Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
uploadfromtaptalk1458293692600.png

Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar acaba dowload moda alıp bir screen shot alıp atabilirmisiniz fomurama ama rootsuz note 5 olacak şekilde ben dowload moda alınca odin mode çıkıyorda üst kısımda ona bakacağım.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Bu guc tasarrufu modundaki bar herkeste varmi

Reaksiyon puanı
14

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Evet tam olarak bundan bahsediyordum.Teşekkür ederim.Kendi telefonumu rootlamıştım kembolcha 6.0.1 sürümüne sonra 5.1.1 geri dönderdim 2 gun oncede guncelleme yaptım.Acaba odin mode herkesde çıkıyormu diye merak ediyordum.Sayenizde ögrenmiş oldum.Saygılar.
Saygılar bizden hocam yardımcı olduysak ne mutlu kolay gelsin iyi forumlar.

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Dstm snaptube indir google ye yaz kendi sitesinden apk olarak indirir.ayrica 1080p video indirebilirsin mp3 e ek olarak ben bundan iyisini denemedim

İlgilenen arkadaşlar, TubeMate de işinizi görür. Üstte arkadaşın yazdığı gibi bu uygulamada da 1080p video ve mp3 indirebilirsiniz.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 ciddi ciddi olmus tekrar inceledim kamerada da fark var acilis hizinda da olmus abi:)

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dün yazmıştım, odin ile 6.01 kamboçya sürümünden sonra türkiye sürümünü yüklediğimde Birleşik Arap Emirlikleri'nin sürümü oldu diye.
Telefonun csc kodu TUR olması gerekirken XSG'ye dönmüş. Dün ve bugün kies'ten ve smart switch'ten üretici yazılımı yeniden kur bölümünden hem de eski kamboçya sürümünü odin ile tekrar kurmama rağmen bir türlü CSC kodu değişmedi. ne Türkiye oluyor ne de Kamboçya XSG'de takılı kaldı. internetten baktım CSC kodu değişimi için ama bir çözüm bulamadım.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
6.0.1 de batarya daha hızlı gidiyor özellikle wifi açıkken.

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Benimde s7 ve s7 edge inceleme şansım oldu. Açıkçası pek bi fark göremedim note 5 ile arasında. Her iki modelde kamera da note 5 ten üstün (hem ön kamera hem arka kamera) ,haricinde hiçbir özellik farklı değil ve etkileyici değil. Ama note 5 almasaydım kesinlikle s7 edge alırdım orası ayrı, hem daha ergonomik hem daha iyi şarjı var .

Dediğim gibi hiçbir farkları yok denebilir , birde şu edge ekranının sağladığı kolaylık nedir? Hep mantıksız buldum o ekranı:)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benimde s7 ve s7 edge inceleme şansım oldu. Açıkçası pek bi fark göremedim note 5 ile arasında. Her iki modelde kamera da note 5 ten üstün (hem ön kamera hem arka kamera) ,haricinde hiçbir özellik farklı değil ve etkileyici değil. Ama note 5 almasaydım kesinlikle s7 edge alırdım orası ayrı, hem daha ergonomik hem daha iyi şarjı var .

Dediğim gibi hiçbir farkları yok denebilir , birde şu edge ekranının sağladığı kolaylık nedir? Hep mantıksız buldum o ekranı:)
Ben kullandım da bir kolaylığını göremedim. Anca ters çevirince kişiye atadığın renkler oluıyor cevapsız çağrıda filan renkler yanıyor, başka ne artısını gördün dersen hiçbirşeyini görmedim.

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ben kullandım da bir kolaylığını göremedim. Anca ters çevirince kişiye atadığın renkler oluıyor cevapsız çağrıda filan renkler yanıyor, başka ne artısını gördün dersen hiçbirşeyini görmedim.
Hatta zararı var :) sözde kısayol ama bazen bi uygulama açmak için 3 sayfa kaydırmak gerekiyor :) halbuki direk uygulama menüsünden açmak daha basit .

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Bende s7 edge inceledim telefonu tutmayı beceremedim :) işlevsellik sıfır zaten.

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Dün yazmıştım, odin ile 6.01 kamboçya sürümünden sonra türkiye sürümünü yüklediğimde Birleşik Arap Emirlikleri'nin sürümü oldu diye.
Telefonun csc kodu TUR olması gerekirken XSG'ye dönmüş. Dün ve bugün kies'ten ve smart switch'ten üretici yazılımı yeniden kur bölümünden hem de eski kamboçya sürümünü odin ile tekrar kurmama rağmen bir türlü CSC kodu değişmedi. ne Türkiye oluyor ne de Kamboçya XSG'de takılı kaldı. internetten baktım CSC kodu değişimi için ama bir çözüm bulamadım.
4 parcali tr romunu kurup wipe yap buyuk ihtimal duzelir. Samfirm programini kullanarak indir

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Güncelleme gelmiş belki ben geç kaldım ama şu an iniyor 1.3 gb civarı

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 edge titanyum rengi diyorum baskada bir sey demiyorum

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bir note aşığı olarak note 6 gold diyorum bende gelsin değişilmez olur [emoji38]