Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefon servisten gelmiş ses kısma tuşunun oldugu bölüme toz sıkışmış temizleme yapmışlar nasıl olmus ki bu :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İlerleyen zamanlarda göreceğiz, bir şarj kablosu için telefonu bırakmak neyin kafası ben bunu hala çözemedim. Problem telefonda değil kablo kablo seri numarasını yazarsın karışıklık filan da olmaz anlamış değilim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İlerleyen zamanlarda göreceğiz, bir şarj kablosu için telefonu bırakmak neyin kafası ben bunu hala çözemedim. Problem telefonda değil kablo kablo seri numarasını yazarsın karışıklık filan da olmaz anlamış değilim.
Servisler arasi farklilik var lazzzz
Samsungun her servisi ayni degil
Besiktas servisi cok iyi diye duymustum
Sislidekini duydum
Yani boyle

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Servisler arasi farklilik var lazzzz
Samsungun her servisi ayni degil
Besiktas servisi cok iyi diye duymustum
Sislidekini duydum
Yani boyle

Beşiktaştakine ve şişlide kine gittim, beşiktaştaki ekmen servis avcılardaki ile aynı, yarın bir uğrarım herhangi bir servise bakalım yine kablo yok mu diyecekler.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Aynen hocam note4 te de durum aynı.
Benim kablo da ısınıyordu önce sarardı Micro tarafın başı sonra çatladı.
Cihaz kutu falan tam olsun diyolar.
Yeni kablo alacağım o kadar dikkat etmeme rağmen.
Sağlam cihazı servise bırakmak istemiyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Giderken yanımızda fatura şarj aleti vb. birşey götürmemiz gerekiyor mu ? Yarın bende değiştiricem kabloyu. Bir de kabloyla birlikte şarj aletinide veriyorlar mı ya da istesek verirler mi ?
Birşey götürmeye gerek yok benden istemediler sadece cihaz ve şarj aletini götür.

S

SDN Okuru4hp

SDN Okuru
bişey sorcm ben film indirmek istiyorum ama yapamadım bi yerden indirdim indirildiy basınca açtı sonradan dosyalardan bulup tıklayınca desteklemiyor diyo çok önemli yardım ediiin :d

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bazen hızlı şarj yazmasada hızlı şarj olur tel 2 saatte şarj oluyorsa sorun yoktur.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yuzde 15 sarjim warken kapattim smdi telefonu. kapaliyken sarja taktim. yuzde 32 gosterdi..actim ilginc bi sekilde hizli sarj etmeye basladi. anlamadm. niye bole bisey oldu

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ekran jelatını cok parmak izi bırakıyor ayar oldum:cursing:

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Giderken yanımızda fatura şarj aleti vb. birşey götürmemiz gerekiyor mu ? Yarın bende değiştiricem kabloyu. Bir de kabloyla birlikte şarj aletinide veriyorlar mı ya da istesek verirler mi ?
Telefonun note5 ben herseyi goturdum adam bakmadi bile imei den bakiyor direk:)
Birde degistiriyorlar yeni verdikleri kablo daha kalın bisey :) bana oyle geldi.. hemen degisim yapiyorlar makinaya takiyorlar. Bakiyor iste voltta degisiklik varsa degisim yapiliyor.

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar bu kablo problemi sadece note 5'te mi var? Yoksa S6 edge plus'ta da mevcut mu?

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Benim cihazda hizli sarji ara sira algiliyordu son guncellemede 82 mb lik yukledikten sonra hep hizli sarj algilamaya basladi.