 saat alıyorum hem güç modu hem de uygulama optimizasyonu kapalı.3 4 saat ekran suresi aliyorum sizde nasil hic guc tasarrufu acmadan.
Bende ortala 6 ile 6.30 saat gibi aliyorum. Belki ekraninda jelatin olmadigindan o sureyi aliyordur3 4 saat ekran suresi aliyorum sizde nasil hic guc tasarrufu acmadan.
Berbat birşey o ya telefondan nefret ettirdi resmen direk sildim. Bir ara vardı güzel birşey adını unuttum bir hatırlasam konferansa giremiyorum sırf bu yüzden.Puffin var sağlam çalışan
Tam değil konferansa girdiğimde sayfa tam gözükmüyor ben dediğim programı bulunca yazacağım buraya.Evet gıcık birşey. Ama flash desteği tam ve çalışuyor. Bazı desteklediğini söyleyenler tırt
deenemek lazıım illgiinç geldi.Benim dikkatimi çeken bir nokta var onu da açıklayayım. Benim telefonumda uygulama optimizasyonu açık iken zorlayarak 6 saatlik ekran süresi alabildim ancak kapattığımda 7 saat almaya başladım. Uygulama optimizasyonu bende işe yaramadığı gibi sanırım üstüne bataryayı da tüketiyordu.
Kapattim bence haklisin bende bu aralar az ekran almaya basladim![]()
![]()
Denemekte fayda var.
Herkes neyi kapatıyor ben anlamadım olayı fransız kaldımKapattim bence haklisin bende bu aralar az ekran almaya basladim
Uygulama optimizasyonunuHerkes neyi kapatıyor ben anlamadım olayı fransız kaldım
Bende deneyeyim bakalım.Uygulama optimizasyonunu
Seni oraya gönderelim o zaman.s6 edge plus varkennote 5 de kımmıs
S6 edge plus alıp tatmin olamayan vatandaşların son halini şekil 1 de görüyoruz. Note 5 tavsiye ediyor uğurluyoruz [emoji2]s6 edge plus varkennote 5 de kımmıs
Htc m9'dan önce m8'e 6.0 getirmiş. Bunun yeri değil ama bu mantığın kullanıcı sayısı ile alakası olabilir mi ? M9 pek satılmadı ve m8 kullanan daha çok ama soğudular htcden ve htc en sevilen modeline daha önce 6.0 getirerek hem mevcut kitleyi memnun etti hem de dikkat çekmek mi istedi acaba ?
Anlatmak istediğim m8 niye önce aldı ?M9 a geldimi ne zaman gelir bilmem fakat m8 le arasında pek fark olmayağı kesin m8 zaten şahane telefon pek bi fark olmaz
M8 en cok satan telefonu oldugu icin ilk aldiAnlatmak istediğim m8 niye önce aldı ?
Anlatmak istediğim m8 niye önce aldı ?
Dediğim gibi o zaman herkes benimle aynı görüşteyse sıkıntı yok.M8 en cok satan telefonu oldugu icin ilk aldi
Aynen baska sebebi yok htc en cok patlamayi satisi o telefonla yapti .. sebebi budurDediğim gibi o zaman herkes benimle aynı görüşteyse sıkıntı yok.
Güzel düşünmüşler müşterisini memnun etmiş. Düşünsenize samsung böyle bir strateji uygulasa en son amirallere gelir. Orta seviye telefonlar amirallerden daha çok satılıyor [emoji2]Aynen baska sebebi yok htc en cok patlamayi satisi o telefonla yapti .. sebebi budur