Hava yapmayanı bulursan haber ver bir tane de ben alayım çok gıcık bir durum bu kabarcıklar.hava yapmayan jelatin önerisi olan
Hava yapmayanı bulursan haber ver bir tane de ben alayım çok gıcık bir durum bu kabarcıklar.hava yapmayan jelatin önerisi olan
sorma lazz 10 15 gün ıyıdı sonradan nasıl hava oluyo kenarlardan onu anlamadım ilk defa görüyom acaba kalıtelı alsak aynısı olurmu bu gıdısle cıkartıp atacamHava yapmayanı bulursan haber ver bir tane de ben alayım çok gıcık bir durum bu kabarcıklar.
Konudan habersiz olduğunuz için etkisiz yorum yapıyorsun, koruyucunun yan tarafları kalkıyor bu 100 koruyucudan 99 unda böyle.Hava yapmayan jelatin yoktur
Jelatin çekerken kabarcık bırakan etkisiz eleman vardır
Ekranı komple kaplıyorsa ve sorun çıkarmıyorsa çok iyi. Bizim note 5 ekran kenarları hafif eğimli olmasına rağmen kenarlarından kalkmalar yapıyor.ekran ile alakali bi durum . her jelatinin yanları kalkmiyo. cerceveler cok ince oldugundan kaynakli. ayrica edgelerede kivrimli jelatinler cikti artk. sorun olmuyo yani
Bende yok ama ekranı tamamen kaplamıyor. Ekranın kenarları hafif eğimli o nedenle kabarcık normal. S6 edge kullananlar ne yapıyor çok merak ediyorum ben. O ekrana kırılmaz camda uygulayamazsın.
on tarafta egim mi war. hic fark etmedm . nerden anlasiliyoEkranı komple kaplıyorsa ve sorun çıkarmıyorsa çok iyi. Bizim note 5 ekran kenarları hafif eğimli olmasına rağmen kenarlarından kalkmalar yapıyor.
Yok artık.on tarafta egim mi war. hic fark etmedm . nerden anlasiliyo![]()
nerde egimYok artık.
Hepsi ekran kalitesini bozuyor ") en iyisi sadece kap takmakS6 edge ekran kalıbına uygun sert cam koruyucular mevcut. Tabiri caizse cuk oturuyor fakat edge ekran algılamasını azaltıyor. Ayrıca edge ekranı da kaplayan silikon bazlı yumuşak jelatinler de var hava kabarcığı bırakmayan ama o da ekran canlılığını öldürüyor.
Bence note5 için de ürün gamı genişleyecektir biraz beklemek gerek.
Ekranın gri metalle buluştuğu her nokta eğimli bunu tek fark eden ben değilimdir heralde.nerde egim![]()
benim ekran dumduz. yada ben oyle goruyrm. egim asagiya mi yukari dogrumuEkranın gri metalle buluştuğu her nokta eğimli bunu tek fark eden ben değilimdir heralde.
Aşağıya doğru ve ciddi şekilde belirgin.benim ekran dumduz. yada ben oyle goruyrm. egim asagiya mi yukari dogrumu
Tabiki degilsin egim var..Ekranın gri metalle buluştuğu her nokta eğimli bunu tek fark eden ben değilimdir heralde.
on taraftan bahsediyorz dimiAşağıya doğru ve ciddi şekilde belirgin.
Evet tabiki. Tırnağınızı home tuşunun altına koyun ve gri metale kaydırın eğimi fark ediceksiniz. Yok hala fark edemediyseniz ya cidden eğim yok ya da note 5 kullanmıyorsunuz demektir [emoji2]on taraftan bahsediyorz dimi
fark edemedigime gore. dikkatli bakmaynca anlasilcak bisey degil demekki. ben egimi goremedm hala ama kasa ekrandan daha ustte. onu diyosaniz eger.Evet tabiki. Tırnağınızı home tuşunun altına koyun ve gri metale kaydırın eğimi fark ediceksiniz. Yok hala fark edemediyseniz ya cidden eğim yok ya da note 5 kullanmıyorsunuz demektir [emoji2]
Ben pes ediyorum [emoji2]fark edemedigime gore. dikkatli bakmaynca anlasilcak bisey degil demekki. ben egimi goremedm hala ama kasa ekrandan daha ustte. onu diyosaniz eger.
egim olsa samsung solerdi. egim yok bnceBen pes ediyorum [emoji2]
Note4 te eğilim var. note 5 te de az bir miktar var, bu eğimi görmek için koruyucuları çıkarmtanız gerek.egim olsa samsung solerdi. egim yok bnce![]()
Hepsi ekran kalitesini bozuyor ") en iyisi sadece kap takmak![]()
Aynen bir tane kap tak yeterli o kabı bende gordum kullananTelefonu (S6 edge) ilk bir iki hafta jelatinle kullandım sonra çıkarıp attım nisandan beri öyle kullanıyorum ekran kolay çizilmiyor. Sonra kabı da çıkardım 2. ayında sandalyede otururken düştü telefon yan alüminyum kısım çok hafif ezildi ama göze takılıyor iştesamsungun sadece dört köşeden kavrayan orijinal kabını aldım onunla kullanıyorum.
Sene-i devriyesinde onu da çıkarır hunharca kullanmaya devam ederim gittiği yere kadar![]()
su galibaTelefonu (S6 edge) ilk bir iki hafta jelatinle kullandım sonra çıkarıp attım nisandan beri öyle kullanıyorum ekran kolay çizilmiyor. Sonra kabı da çıkardım 2. ayında sandalyede otururken düştü telefon yan alüminyum kısım çok hafif ezildi ama göze takılıyor iştesamsungun sadece dört köşeden kavrayan orijinal kabını aldım onunla kullanıyorum.
Sene-i devriyesinde onu da çıkarır hunharca kullanmaya devam ederim gittiği yere kadar![]()