Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Rica ederim.
Olabilir 10 kere tak çıkar yaptım hepsinde hızlı şarja geçiriyoryazilimsal bi sorun mu diyosun?
kablo diyenler warOlabilir 10 kere tak çıkar yaptım hepsinde hızlı şarja geçiriyor
İlk başta benim ki de kablo degistirince hızlı şarj yapıyordu sorun kablo dan sandım bende çünkü farklı kablo ilr cok rahat hızlı şarj yapıyordu, güncelleme geldikten sonra yabancı bir sitede okudum bende deneyeyim dedim baktım her seferinde kendi kablosu ile hızlı şarj yapıyor şuan. 10 dan fazla kez tak çıkar yaptım her seferinde hızlı şarj a geçiş yapıyor.kablo diyenler war
Aynen şu anda benim kabloda da hiç sorun çıkarmadı birazdan değişime gidicektim zaten hafif hastayım yatıcam evde şu an kabloda sorun yok ☺İlk başta benim ki de kablo degistirince hızlı şarj yapıyordu sorun kablo dan sandım bende çünkü farklı kablo ilr cok rahat hızlı şarj yapıyordu, güncelleme geldikten sonra yabancı bir sitede okudum bende deneyeyim dedim baktım her seferinde kendi kablosu ile hızlı şarj yapıyor şuan. 10 dan fazla kez tak çıkar yaptım her seferinde hızlı şarj a geçiş yapıyor.
Bencede götürme tekrar aynı hatayı verirse götürürsün.Aynen şu anda benim kabloda da hiç sorun çıkarmadı birazdan değişime gidicektim zaten hafif hastayım yatıcam evde şu an kabloda sorun yok ☺
gençler android 6.0 ?arkadaşlar android 6.0 bugünlerde gelirmi sizce ?![]()
Bu ayin sonuna kadar gelirgençler android 6.0 ?
Git git bir sey olmazÇok elzem olmadıkça samsung servislerine gitmemek lazım diye düşünüyorum. Düşünüyorumda öle oluncada kendime neden gidip daha fazla bedelle samsung türkiye garantili aldın diye soruyorum. Bu seferde cevap veremiyorum. Vay arkadaş ya😀😀😀😀😀
Hocam valla ben fazla beden ödemedimÇok elzem olmadıkça samsung servislerine gitmemek lazım diye düşünüyorum. Düşünüyorumda öle oluncada kendime neden gidip daha fazla bedelle samsung türkiye garantili aldın diye soruyorum. Bu seferde cevap veremiyorum. Vay arkadaş ya
Onu duymadım ama öyle birşey duyduysan samsung'a sormalısın biz samsung çalışanı değiliz dostumhani ay başıydı ?
Uzaylıları görücez desen daha çok inanırdım [emoji2] Samsung öyle birşey yaparsa kendi adına büyük iş yapmış olur ve kullanıcıların en çok şikayet ettiği bir konuyu ortadan kaldırır ( devamı gelirse tabi ) Touchwizde bu kadar iyi hale gelmişken kusursuza yakın bir deneyim olur Samsung cihazları. Düşününce çok hoş duruyor ama rüya bitiyor ve ilk cümleye geri dönüyoruz [emoji2]Bence bütün cihazlara aynı anda verip bir sükse yapacak samsung. Note5 de güncelleme performansı gayet iyi.
Ekmekte bitecek yakında. İşin tuhaf tarafı 2016 da gelecek olan güncellemeyi 1 sene öncesinden duyurmak. Şu an 6.0'ın heyecanı veya merakı sanırım kimsede yok. Tüm detaylarını telefonumuza gelmeden gördüğümüz bir şeyi bu kadar sabırsızca beklemekte bizim tuhaf yönümüz [emoji2] uzun lafın kısası androidin eksiklerini kapatan, gerekli özellikler eklenmiş ve daha stabil çalışan, telefon üreticilerinin de kendi arayüzlerinde iyileştirmeler sunan ve sorunsuz bir güncelleme olsun. Böyle olsun 1 ay geç olsun. Ya da olmasın hemen gelsin [emoji2]Ümit fakirin ekmeği ye babam ye 😀
Valla amin demekten başka söz kalmamış 😀😀😀Ekmekte bitecek yakında. İşin tuhaf tarafı 2016 da gelecek olan güncellemeyi 1 sene öncesinden duyurmak. Şu an 6.0'ın heyecanı veya merakı sanırım kimsede yok. Tüm detaylarını telefonumuza gelmeden gördüğümüz bir şeyi bu kadar sabırsızca beklemekte bizim tuhaf yönümüz [emoji2] uzun lafın kısası androidin eksiklerini kapatan, gerekli özellikler eklenmiş ve daha stabil çalışan, telefon üreticilerinin de kendi arayüzlerinde iyileştirmeler sunan ve sorunsuz bir güncelleme olsun. Böyle olsun 1 ay geç olsun. Ya da olmasın hemen gelsin [emoji2]
Bazen yapıyor öyle.google play hizmetleri bazen sarjı sömürüyor sizdede ölemi