Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen aldım ama bir halta benzemiyor bir kaç leke gözüküyor ben beğenmedim çıkartıp normal jelatin yapistiracagim.
bende telefncudan almayi dusunuyrm. hem gozumun onunde taktiririm. bu on jelatinden memnundum bugun iki kat daha memnun kaldm . o dusmeye dayandi helal olsun :)

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
evde kılıfsız kullanıyom dısarda mecbur takıyom biraz kaygan dusme ihtimali yüksek gercekten.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Her yer de her zaman kılıfsız kullanıyorum sadece arka ve ön jelatin var bir telefonun ele verdiği hissiyat ve görünüşü benim için önemli.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her yer de her zaman kılıfsız kullanıyorum sadece arka ve ön jelatin var bir telefonun ele verdiği hissiyat ve görünüşü benim için önemli.
bnm icinde oyle. hawasi kaciyo yelin kilif takinca. ucuz hssi oluyo. ama arada silikon takiyrm mecburen. arkaya jelatin alana kadar. sadece nettemi war bu jelatinler. telefoncularda bulamadm

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
bnm icinde oyle. hawasi kaciyo yelin kilif takinca. ucuz hssi oluyo. ama arada silikon takiyrm mecburen. arkaya jelatin alana kadar. sadece nettemi war bu jelatinler. telefoncularda bulamadm
Ben kılıf shop ta buldum beylikdüzünde var 80 TL fiyat çekiyor onu soruyorum bilmiyoruz ürününüzün herhangi bir garantisi var mı diyorum yok diyorlar pek güven verdiğini söyleyemem ama var.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Valla bende ekrandaki camı merak ettim. Kenarlarda yapışmayan alan kalmamış. Kılıfta güzelmiş

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kirilmaz cam ekran koruyucu birde seffaf kilif 45 lira cok memnunum mobilworxten aldim

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Şimdi birşey desem gülersiniz. Ya bemim birde 1 sene geçerli %30 indirim kodum vardı. Bulamıyorum.

besiktasjk87

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar , note 5 almak istiyorum fakat bir sorum olacaktı.
iphone telefonlarda rehbere uzun bir isim kayıt yapmış olduğumuz zaman , o kişiden gelen arama ekranında isim kayarak geçiyor yani arama geldiği zaman telefon ekranında ismin kayarak geçmesi çok önemli benim için , şöyle ki ; Örnek olarak
Mega Holding Mustafa Bey diye kayıt yaptığımız zaman iphone da bu sisim arama ekranında kayarak geçerken samsunglarda belli bir uzunluktan sonra ..... şeklinde isim gösteriliyor .
Bunun çzöümünü bilen var mı ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Çizilmez denilen ipg koruyucunun son hali :)
82bc11be3377ba22ac050acbee9eaf01.jpg

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Note 5 e root atsam 6.0 icin tekrar guncel olan stock romu kursam knox sayaci 0 olurmu deneyen oldumu?

S

SDN Okuru ebrus

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar bende 1 ay icinde note 5 alacagim ama burdaki yorumlar kafami karistirdi. Telefonun sarj olma suresi nasil suanda bide genel olarak aldiginiz gunden beri memnunlugunuz nasil cevaplarsaniz sevinirim

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhabalar arkadaslar iki sey sorucam sizlere.bu cam jelatinlerin kenarlarinda bosluk kalmayanini nerden bulurum.https://www.sonteklif.com/galaxy-no...FTJ_BgjBlPao4SdkK12_Xe6EIbg1qmeF2VhoCJkXw_wcB acaba bu jelatini onerirmisiniz 2. Olarakda resim cekiliyoruz diyelim 4 kisi ekrana sigiyoruz kenardaki kisilerin yuzu enine dogru sisik cikiyor 2 tane note 5 var bende denedim ikiside ayni ayarlarida denedim pixel degistirdim yine ayni cevaplarinizi bekliyorum.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
https://youtu.be/aC3deBCX62M bu videodaki adamin kullandigi kilif hosuma gitti ama markasini cozemedim

Markanın Adı Nillkin. Çok kaliteli çin menşeili bir marka. Devamlı tüm telefonlarıma bu markanın temperli camlarını ve kılıflarını alıp kullanıyorum. Herkese de tavsiye ederim. Almak istersen eğer Buraya Tıklayarak alabilirsin. Vermiş olduğum linkteki site güvenilirdir. Kayıtlı air posta ile PTT kargoyla eline maximum 25 günde ulaşıyor. (Ücretsiz Kargo)

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Lazz bilerek yapsan anca öle olur gibi ne yaptın sen yaw:)

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Markanın Adı Nillkin. Çok kaliteli çin menşeili bir marka. Devamlı tüm telefonlarıma bu markanın temperli camlarını ve kılıflarını alıp kullanıyorum. Herkese de tavsiye ederim. Almak istersen eğer Buraya Tıklayarak alabilirsin. Vermiş olduğum linkteki site güvenilirdir. Kayıtlı air posta ile PTT kargoyla eline maximum 25 günde ulaşıyor. (Ücretsiz Kargo)
Tesekkur ederim :)