Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bende hiç bir sorun yok. Doğru uygulamayı indirdiğinden eminmisin ? Ekran resmi atayım yanlışlık olmasın.

08fd1b307bb293ea1b150f690a08e73a.jpg

Apk uygulama yüklemeni tavsiye etmem. Güvenlik sıfıra iniyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bildiğin mp3 indirme programı varsa kurtar beni bundan [emoji1]
Ben internetten dinliyordum o yüzden pek indirme programlarına bakmadım. Ama illa indirecekseniz youtube mp3 converter yazın google'ye oradan youtube şarkı linkini tapıştırın ve indirin programsız sıkıntısız.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben internetten dinliyordum o yüzden pek indirme programlarına bakmadım. Ama illa indirecekseniz youtube mp3 converter yazın google'ye oradan youtube şarkı linkini tapıştırın ve indirin programsız sıkıntısız.
Yorucu o biraz mouse olsa neyse [emoji1] myt sorun çıkarmadıkça devam o zaman.

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6

İyi güzel diyorsun da ben birkaç şarkı ordan indirdim bazıları sorunsuz indi ama bazıları .bin uzantılı olarak indi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İyi güzel diyorsun da ben birkaç şarkı ordan indirdim bazıları sorunsuz indi ama bazıları .bin uzantılı olarak indi
Tanıdıklarıma en kısa yol olarak bunu gösteriyorum, hiçbirisi böyle sorun olduğunu söylemedi. Playlistlerin URL'lerini kopyalayıp onu indirmeye çalışmışsındır.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bilgisayar kullanıcıları DVDVideoSoft Free Studio programını kullanabilir aşırı kapsamlı bir program içerisinde yok yok. Torent bile var.

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
bugün sammobile'dan indirip kurdum odin ile daha önce kamboçya sürümü vardı. yükledikten sonra arap emirlikleri olarak gözüktü cihazın ayarlarında.
Ekli dosyayı görüntüle 1200

İlginç... Ben Sammobile'da çıkmasını beklemeden OTA yoluyla direkt kurdum fakat böyle bir şey yazmıyor. Türkiye ROM'u Odin yoluyla kuran arkadaşlar sizde de bu yazılar var mı?

hlbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimse yardımcı olmuyor ya mac skoru yaziosunuz buraya valla helal olsun.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Beyler bi sorum var ben iki gün oldu teli alalı.durum çubuğunda ki simgeler cok kucuktu bugun guncelledim dahada küçüldü bunun bi çözümü varmı yardımcı olursaniz sevinirim arkadaşlar.
Ekran görüntüsü atabilirmisin ben sorunu anlayamadım açıkçası.

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Şarkı indirdiğim zaman durduruldu hatası verip atıyor ve yeterli boş alan yok diyor ?
Dstm snaptube indir google ye yaz kendi sitesinden apk olarak indirir.ayrica 1080p video indirebilirsin mp3 e ek olarak ben bundan iyisini denemedim

demag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslarctek parcali irak rom yukledik o yuzden irak romuna gelen 2. Guncellemeyi alamadik turkiye guncellemesini alamadik ne yapmamiz gerekiyo lazzzz dostum senin bayagi bilgin var bu konularda yardimci olursan sevinirim hicbir guncellemeyi alamiyoruz sadece yukledigimiz irak romunda kaldik....

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaslarctek parcali irak rom yukledik o yuzden irak romuna gelen 2. Guncellemeyi alamadik turkiye guncellemesini alamadik ne yapmamiz gerekiyo lazzzz dostum senin bayagi bilgin var bu konularda yardimci olursan sevinirim hicbir guncellemeyi alamiyoruz sadece yukledigimiz irak romunda kaldik....
2. Güncelleme SM-N920C için gelmedi daha ondan olabilir

demag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum ben irak romunu yukledim ama 15 martta 1 guncelleme daha geldi irak romuna guvenlik guncellemesi diyolar o yuzden merak ettim sagol

Serkan7488

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar benim telefonunun ekrani beyazlik dengesi acisindan diger note 5 lere gore biraz mat sarimtrak gibi sadece nite 5 degil diger samsung larlada karsilastirdim bunun nedeni ne olabilir yada boyle sorun yasayan varmi baska

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaslar benim telefonunun ekrani beyazlik dengesi acisindan diger note 5 lere gore biraz mat sarimtrak gibi sadece nite 5 degil diger samsung larlada karsilastirdim bunun nedeni ne olabilir yada boyle sorun yasayan varmi baska
Bu amoled ekranın kronik sorunu ekran sararması çok sırıtıyosa değiştirbilirsin ekranı servise gönderip

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Birde ayarlara girip ekran ayarlarından ekran modunu uyarlanabilir ekran olarak değiştir belki