Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Hava yapmayanı bulursan haber ver bir tane de ben alayım çok gıcık bir durum bu kabarcıklar.
sorma lazz 10 15 gün ıyıdı sonradan nasıl hava oluyo kenarlardan onu anlamadım ilk defa görüyom acaba kalıtelı alsak aynısı olurmu bu gıdısle cıkartıp atacam

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hava yapmayan jelatin yoktur
Jelatin çekerken kabarcık bırakan etkisiz eleman vardır

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bende yok ama ekranı tamamen kaplamıyor. Ekranın kenarları hafif eğimli o nedenle kabarcık normal. S6 edge kullananlar ne yapıyor çok merak ediyorum ben. O ekrana kırılmaz camda uygulayamazsın.

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bendeki s6edgeplus çekerken hiç öyle kabarcık falan olmadı kalmadı
3.ay oldu çekeli

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekran ile alakali bi durum . her jelatinin yanları kalkmiyo. cerceveler cok ince oldugundan kaynakli. ayrica edgelerede kivrimli jelatinler cikti artk. sorun olmuyo yani

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sizinde on tarafta sol ust kosede kasa acikligi warmi? birisi hepsinde war demistide

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
ekran ile alakali bi durum . her jelatinin yanları kalkmiyo. cerceveler cok ince oldugundan kaynakli. ayrica edgelerede kivrimli jelatinler cikti artk. sorun olmuyo yani
Ekranı komple kaplıyorsa ve sorun çıkarmıyorsa çok iyi. Bizim note 5 ekran kenarları hafif eğimli olmasına rağmen kenarlarından kalkmalar yapıyor.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bende yok ama ekranı tamamen kaplamıyor. Ekranın kenarları hafif eğimli o nedenle kabarcık normal. S6 edge kullananlar ne yapıyor çok merak ediyorum ben. O ekrana kırılmaz camda uygulayamazsın.

S6 edge ekran kalıbına uygun sert cam koruyucular mevcut. Tabiri caizse cuk oturuyor fakat edge ekran algılamasını azaltıyor. Ayrıca edge ekranı da kaplayan silikon bazlı yumuşak jelatinler de var hava kabarcığı bırakmayan ama o da ekran canlılığını öldürüyor.

Bence note5 için de ürün gamı genişleyecektir biraz beklemek gerek.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S6 edge ekran kalıbına uygun sert cam koruyucular mevcut. Tabiri caizse cuk oturuyor fakat edge ekran algılamasını azaltıyor. Ayrıca edge ekranı da kaplayan silikon bazlı yumuşak jelatinler de var hava kabarcığı bırakmayan ama o da ekran canlılığını öldürüyor.

Bence note5 için de ürün gamı genişleyecektir biraz beklemek gerek.
Hepsi ekran kalitesini bozuyor ") en iyisi sadece kap takmak:)

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet tabiki. Tırnağınızı home tuşunun altına koyun ve gri metale kaydırın eğimi fark ediceksiniz. Yok hala fark edemediyseniz ya cidden eğim yok ya da note 5 kullanmıyorsunuz demektir [emoji2]
fark edemedigime gore. dikkatli bakmaynca anlasilcak bisey degil demekki. ben egimi goremedm hala ama kasa ekrandan daha ustte. onu diyosaniz eger.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kasa cercevesi yuksek ol5dugu icin oyle geliyo bnce. on ekranda egim olsa bilirdik bnce. bide parlak renkleri. yansima yapiyo olabilir. beyaz rengine bakmak lazim. onda parlama olmuyo pek

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Hepsi ekran kalitesini bozuyor ") en iyisi sadece kap takmak:)

Telefonu (S6 edge) ilk bir iki hafta jelatinle kullandım sonra çıkarıp attım nisandan beri öyle kullanıyorum ekran kolay çizilmiyor. Sonra kabı da çıkardım 2. ayında sandalyede otururken düştü telefon yan alüminyum kısım çok hafif ezildi ama göze takılıyor işte :) samsungun sadece dört köşeden kavrayan orijinal kabını aldım onunla kullanıyorum.

Sene-i devriyesinde onu da çıkarır hunharca kullanmaya devam ederim gittiği yere kadar :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Telefonu (S6 edge) ilk bir iki hafta jelatinle kullandım sonra çıkarıp attım nisandan beri öyle kullanıyorum ekran kolay çizilmiyor. Sonra kabı da çıkardım 2. ayında sandalyede otururken düştü telefon yan alüminyum kısım çok hafif ezildi ama göze takılıyor işte :) samsungun sadece dört köşeden kavrayan orijinal kabını aldım onunla kullanıyorum.

Sene-i devriyesinde onu da çıkarır hunharca kullanmaya devam ederim gittiği yere kadar :)
Aynen bir tane kap tak yeterli o kabı bende gordum kullanan:)
Guzel kap:)

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138

su galiba

Xb3F5m0.jpg