Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
16,128
NOTE 5 cihazım Kulakligi taktigimda normalde gelen bildirim sesleri sadece kulakliktan gelir diyen biliyorum fakat note 5 de hem kulaklikdan hemde hoparlorden gidiyor yardimci olabilicek varmi?
o normal artık kulaklık takılı iken kulaklık ve hoporlörden çıkıyor bildirim sesleri ve başka forumdan link vermek yasak o linki saklamak da yasak..

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
M9 ve note 5 [emoji2] m9 ses kalitesini özlemiyor değilim.

5a8716b97b28de1c540f9df6d058b7c5.jpg
Note 5 deki yaprak duvar kağıdını nerden buldun aldığın bir yer var mı? :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bu kulaklığı taktığımızda telefon çalınca veya bildirim gelince ses hem kulaklıktan hem de telefon hoparlöründen çıkıyor bende de. Normali böyle olmuyor mu bunların ? Sorun mu var bende ?

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Nova Launcher prime 0.59 tl.
tavsiye ederim

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Daha öncede denemiştim para istiyor. Aveanın kampanyası vardı playden ilk ürün ücretsizdi 20 tl'ye kadar sanırım onunla almıştım. Belki o yüzden olabilir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Daha öncede denemiştim para istiyor. Aveanın kampanyası vardı playden ilk ürün ücretsizdi 20 tl'ye kadar sanırım onunla almıştım. Belki o yüzden olabilir.
Bende o kampanya ile başka bir oyun aldım başka bir cihaza yükleme komutu göndereyim bakalım onda para isteyecek mi?

---------------

Bende bu uygulamayı avea mobil ödeme hediyesi ile aldım ama sorunsuz diğer cihazlara yükleme yapıyor.
B6GgQv.jpg

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bende o kampanya ile başka bir oyun aldım başka bir cihaza yükleme komutu göndereyim bakalım onda para isteyecek mi?

---------------

Bende bu uygulamayı avea mobil ödeme hediyesi ile aldım ama sorunsuz diğer cihazlara yükleme yapıyor.
B6GgQv.jpg
Neyse satın aldım 59 kuruşken lafını etmiyeyim [emoji2] launcherda saat ve hava durumu aynı widget içinde bulamadım ikşsi ayrı ayrı çıkıyor. Var mı widget önerisi olan ? Hatta nova launcherla arası iyi olup tavsiyelerde bulunucak biri var mı aramızda ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Widget kullanmam pek saat ile havadurumu aynı widgetta iyiydi sırf onun için sordum. Simge paketi kullanıyomusun ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Widget kullanmam pek saat ile havadurumu aynı widgetta iyiydi sırf onun için sordum. Simge paketi kullanıyomusun ?
Hayır cihazın kendi ikonlarını kullanıyorum. Ama güzel birşey bulursam kullanabilirim tabi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3'ünüde dene tarafını seç :D Alacağım bunları akşam bakalım hangisi daha iyi çıkacak 7TL olanı denemek için alıyorum çok merak ettim :D
r8y4ZP.jpg

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hayır cihazın kendi ikonlarını kullanıyorum. Ama güzel birşey bulursam kullanabilirim tabi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3'ünüde dene tarafını seç :D Alacağım bunları akşam bakalım hangisi daha iyi çıkacak 7TL olanı denemek için alıyorum çok merak ettim :D
r8y4ZP.jpg
4u sağlamdır diye tahmin etmekle birlikte 80 liralık kullandığımı ama bir işe yaramadığını belirtmek isterim. Kırılmaz cam kırılmadı ekran kırıldı bende [emoji2] Markasını hatırlayamadım. Simge bulursak paslaşalım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
4u sağlamdır diye tahmin etmekle birlikte 80 liralık kullandığımı ama bir işe yaramadığını belirtmek isterim. Kırılmaz cam kırılmadı ekran kırıldı bende [emoji2] Markasını hatırlayamadım. Simge bulursak paslaşalım.
7TL lik ürünü o yüzden alıyorum işe 50-60 TL lik ürünlerden ne farkı var acaba perşembe günü gelir ürünler bakalım. Nalet olası IPG yi söküp atıcam görüntü kaliesinin içine etti.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
7TL lik ürünü o yüzden alıyorum işe 50-60 TL lik ürünlerden ne farkı var acaba perşembe günü gelir ürünler bakalım. Nalet olası IPG yi söküp atıcam görüntü kaliesinin içine etti.
Görünürde ve kullanımda bir farkı yok ama illaki vardır çünkü ucuz [emoji2] mantığından sıyrılmak lazım araştırmak lazım. Güzel düşünmüşsün. Ben şeffaf film kullanıyorum telefon düşene kadar sıkıntı çıkarmıyor [emoji2]

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Görünürde ve kullanımda bir farkı yok ama illaki vardır çünkü ucuz [emoji2] mantığından sıyrılmak lazım araştırmak lazım. Güzel düşünmüşsün. Ben şeffaf film kullanıyorum telefon düşene kadar sıkıntı çıkarmıyor [emoji2]
pahalı mantığından sıyrılmak lazım hocam sonuçta bu ürünler 40-50 TL lik ham maddeye sahip değil yani bunların üretimi o kadar pahalı değil taş çatlasın en kalitelisinin 5-6 TL üretim ve diğer maliyetleri vardır gerisi kârdır.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] bana Apple bırakıp Note 5 geçmek için bir cümle kur desem ne derdin arkadaşım?

Bu aralar kaşıntım var gene :) Zamanında 5s Satıp Note4 geçtim harbi güzel cihazdı laf yok ama Samsunga gıcığım var.Malının arkasında durmaz müşteriyi her daim süründürür. Note 4 e iyi para verince sattım sıfırını daha ucuza almıştım. Sonrasında İp6 geri döndüm fakat, note 5 de görsel olarak çok hoşuma gitti. Özetle senden neler duyabilirim ....

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@Lazzz bana Apple bırakıp Note 5 geçmek için bir cümle kur desem ne derdin arkadaşım?

Bu aralar kaşıntım var gene :) Zamanında 5s Satıp Note4 geçtim harbi güzel cihazdı laf yok ama Samsunga gıcığım var.Malının arkasında durmaz müşteriyi her daim süründürür. Note 4 e iyi para verince sattım sıfırını daha ucuza almıştım. Sonrasında İp6 geri döndüm fakat, note 5 de görsel olarak çok hoşuma gitti. Özetle senden neler duyabilirim ....

Kaliteli ekran, zoom yapınca görüntünün bozulmaması, her yerde kolayca şarj aleti bulabilirsin, özgürlük iosta jailbreak yaparsan oda özgür oluyor ama bir nebze o da, kalem olması ben çok kullanıyorum, stabilitesinin eski note 4 öncesi cihazlar gibi olmaması yağ gibi akması ve hiçbir şişme takılma yapmaması( note4 ten beri yeni arayuzde şişme yaşamadım neredeyse 2 sene olacak) daha istersen daha da sayarım ama sınavlar var az çalışmak lazım :D

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bozma olarak tabir edilen kapalı kutu ucuz yollu denk gelir ise bir tane yakıştıralım o zaman genede biraz daha değerlendireyim ...