Ben denedim pil acayip hızlı bitti tekrar optimizasyonu açtım. Şarj %41 ekran süresi 1 saat 20 dk filandı.Uygulama optimizasyonunu kapatarak deneyen var mı ? Varsa faydası oldu mu ?
Ben denedim pil acayip hızlı bitti tekrar optimizasyonu açtım. Şarj %41 ekran süresi 1 saat 20 dk filandı.Uygulama optimizasyonunu kapatarak deneyen var mı ? Varsa faydası oldu mu ?
Bende de açıkken çabuk bitiyor. Her zaman veya otomatik hangi ayarda kullanıyorsunuz ?Ben denedim pil acayip hızlı bitti tekrar optimizasyonu açtım. Şarj %41 ekran süresi 1 saat 20 dk filandı.
Otomatik yapıyorum 3 gün art arda kullanmadığım uygulamaları optimizasyonu ediyor o kadar.Bende de açıkken çabuk bitiyor. Her zaman veya otomatik hangi ayarda kullanıyorsunuz ?
Bende o şekilde kullanıyordum ama faydadan çok zarar verdi. Bu akşam ekran sürelerimi görüntü alırım optimize kapalı. Aldıktan sonra optimi açarım yarın o şekil kullanıp tekrardan görüntü alıp yarın akşam paylaşırım.Otomatik yapıyorum 3 gün art arda kullanmadığım uygulamaları optimizasyonu ediyor o kadar.
Nerden düştünüz hocam buraya[emoji2]Sanırım bende alacağım bu iyi gözüküyor. Fiyatı 850 civarında heralde.
Sıkıntı yok hocam [emoji2]Giderim sıktıysam😆
Finger security tavsiyemdir herkese bunu öneriyorum ama kazancim yok yanlış anlaşılmasın program iyi oldugu için öneriyorum.Bazı uygulamaları kilitlemek istiyorum ne kullanayım
Buna alternatif yok. Sonraki modellerde inşallah.Arkadaşlar merhaba. Bugün bir arkadaşımda iphone 6S inceledim. Çok güzel ve pratik olmuş açıkçası. Hele 3d touch özelliğine bayıldım. Mesela facebook uygulaması üzerine basılı tutuyorsunuz, hemen kısa yollar çıkıyor, whatsapp'ta bir kişinin üzerine basılı tutun hemen neler konuştuğunuzu gösteriyor ve kısaca kişi sayfasına girmenize gerek yok, arama aynı şekilde. Basılı tuttuğunuz da, son aradığınız 4 ya da 5 kişiyi gösteriyor oradan arama yapmanız çok pratik.
Benim sormak istediğim note 5'te buna alternatif olarak böyle insanın hoşuna gidebilecek, yapacağı işlemleri kolaylaştırabilecek pratik ve güzel şeyler var mıdır? Varsa bunlardan biraz bahseder misiniz?
Ya da buna yönelik bir video varsa mesela note 5 ile şunları yapabilirsiniz gibisinden onu paylaşırsanız çok sevinirim.
Sağol indirdim sen kullanıyormusunFinger security tavsiyemdir herkese bunu öneriyorum ama kazancim yok yanlış anlaşılmasın program iyi oldugu için öneriyorum.
Evet kullanıyorum.Sağol indirdim sen kullanıyormusun
Bu ozellikler iyi hosta kullanimda o kadar etki etmiyorArkadaşlar merhaba. Bugün bir arkadaşımda iphone 6S inceledim. Çok güzel ve pratik olmuş açıkçası. Hele 3d touch özelliğine bayıldım. Mesela facebook uygulaması üzerine basılı tutuyorsunuz, hemen kısa yollar çıkıyor, whatsapp'ta bir kişinin üzerine basılı tutun hemen neler konuştuğunuzu gösteriyor ve kısaca kişi sayfasına girmenize gerek yok, arama aynı şekilde. Basılı tuttuğunuz da, son aradığınız 4 ya da 5 kişiyi gösteriyor oradan arama yapmanız çok pratik.
Benim sormak istediğim note 5'te buna alternatif olarak böyle insanın hoşuna gidebilecek, yapacağı işlemleri kolaylaştırabilecek pratik ve güzel şeyler var mıdır? Varsa bunlardan biraz bahseder misiniz?
Ya da buna yönelik bir video varsa mesela note 5 ile şunları yapabilirsiniz gibisinden onu paylaşırsanız çok sevinirim.
Note 4 de cok sevilen bir telefonda ureticilerin eski telefona ilk verme sebeplerinden biride eski kullanicilarini unutmadigini belli etmek ve insanlari tekrar seriden devam etmesini saglamakNote 4 için 6.0 çıkmış. Şaka gibi
Bunu daha önce yaşamamıştık. Firmalar güncelleme stratejilerini değiştirmiş gözüküyorlar. Dediğin gibi olabilir veya amirallere vermeyip bir alt modellerde test ediyor da olabilir htc ve samsung. Neyse sorunsuz bir şekilde gelsin yeter.Note 4 de cok sevilen bir telefonda ureticilerin eski telefona ilk verme sebeplerinden biride eski kullanicilarini unutmadigini belli etmek ve insanlari tekrar seriden devam etmesini saglamak.
Evet değiştirdiler. Ozellikle samsung bir cok orta segment telefona 5.1 vererek bunu belli etti ben cogu telefona 5.1 beklemiyorum.Bunu daha önce yaşamamıştık. Firmalar güncelleme stratejilerini değiştirmiş gözüküyorlar. Dediğin gibi olabilir veya amirallere vermeyip bir alt modellerde test ediyor da olabilir htc ve samsung. Neyse sorunsuz bir şekilde gelsin yeter.
Bize ne zaman gelcek belli olmadımı daha yaEvet değiştirdiler. Ozellikle samsung bir cok orta segment telefona 5.1 vererek bunu belli etti ben cogu telefona 5.1 beklemiyorum.
Bakalimdaha nelere verecekler
![]()
Belli olmadi resmi açıklama yok çünkü ama bence bu aralik ayinin sonuna kadar s6 s6edge note 5 s6 edge plusa verecekler.Bize ne zaman gelcek belli olmadımı daha ya
Kaynak var mı acaba?Note 4 için 6.0 çıkmış. Şaka gibi
3d touch teknolojisi iphone 6s ve 6s plus dışında hiçbir telefonda yok diye biliyorum. Tekrar tekrar sormanıza gerek yok. Note 5'in S-Peni dışında s6 serisinden farkı yok.Arkadaşlar merhaba. Bugün bir arkadaşımda iphone 6S inceledim. Çok güzel ve pratik olmuş açıkçası. Hele 3d touch özelliğine bayıldım. Mesela facebook uygulaması üzerine basılı tutuyorsunuz, hemen kısa yollar çıkıyor, whatsapp'ta bir kişinin üzerine basılı tutun hemen neler konuştuğunuzu gösteriyor ve kısaca kişi sayfasına girmenize gerek yok, arama aynı şekilde. Basılı tuttuğunuz da, son aradığınız 4 ya da 5 kişiyi gösteriyor oradan arama yapmanız çok pratik.