Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Güzel düşünmüşler müşterisini memnun etmiş. Düşünsenize samsung böyle bir strateji uygulasa en son amirallere gelir. Orta seviye telefonlar amirallerden daha çok satılıyor [emoji2]
Samsung s6 s6 edge s6 edge plus note 5 e cok yakin araliklarla verecek bombayi patlatacak

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
suan okudum durdurmuş öle yazıyor sıkıntı var demek

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
G4'te ciddi sorun var marshmallow sonrasında. Kullanıcıları bataryanın daha çabuk bittiğinden, bildirim ışıklarının kafalarına göre yandıklarından vb. şikayetçiler. Bu şartlarda ilk yükleyenlerden olup riske girmek pek mantıklı değil gibi ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
G4'te ciddi sorun var marshmallow sonrasında. Kullanıcıları bataryanın daha çabuk bittiğinden, bildirim ışıklarının kafalarına göre yandıklarından vb. şikayetçiler. Bu şartlarda ilk yükleyenlerden olup riske girmek pek mantıklı değil gibi ?
Lg guncelleme ozurlu hep ilk gonderiyor ama:) sonuc belli

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
gecende deemiişştim biraz gec olsun sağlaam olsun.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Klasör kurup klasörü nasıl şifreleyebilirim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Abi sen 6.30 saat ekran iyi aliyorsun ya ") bende neden o kadar az oluyor ama ben periscopeda yayin falan cok izliyorum scorpda video cok izliyorum ondan mi acaba:)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S healt kullaniyorum maalesef:(
Lazz sende neler kapali
Bende herşey açık kapatma huyum pek yok :) e postalar var bir kaç adet önemli olan kapanması bile söz konusu değil mecbur açık kalması gerekiyor sürekli senkron halinde parlaklık asla 50 nin altına inmez, güç tasarrufu açmam mobil veri veya wifi kapatmam GPS açık,

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bende herşey açık kapatma huyum pek yok :) e postalar var bir kaç adet önemli olan kapanması bile söz konusu değil mecbur açık kalması gerekiyor sürekli senkron halinde parlaklık asla 50 nin altına inmez, güç tasarrufu açmam mobil veri veya wifi kapatmam GPS açık,
Sen cok az ekran aliyorsundur zaten:)
Seyde sordum ben ya:) hani su ucretli program vardiya istedigimiz seyi kaldirabiliyorduk onda neleri kaldirdin

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sen cok az ekran aliyorsundur zaten:)
Seyde sordum ben ya:) hani su ucretli program vardiya istedigimiz seyi kaldirabiliyorduk onda neleri kaldirdin
Ben satın alamadım bir türlü kartta problem var bir kere alışveriş kapattım sonra tekrar attırdım şuan alışveriş yapamıyorum Spotify de mesaj attı parayı çekemiyorum diye en para hesabı açayım o zaman alacağım. 4 saat ekran alıyorum ben stabil, bu ara gear s2 nin yeni reklamı çok iyi, yakından inceleyen oldu mu ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben satın alamadım bir türlü kartta problem var bir kere alışveriş kapattım sonra tekrar attırdım şuan alışveriş yapamıyorum Spotify de mesaj attı parayı çekemiyorum diye en para hesabı açayım o zaman alacağım. 4 saat ekran alıyorum ben stabil, bu ara gear s2 nin yeni reklamı çok iyi, yakından inceleyen oldu mu ?
Inceledim guzel bir saat ben hic gear sevmemistim bunu sevdim ama ozellikle kullanim kolayligi dairesel o cevirme olayi cok iyi.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
92964aeb6ec1a2a972b1b63871f8ea11.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 14765

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Valla bana kolay geliyor memnunum tabi kisiden kisiye degisir
Ancak grafikleri guzel
Menajerlik dışında pek oyun oynamam telefonda ama dikkatimi çekmişti bu oyun deneyeyim o zaman. Aldığın ekran süreleri normal ben o kadar oyun oynamam ve aktif kullanmam telefonu. Hani olması gerektiği kadar kullanıyorum diyeyim. Ayrıca ekran parlaklığı bende %50'nin üstüne sadece güneşli havada çıkar. Evde iken %20-30 arası kullanırım bana çok parlak geliyor gözümü rahatsız ediyor fazlası.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Menajerlik dışında pek oyun oynamam telefonda ama dikkatimi çekmişti bu oyun deneyeyim o zaman. Aldığın ekran süreleri normal ben o kadar oyun oynamam ve aktif kullanmam telefonu. Hani olması gerektiği kadar kullanıyorum diyeyim. Ayrıca ekran parlaklığı bende %50'nin üstüne sadece güneşli havada çıkar. Evde iken %20-30 arası kullanırım bana çok parlak geliyor gözümü rahatsız ediyor fazlası.
Anladim yani diyorsun :) telefonla o kadar oynuyorsun :)) o ekranda normal zaten periscope falan cok yiyor

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Uygulama optimizasyonunu kapatarak deneyen var mı ? Varsa faydası oldu mu ?