narin telefon yaaTelefon servisten gelmiş ses kısma tuşunun oldugu bölüme toz sıkışmış temizleme yapmışlar nasıl olmus ki bu![]()
Problemin neydi ?Telefon servisten gelmiş ses kısma tuşunun oldugu bölüme toz sıkışmış temizleme yapmışlar nasıl olmus ki bu![]()
Ses tuşları basmiyorduProblemin neydi ?
Anladım, kaç günde işinizi hallettiler?Ses tuşları basmiyordu
21 kasimda vatana verdim 24 kasımda istanbula gitmiş 1 araliktada servisten gelmiş 3 iş günü falan ediyor heraldeAnladım, kaç günde işinizi hallettiler?
Guzelmis servisleri duzeldi bu adamlarin21 kasimda vatana verdim 24 kasımda istanbula gitmiş 1 araliktada servisten gelmiş 3 iş günü falan ediyor heralde
Umarim onuda kapatirlarAma hala eksik.
Servisler arasi farklilik var lazzzzİlerleyen zamanlarda göreceğiz, bir şarj kablosu için telefonu bırakmak neyin kafası ben bunu hala çözemedim. Problem telefonda değil kablo kablo seri numarasını yazarsın karışıklık filan da olmaz anlamış değilim.
Servisler arasi farklilik var lazzzz
Samsungun her servisi ayni degil
Besiktas servisi cok iyi diye duymustum
Sislidekini duydum
Yani boyle
Aynen hocam note4 te de durum aynı.İlerleyen zamanlarda göreceğiz, bir şarj kablosu için telefonu bırakmak neyin kafası ben bunu hala çözemedim. Problem telefonda değil kablo kablo seri numarasını yazarsın karışıklık filan da olmaz anlamış değilim.
Sisliye gitBeşiktaştakine ve şişlide kine gittim, beşiktaştaki ekmen servis avcılardaki ile aynı, yarın bir uğrarım herhangi bir servise bakalım yine kablo yok mu diyecekler.
Bir kablo için şişliye şuan gidemem zaten başka kablo ile hızlı şarj yapıyorum geçici olarak.Sisliye git
Giderken yanımızda fatura şarj aleti vb. birşey götürmemiz gerekiyor mu ? Yarın bende değiştiricem kabloyu. Bir de kabloyla birlikte şarj aletinide veriyorlar mı ya da istesek verirler mi ?Sisliye git
Birşey götürmeye gerek yok benden istemediler sadece cihaz ve şarj aletini götür.Giderken yanımızda fatura şarj aleti vb. birşey götürmemiz gerekiyor mu ? Yarın bende değiştiricem kabloyu. Bir de kabloyla birlikte şarj aletinide veriyorlar mı ya da istesek verirler mi ?
Tamam lazzz yarın sonucu yazarım ben goptaki servise götürücem.Birşey götürmeye gerek yok benden istemediler sadece cihaz ve şarj aletini götür.
Hızlı şarj süresi 0 dan 100 e 1 saat 10 dk filan sürüyor.telefon hizli sarj olmuyo. kablodami sorun yoksa basliktami?
kablo sarji yaziyodu. yuzde 15 de. kapattm. yuzde 32 ye yukseldi. sora hizli sarj olmaya basladiHızlı şarj süresi 0 dan 100 e 1 saat 10 dk filan sürüyor.
Telefonun note5 ben herseyi goturdum adam bakmadi bile imei den bakiyor direkGiderken yanımızda fatura şarj aleti vb. birşey götürmemiz gerekiyor mu ? Yarın bende değiştiricem kabloyu. Bir de kabloyla birlikte şarj aletinide veriyorlar mı ya da istesek verirler mi ?
Şahsen s6edge ve plus modellerinde hızlı şarj sorunu görmedim.Arkadaşlar bu kablo problemi sadece note 5'te mi var? Yoksa S6 edge plus'ta da mevcut mu?
Teşekkür ederim cevap içinŞahsen s6edge ve plus modellerinde hızlı şarj sorunu görmedim.